🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 647
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 080
Виктор и той ли е бил в някое спортно състезателно предаване? Някакво видео ми излезе на ЮТ Шорт дето е в спорни дрехи  и говори нещо, но не пише предаването.

Според мен повечето мъже, биха предпочели да са сами или дори да са с други мъже пред това да са с тези същества. Кой ще иска деца от такива? Нито гени за външен вид, нито за интелект….

Дупе да им е яко на мъжете от тук нататък. Даниелките ще придобият повече смелост и ще изпълзят от леговищата си.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 09:16 от Labubu8

# 1 081
Ферайчето снощи избухна. Не вярвах, че толкова мога да се смея. Физиономията на Васето беше един път.
 Данка мързеланка снощи си бетонира позицията в предаването. Там вече не ми е интересно, ще чакам веселбата след края на снимките. Очаквам Мартин изобщо да не ме разочарова.
 Виктор е много добър в това да вижда нещата отстрани. Сега, ако се научи и за него си да е толкова наблюдателен има шанс в този живот.
 Ох, Ферайчето, пак се смея.
 Истината е, че момичетата на Марто наистина го харесват. Опитаха, милите да му покажат за какво иде реч, но влюбен мъж е мисия невъзможна да го накараш да прогледне. Завист в тях не виждам. Виждам яд, че така се овъртя, при всичките му приказки за тестове и стратегия. Данка му разказа играта. Малко му е.
 Като го знам, колко е честолюбив в момента е на фаза "лошомий". Трудно ще го преглътне гледайки се отстрани. Играчът беше надигран от уонаби паразитката.
Идеално си ми обобщила цялото мнение, даже може би бих добавила още няколко пъти колко култова беше срещата на Ферай.
Голям минус за монтажа, можеше да подчертаят много повече колко забавно беше в реалност и да стане meme материал.

# 1 082
В Игри на волята игра един път Виктор, но не се класира.

Честно казано, любимки този сезон май нямам. Даниела ми води класацията за най-неприятна, след нея Ферай, останалите имат и добри, и лоши моменти.

# 1 083
Аз Мартин не съм го гледала в Игри на волята. Казват, че там бил голям стратег. Не знам за там, но тук се постави в една недобра позиция големият покер играч... или на шах беше Grinning
С Данка Калпазанка изглежда като мъж под чехъл, който диша, за да направи Нейно величество щастлива. Ако послуша другите ще излезе, че не държи на мъжката си дума и да си признае, че е направил грешен избор. Каква роля си е избрал само Grinning

# 1 084
Joy
От кое ѝ личи? От липсата на стил, или от парцалките тип скрий ми само зърната?

Относна Мартина- от това, което показва в ИГ. 😄
Най- малкото, жилището, което обитава, автомобилът, който шофира. Дрехите ѝ може да не са мой стил, но не са от сергията на плажа.
Не съм ѝ фенка, но няма как на черното да кажа бяло.

# 1 085
  • Out of the Mix
Maртина може всякаква да е.
Но поне гледа и иска любов, иска тръпка, сексуална е, раздава се, забавна е.
Знае какво са чувства, влизала е по любов в отношения, разочарована е била, изоставяна.
Това я е замислило и си е дала сметка за много неща.
Смятам, че щастлива ли е, би направила много компромиси, стига да не са деструктивни.
Мнението ми е, че малко или много, ако това се случи, също не е зле да ограничи мрежите, да се научи личният живот да не е на показ, да разгръща потенциала си вкъщи, или с някакви смислени инициативи. Аз виждам в нея потенциал, стига да види смисъл и да вярва, да е мотивирана, може да се стигне далеч с нея. Като мъж го казвам.
Съгласен съм, че интервенциите я състаряват в известна степен, но коментирам по-скоро цялостно за нея, защото никога нищо не е перфектно.

Ферай не ми е красива. Като сложи грим и на вечерните светлини, зле не изглежда, но не е някаква красавица, не е и нужно, дефицитите й, обаче са не просто отблъскващи, а нетърпими.

# 1 086
  • софия
Аз Мартин не съм го гледала в Игри на волята. Казват, че там бил голям стратег. Не знам за там, но тук се постави в една недобра позиция големият покер играч... или на шах беше Grinning
С Данка Калпазанка изглежда като мъж под чехъл, който диша, за да направи Нейно величество щастлива. Ако послуша другите ще излезе, че не държи на мъжката си дума и да си признае, че е направил грешен избор. Каква роля си е избрал само Grinning
Хитрата сврака с двата крака стана неговото.😄
 Честно казано, май УП направи само добро с участието си. Показа от какво трябва да се пазят мъжете, а Ферай обори с една вечеря полезността на "книгите" и. По-хубаво нямаше как да се получи.

# 1 087
На Мартин очите му светят като я гледа, вие виждате ли Даниела да го гледа с плувнали и замечтани очи?
Оо, Данка гледала рационално на връзката си и била с мъж година и половина без страст?!! КАКВА ИЗНЕНАДА!

На мен ми направи впечатление изказването й как този мъж бил идеален, защото се грижел за нея И за семейството й. Аз това го разбрах така - не го е друсала за пари само за себе си, а и за родата, а той на драго сърце е давал. Малко на Мара дамата го докарва

# 1 088
Валидация😵💫😵💫🤣 - от тази прословута валидация нужда има Мартин, огромна при това! Не Дана, не Ферай, а Мартин. Той се оглежда в очите на всички там- жени, мъже…Той се заобиколи с агентки - Силвия и АМ, търси мнението и на двамата останали Ергени, постоянно обсипва и Дана с въпроси за себеутвърждение…Отделно се опитва да се самоиронизира- видяхме при “бастуна” с Анета, селския хумор, тялото на Виктор и други подобни…Но лицето му и изобщо невербалното му поведение говорят съвсем друго- “гадно ми е, неприятно ми е, боли ме, какво още да направя, че да не съм такъв”.

В този контекст АМ се опита, но не успя да му го каже, защото
1.не използва точните думи
2. улучи проблема и го постави в уязвима позиция
3. не финализира

Пак в този контекст, Мартин защитава най- вече себе си, своя избор. Това означава, че изобщо не е сигурен в него.
Иска и очаква валидация не от Даниела, а и от всички останали.

# 1 089
Е да, ама го е зарязала (бившия), въпреки че “много се грижел всички- за нея и семейството”.  Не ми изглежда като жена, която ще търпи един мъж само заради парите. Нищо че я изкарват най-меркантилната. Знае си границите, както си казва. 😀

# 1 090
Е да, ама го е зарязала (бившия), въпреки че “много се грижел всички- за нея и семейството”.  Не ми изглежда като жена, която ще търпи един мъж само заради парите. Нищо че я изкарват най-меркантилната. Знае си границите, както си казва. 😀
Да, да спиш с Хепито ще е от любов и уважение към благия му характер.

# 1 091
Единственото мъжко поведение дотук от Мартин е това, което показа снощи като застана зад Даниела. Виктор Съветника го видяхме какво направи в подобна ситуация - блещи се, кокори се, та накрая хвана Росица и без да ѝ даде думата, я насмете и разплака.

# 1 092
Ми да, тя , ако е такава пиявица, представете си родата и каква е. Крушата не пада по-далече от дървото . Всички ще му виснат на клона на Марто.😀
На Мартин очите му светят като я гледа, вие виждате ли Даниела да го гледа с плувнали и замечтани очи?
Оо, Данка гледала рационално на връзката си и била с мъж година и половина без страст?!! КАКВА ИЗНЕНАДА!

На мен ми направи впечатление изказването й как този мъж бил идеален, защото се грижел за нея И за семейството й. Аз това го разбрах така - не го е друсала за пари само за себе си, а и за родата, а той на драго сърце е давал. Малко на Мара дамата го докарва

# 1 093
Извинявай, но Данчето точно така изглежда. И вероятно я е зарязал той нея, а не тя него. Нищо чудно такъв мъж изобщо да не е съществувал.

# 1 094
Брей, каква стойностна жена я изкарахте Леля Данка 🤣 гледам и не вярвам на ушите си

Общи условия

Активация на акаунт