🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 548
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Ако някой трябва да "те валидира като жена", преди това какво си? Маймуна?

# 1 066
А, сама била Даниела срещу всички и ги намачкала?! Ако Мартин не беше зад гърба й, това завидно самочувствие и самообладание нямаше да го има. Сама друг път! Бате Марто я гледа любовно в очите, а с другите яростно спори - дори с изявените си любимки. Сама била, глупости.

# 1 067
  • София
Офф, защо всеки сезон трябва да има сюрия тетки, които да ходят да отварят очите на някой "заблуден" Ерген? Какво им става на някои жени, такова унижение няма. Те майки ли са му, свекърви на лошата харпия ли са, какво? Коя нормална жена иска мъж, който по нейно собствено мнение се подлъгва по използвачки/луди и не знам си какви? Коя нормална жена е тръгнала да отваря очите на 40-годишен мъж с две деца? Откъде изобщо тръгват тези малоумни пориви?

# 1 068
Моля ви се, Мартина милата се жалва за меркантилността на Даниела, а в нейния инстаграм само Шанел, Селин, Диор и прочее. Откъде пари за подобни неща на една обикновена танцьорка?

На Мартина ѝ личи, че има висок стандарт.
Дали се е “валидирала” 🤣 добре в предишни връзки, или има богати родители нямам представа, но е факт.
Joy
От кое ѝ личи? От липсата на стил, или от парцалките тип скрий ми само зърната?

# 1 069
  • София
Обратно на повечето мнения тук, аз харесвам Мартина. За мен тя е истинска, емоционална, спонтанна, не се прикрива. Само нещо в лицето й има, което не ми харесва, изглежда по-втзрастна. 100 пъти повече предпочитам такива хора, с недостатъците им, отколкото такива железни като Даниела. Никаква емоционалност не вицдам в нея, всичко изглежда обмислено, преценено, режисирано. В живота си винаги избягвам такива хора. И леко им завиждам за способността да се контролират. Защото при мен емоциите винаги излизат през устата и работя върху това.

# 1 070
Представям си мама-нотариус как гледа, забелва очи и вади документите за наследство да ги коригира. Проклина се, че навремето не е родила още едно дете, та да му остави всичко, което цял живот е градила с учене и работа.

Честно казано - да пази господ - да отгледаш син, да го изучиш и той да ти доведе мързелив, необразован австралипитек, който да настоява да харчи твоите пари само защото има “женска енергия”. Дъно.
Предварително се извинявам, че стъпвам на нашето мнение.
А дали точно тези родители, с техните изисквания, не са дали началото на този комплекс за малоценност, за който говори Ана Мария?
Съгласна съм с мнението ви. Останалото са мои разсъждения по темата.

# 1 071
Ми както видяхме, Виктор също тръгна да му отваря очите на Мартин, явно е не просто женски, а човешки порив.

# 1 072
  • София
Иначе относно епизода вчера, яка излагация за Ферай Joy Попила е всичко, което Даниела й е наляла, ама мозъкът й стигна дотам да изпее цялата й философия на Васил, вместо да я приложи Joy Иначе е супер впечатлена, вече предвкусва мечтата си да й купуват скъпи парцалки срещу компанията й, ама се опасявам, че я очаква кофти изненада Sweat Smile Е, ще си намери кой да я ползва по предназначение, но ме съмнява да захлеби прекалено. Бонус е, че е глуповата и незлоблива, което я прави много удобна.

# 1 073
Тя не е железна Дана, тя е хладнокръвна и пресметлива като наемен убиец. 😁

# 1 074
Ми както видяхме, Виктор също тръгна да му отваря очите на Мартин, явно е не просто женски, а човешки порив.
😄 😄 Виктор и човешки порив. Той, човекът с най-много комплекси за малоценност, ниско самочувствие и неадекватно поведение, избрал една от най-злобните интригантки там, тръгнал съвети да дава. Айде да си ги спести, че цял сезон е пълен неадекватник!

# 1 075
Дупе да им е яко на мъжете от тук нататък. Даниелките ще придобият повече смелост и ще изпълзят от леговищата си.

# 1 076
Момичетата на Виктор и Васил защо да й завиждат за Мартин? На тях не им дреме за него. Явно е толкова фалшива и отблъскваща,  че дори обикновените силиконки не могат да я понасят.  А тя обяснява, че не е със стадото. Много е дразнещо ч, когато лъжата и фарша излизат напред и се толерират.
От момичетата на Виктор и Васил й се дразнят 3: Клаудия, която си е злобна от ден 1 и към Роси и не я слуша главата по принцип, Любомира, която си е усойница по природа, и Адриана. Но, ако Адриана я бяха питали за Анна Мария или Косара интересно дали нямаше да каже, че и тях не харесва.
Коzара не я броя от отбора на Васил, камо ли на Виктор - тя харесва Мартин отначалото. Това е точно типът мъж, който търси. Просто вътре се преструва.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 13:16 от Linda*kiss

# 1 077
Косара все повече не ми харесва, проста и груба е много. С ергените върти очите и свива устенцата, а в къщата говори като мъж и сяда като мъж. Имам чувството, че аха да набие някоя.
Ана-Мария изглежда много наранена. Излъга, когато каза, че не е влюбена. Всички интриги в къщата ги заплете тя и тя настрои другите жени срещу Данчето. Не че нямат повод да не я харесват, но такава групова атака може да се получи само ако е организирана.
Даниела продължава да ми е противна, но опонентките и също са ми противни, та вчерашният сблъсък ми беше направо смешен. Мартина е глупава и не може да се изразява добре. Дори не можа да обясни като хората защо точно се е подразнила от торбите с покупките.
Не ми се вярваше, че ще го кажа, но ще бъде жалко ако Данчето и влюбеният Ромео отплуват към залеза толкова рано и ни оставят само двамата скучняри.

# 1 078
  • софия
Ферайчето снощи избухна. Не вярвах, че толкова мога да се смея. Физиономията на Васето беше един път.
 Данка мързеланка снощи си бетонира позицията в предаването. Там вече не ми е интересно, ще чакам веселбата след края на снимките. Очаквам Мартин изобщо да не ме разочарова.
 Виктор е много добър в това да вижда нещата отстрани. Сега, ако се научи и за него си да е толкова наблюдателен има шанс в този живот.
 Ох, Ферайчето, пак се смея.
 Истината е, че момичетата на Марто наистина го харесват. Опитаха, милите да му покажат за какво иде реч, но влюбен мъж е мисия невъзможна да го накараш да прогледне. Завист в тях не виждам. Виждам яд, че така се овъртя, при всичките му приказки за тестове и стратегия. Данка му разказа играта. Малко му е.
 Като го знам, колко е честолюбив в момента е на фаза "лошомий". Трудно ще го преглътне гледайки се отстрани. Играчът беше надигран от уонаби паразитката.
 Мадагаскарков потрива доволно ръчички. Емануела, тоже.

# 1 079
  • София

Различно е, защото Виктор го прави от позиция на приятел и евентуално мъжка солидарност. Пак е грешен подход, обаче. Докато го надъхват, само активират егото му. Тоест, по-вероятно да прави на инат и да си зарие главата в пясъка, защото иначе трябва да признае, че е глупак. А повечето хора не признават такова нещо лесно. В това разиграване, Даниела печели, независимо че нещата, които казват за нея, са верни.

Общи условия

Активация на акаунт