🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 430
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Момичетата на Виктор и Васил защо да й завиждат за Мартин? На тях не им дреме за него. Явно е толкова фалшива и отблъскваща,  че дори обикновените силиконки не могат да я понасят.  А тя обяснява, че не е със стадото. Много е дразнещо ч, когато лъжата и фарша излизат напред и се толерират.

# 1 036
Дразнят й се, защото и те искат такова отношение от Васил и Виктор, но уви, нямат. Не говорим даже за шопинга, а за цялостното отношение на Мартин към нея - дава й внимание, винаги я защитава, заяви си ясно, че иска нея и т.н.
 Да не говорим другите двама ергени колко са заспали и безинтересни.

# 1 037
Ох, тази Ферай има енергия да говори 24 часа. Васил най-после го видяхме да се смее. Тя била незадоволима?! Тия двете направоми спряха тока. Милата Ферай копира Данка, но някак недодялано и още шлифоване и трябва иначе добре се ориентира в професията.

# 1 038
  • София
Дразнят й се, защото и те искат такова отношение от Васил и Виктор, но уви, нямат. Не говорим даже за шопинга, а за цялостното отношение на Мартин към нея - дава й внимание, винаги я защитава, заяви си ясно, че иска нея и т.н.
 Да не говорим другите двама ергени колко са заспали и безинтересни.

Дразнят й се, защото дори в техния свят има граници на меркантилността, фалша и безочието. Ако беше още малко по-хитра, щеше да държи топли отношенията с момичетата без да са първи приятелки и нямаше да "пусне" Ферай да се излага така, защото със сигурност преди срещата с Васил е имало подготовка. Тогава щеше да е "златно момиче" без някой да я напада, да й се възхищават, да й рекламират книгата и да замине към залеза с ергена, нищо че ще е за 3 дни

# 1 039
Дразни ме фактът че всички коври там искат да се изкарат толкова морални, духовни и абсолютно НЕмеркантилни.. Това са пълни глупости! Мартина и Анна-Мария сложили големите бомби и я раздават интелектуално, а Силвията "не искам да отговарям" и Козара "ще го направя милионер за няколко месеца" допълват интелектуалната атмосфера.. Толкова противни всички, че са си лика прилика с Даниела и Мерак, с изключение на две три момичета

Като изключим думата с к.. съм напълно съгласна с останалото. Толкова да са зле, че Даниела изпъква съвсем естествено на техния фон. И ми харесва посланието, което прави-в крайна сметка не печели нито най-хубавата, нито тази с най-големи (и най-на показ) бомби. Печели най-умната. Не в академичен смисъл, разбира се. Но като комбинация от усет за хората, ситуацията, подредба и излагане на мислите, комуникация, цялостно поведение. И не, не става само с четене на книжката/ппдражание-Ферай е пример за това, какво се случва, когато не си го носиш...или поне не си го оттренирала достатъчно.
Ако до този момент Даниела е играла, Мартин и даде сериозен повод да започне истински да го хареса-няма нищо по-секси от мъж, който показва, че е готов да застане срещу целия свят (малкия им, изкуствен свят, в случая) заради теб. Вие представяте ли си Виктор да беше защитил Любомира по този начин в аналогична ситуация?
Или Роси, когато всички злобарки я нападаха и мачкаха.. Къде беше тоя Льольо?! Затвори си очите, защото така е по-удобно и застана на страната на булитата, защото е мухльо и страхливец, да не кажа достоен член на женската им глутница

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 07:38 от Catfish

# 1 040
Аз не съм чула Даниела да обижда някое от другите момичета. Май само за Диана беше казала, че не я харесва. Даже за Любомира се изказа добре и умерено на двойната им среща, а същата не спира да я хейти. Та ходят и  пред Мартин да я оплюват и обсъждат, много зле.
Все едно Даниела да отиде и да каже на Виктор “тази Любомира е много смотана, Викторе, изобщо не е за теб” Не мисля, че би го направила.

# 1 041
Защо не сложиха на Ферай субтитри?Нищо не разбрах.
Като кречетало е …. не издържах Simple Smile

# 1 042
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Интересен епизод.Изгледах на запис и съжалявам,че не можах да гледам и коментирам паралелно с вас.

Интересни въпроси.Хареса ми,че всички се изказаха за Даниела и открито я "валидираха" като fraud.
Иначе Даниела аргументирано и спокойно излезе от ситуацията,но това са заучени фрази на въпроси,които очакваше така или иначе.Не е глупава и знаеше какво ще я питат.

Само глупака Мартин,тласкан от сексуалния му нагон,не го вижда или го вижда,но играе сцени,за да си вземе хонорара. Аз съм наясно,че Даниела никога няма да спи с него и дори не го намира за атрактивен.
Ами то на лицето й е изписано,че въобще не й харесва да я целува. И аз бих се отвратила от мъж,който като се целува,си вади езика от устата и го върти на ляво и на дясно като пълен аматьор.

Виктор им хареса как мисли днес.
Явно наистина с Бранимира са имали това и онова цели ОСЕМ месеца. После ми кажете,че са нямали кекс и он/офф връзка в София.

Не съм наясно за черните рози,но аз на следваща церемония,демонстративно бих отказала розата на Мартин и бих му казала,че за мен е един глупак и буди у мен само смях.

# 1 043
Аз не съм чула Даниела да обижда някое от другите момичета. Май само за Диана беше казала, че не я харесва. Даже за Любомира се изказа добре и умерено на двойната им среща, а същата не спира да я хейти. Та ходят и  пред Мартин да я оплюват и обсъждат, много зле.
Това,че на нас ни показват избрани моменти с Даниела,не означава автоматично,че няма много скрити. Някак много аналогично с Александра Гърдева ми върви тази линия. А момичетата ,че не я понасят,е видно. Само как станаха като започна да проповядва книгата си.

# 1 044
Косара ми е груба и примитивна . Изглежда като всяка втора прислужница тук. И те си слагат цветни лещи за очи, та са си едно към едно.
Видях в промото, че Ивет заплашва, че ще си тръгне. Тя така или иначе е реквизит там. Изобщо не и развиха образа.
Освен Васил и Ферай имаше ли други срещи в този епизод ?

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 07:53 от Labubu8

# 1 045
Косара и на мен ми се видя грозновата вчера. В първия момент хваща окото, ефектна, различна, но с времето започваш да свикваш с вида и, че даже започва да изглежда грозновата. Иде ти да я боднеш с нещо, за да чуеш как лицето и ще каже цсссссс.

Всички са меркантилници, ама това, че Даниела го слага на тезгяха с точна цена е направо гняс. Хич не е по-добра от другите, че си го казва директно. Това е все едно да каже - спя с мъже за пари и просто да спи с мъже за пари, без да го развява, като знаме. Повечето жени го правят, няма какво да се лъжем, за пари, за деца, за жилище, за позиция в обществото…

# 1 046
  • София
Някой помни ли какви бяха въпросите към Васил?

# 1 047
  • Варна
Ми няма да трае дълго връзката на Даниела и Мартин.
Той просто в момента се е запънал като магаре на баир. Всички му казват не прави така и той прави точно това.
Козирог, инато и рогато.
Тя и не трае... Вече е с друга навънка.

Макактака? 🤣
Новото и хубавото , дето се заражда е приключило? 🤣
Ш'ги убидиш фенките даниелени 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 048
Ми няма да трае дълго връзката на Даниела и Мартин.
Той просто в момента се е запънал като магаре на баир. Всички му казват не прави така и той прави точно това.
Козирог, инато и рогато.
Тя и не трае... Вече е с друга навънка.

Макактака? 🤣
Новото и хубавото , дето се заражда е приключило? 🤣
Ш'ги убидиш фенките даниелени 🤣🤣🤣🤣🤣

Сериозно ли Мартин в момента е с друга жена, не с Даниела?
Дайте малко инфо де, не бъдете такива сега!

# 1 049
  • Варна
Говори се, че е с Валерия 2 от сезон 3 🤔

Общи условия

Активация на акаунт