🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 274
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 450
Гарантирам, че е много голяма разликата от предните сезони навсякъде - в активност на хората, коментари, отзиви, а предполагам и рейтингът. Но за мен най-показателно ще е, че Николов повече няма да получи такъв формат.

Според Иван и Андрей сегашният сезон на Ергенът до момента е с малко по-висок рейтинг от миналогодишния.

Моето мнение е, че повече Ергенът в класическия му формат няма да видим.

# 451
Какво казаха Иван и Андрей за Фермата?

# 452
В последния епизод на подкаста коментират надълго и широко темата, нямат нищо общо с новия сезон.

# 453
Дъщерите на Мартин след първата среща с Даниела са и показали вратата и са сложили голям хикс
Понеже зависи от тях. Колкото и за Емануела, 5 години сигурно са й показвали вратата Grinning

Добре че от 100 години съм женена за мъжа си, та да не ме мислят за пр0стит¥тка като го замъкна да ми купи каквото съм си харесала 😂 Обаче верно е, че ни гледат подозрително! Първо, защото той носи халка, а аз не и после, защото винаги го целувам като приключи покупката. 😁

Аз така и не разбрах какво и се озвери АМ на Ферай и за какво и беше толко люто сърдита "този разговор приключи". 😅 Гледала е и тя, че така се прави по филмите...
"Разговорът приключи", когато АМ се усети, че Ферай с обясненията си отива натам, че може да светне зрителя, че от АМ тръгват всички каши в къщата.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 17:29 от Не се сърди, човече

# 454
99% от всички жени хейтещи Даниела и шопинга съм сигурна, че най-искрено ще се зарадват да са на нейно място.
Не отговаряйте и не се засягайте, всички знаем , че е истина. Няма жена, която да не иска да е обгрижвана.

Искам, как да не искам! Даже и по 50 - 60 000лв на месец искам. След 30 г брачно съжителство обаче да видя как става тоя номер, а не първия месец за един месец...

# 455
Поканили тези лейки- Теа и Анита да коментират в ПО. Толкова и коментираха. Според Теа любовта имала 4 фази или вида не запомних тази "умна" мисъл и те били:комуникационна любов, гушлива и материална и 4-тата я забравих. Маги се скъса да се хили. Та искаше Теа да ни обясни, че на Даниела била материална. 😁 Единствено Маги го каза в прав текст, че такава просия в национален ефир е дъно. Бармана оправдаваше Данка. И с друго ми хареса Маги, че на Данка разменната монета е много евтина. Нали като сгреши мъжа си плаща с шопинг, значи ти и изневяра негова ще му простиш като те заведе на шопинг ли?! И няма проблем. Методите ѝ и самата Данка се превръщат в карикатура.

# 456
Поканили тези лейки- Теа и Анита да коментират в ПО. Толкова и коментираха. Според Теа любовта имала 4 фази или вида не запомних тази "умна" мисъл и те били:комуникационна любов, гушлива и материална и 4-тата я забравих. Маги се скъса да се хили. Та искаше Теа да ни обясни, че на Даниела била материална. 😁 Единствено Маги го каза в прав текст, че такава просия в национален ефир е дъно. Бармана оправдаваше Данка. И с друго ми хареса Маги, че на Данка разменната монета е много евтина. Нали като сгреши мъжа си плаща с шопинг, значи ти и изневяра негова ще му простиш като те заведе на шопинг ли?! И няма проблем. Методите ѝ и самата Данка се превръщат в карикатура.

Моят ме манил с друга жена 5 години, аз какво да поискам?🤔

# 457
  • out of space
99% от всички жени хейтещи Даниела и шопинга съм сигурна, че най-искрено ще се зарадват да са на нейно място.
Не отговаряйте и не се засягайте, всички знаем , че е истина. Няма жена, която да не иска да е обгрижвана.

Искам, как да не искам! Даже и по 50 - 60 000лв на месец искам. След 30 г брачно съжителство обаче да видя как става тоя номер, а не първия месец за един месец...

Случвало ми се е 2-3 пъти, без да съм го целяла.
Нищо особено не беше. Щеше да е ако вървеше с приличен секс и хроничен интерес къв същността ми.
Данка е с по-скромни критерии, но някак й отива.

# 458
Аз така и не разбрах какво и се озвери АМ на Ферай и за какво и беше толко люто сърдита "този разговор приключи". 😅 Гледала е и тя, че така се прави по филмите...
"Разговорът приключи", когато АМ се усети, че Ферай с обясненията си отива натам, че може да светне зрителя, че от АМ тръгват всички каши в къщата.
Ахааа, хитруша е тя (АМ)! Иначе така се извъртя, че нищичко не се разбра - за какво се дуе, за какво се сърди, какво точно иска и в какво обвинява Ферай...

# 459
На Даниела вчера много й пролича, че никога не е имала нито пари, нито богат мъж до себе си. Никога няма да видите жена, която е свикнала да бъде до богати мъже, да се държи като нея. Беше смешна и жалка. Поне да се беше държала на ниво, за да не се вижда колко е "гладна" милата. Получи сърцебиене, като видя колието, в магазините се нахвърляше върху всяка евтина дрешка, която й застанеше пред погледа, подскачаше, радваше се, пляскаше.....  Ако иска да бъде държанка, може да се поучи от Маги от миналия сезон. Оплюхме я дружно тук, но тя има правилното поведение на жена - трофей. На нея си й личеше, че цял живот е била такава и се е научила как да се държи и да говори.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 13:46 от Lady Cassiopeia Duval

# 460
Тази вечер се очертава интересен епизод. Писна ми от скучните срещи, особено последната с шопинга… Не знам наистина за какво ще седят останалите момичета за Мартин, той е ясен вече към кого се е насочил, голямо неуважение проявява към тях. Досега такъв ерген не е имало, така да унижава жените, които са там, заради него (уж). Разбирам, че си е направил избор, ама поне да пазеха някаква интрига за зрителите, така става много тъпо за гледане.
Надеждите са към Васил, да раздвижи малко шоуто, че към момента всичко е ясно как ще се развие.

# 461
  • Варна
На Даниела вчера много й пролича, че никога не е имала нито пари, нито богат мъж до себе си. Никога няма да видите жена, която е свикнала да бъде до богати мъже, да се държи като нея. Беше смешна и жалка. Поне да се беше държала на ниво, за да не се вижда колко е "гладна" милата. Получи сърцебиене, като видя колието, в магазините се нахвърляше върху всяка евтина дрешка, която й застанеше пред погледа, подскачаше, радваше се, пляскаше..... 
Според мен беше режисирана сценка - реклама на Алтънбаш.
И пазаруването беше сценка - кой граби първата попаднала закачалка?
Предполагам , че са влезли харесала е купили са и после са заснели сценката с крачещата Даниела между щендерите хвърляща закачалки в ръцете на Мартин.

# 462
На Даниела вчера много й пролича, че никога не е имала нито пари, нито богат мъж до себе си. Никога няма да видите жена, която е свикнала да бъде до богати мъже, да се държи като нея. Беше смешна и жалка. Поне да се беше държала на ниво, за да не се вижда колко е "гладна" милата. Получи сърцебиене, като видя колието, в магазините се нахвърляше върху всяка евтина дрешка, която й застанеше пред погледа, подскачаше, радваше се, пляскаше..... 
Според мен беше режисирана сценка - реклама на Алтънбаш.
И пазаруването беше сценка - кой граби първата попаднала закачалка?
Предполагам , че са влезли харесала е купили са и после са заснели сценката с крачещата Даниела между щендерите хвърляща закачалки в ръцете на Мартин.

Сценката с Алтънбаш е ясно, че е режисирана. Може и самото пазаруване да е било такова. Аз говоря за нейното поведение, като цяло - от първата до последната минута. Коя нормална, свикнала на охолен живот жена на 32 години ще се държи по този начин?

# 463
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Поканили тези лейки- Теа и Анита да коментират в ПО. Толкова и коментираха.
Според Теа любовта имала 4 фази или вида не запомних тази "умна" мисъл и те били: комуникационна любов, гушлива и материална и 4-тата я забравих.
Скрит текст:
Маги се скъса да се хили. Та искаше Теа да ни обясни, че на Даниела била материална. 😁 Единствено Маги го каза в прав текст, че такава просия в национален ефир е дъно. Бармана оправдаваше Данка. И с друго ми хареса Маги, че на Данка разменната монета е много евтина. Нали като сгреши мъжа си плаща с шопинг, значи ти и изневяра негова ще му простиш като те заведе на шопинг ли?! И няма проблем. Методите ѝ и самата Данка се превръщат в карикатура.

Орална Wink

# 464
Тази вечер се очертава интересен епизод. Писна ми от скучните срещи, особено последната с шопинга… Не знам наистина за какво ще седят останалите момичета за Мартин, той е ясен вече към кого се е насочил, голямо неуважение проявява към тях. Досега такъв ерген не е имало, така да унижава жените, които са там, заради него (уж). Разбирам, че си е направил избор, ама поне да пазеха някаква интрига за зрителите, така става много тъпо за гледане.
Надеждите са към Васил, да раздвижи малко шоуто, че към момента всичко е ясно как ще се развие.

Ааа, не това си е епизод 2. Помним Генча как строи момите да ги хока, че искат да е честно. Каквото той каже, такова ще е.

Общи условия

Активация на акаунт