🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 424
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 305
Силата на един характер се изразява именно в личното отношение към всеки един човек, без значение дали е беден/богат, жена/мъж, конкурент, приятен ли ти е или не.
Да наричаш всички момичета "стадо", при условие, че ако си достатъчно интелигентна, ще забележиш, че те са най-малкото различни като характер, среда, години, начин на мислене и живот, говори за абсолютна липса на емоционален интелект. За сила на личността дори дума не отваряме.
Отношението към другите хора издава много характера. И тук не говорим за сервилнечене, а за уважение.
Тази жена Даниела е очеизвадно, че няма уважение към никого в този формат – нито към мъжете, нито към жените.

# 1 306
Че те Ивет и Александа си живеят в някаква тяхна вселена. Но и четирите изброени може уж да нямат нищо против Даниела, според мен просто не искаха да си признават, ама и те не са се затичали да общуват с Даниела. Даже и една дума не знам разменили са си. Та, явно не я и харесват.
Алекс с кой общува изобщо? Само Росица май. Иначе седи с групата, но си мълчи.

# 1 307
Да , техните много против тяхната любов , към днешна дата човекът си има дете от бръмчалка и си живее в хармония с техните 😬
Той нали има 2 деца от една и съща жена - Гергана?

# 1 308
За един бивш на Емануела беше коментара ми.

# 1 309
  • в сърцето на един мъж...
Да, и на мен ми стана странно, че Васил определи как в приказките на Ферай имало меркантилни подмятания, ама Даниела като му говореше, че мъжа трябва да изкарва пари, се съгласи с нея…

Е нормално да се съгласи, че мъжа трябва да изкарва пари, ама не и как да ги харчи. А това на Ферай беше супер меркантилно и нескопосано. И аз смятам, че мм трябва да изкарва пари, ама не съм на мнение, че трябва да го счупя от пазаруване. Имам си други приоритети.

# 1 310
  • София
Ох, аман с тези запори. Хора, давността им изтича след броени месеци. Нищо няма да плаща. Че чак на живот и смърт било… Поредната тарикатка, която е взимала пари, прехвърлила е всичко, което има, на името на роднини и сега чака да изтекат 5-те години.
Не е сигурно. Ако ЧСИ- то не е спало през последните 5 години може и да стане толкова лесно.

# 1 311
Изражението на лицето му докато я слушаше беше уникално. Едвам се сдържаше да не и се изсмее в лицето.
Добре, че бяха камерите там иначе щеше да я зареже на секундата. Дори неговата каменна фасада се пропука.

Да, и на мен ми стана странно, че Васил определи как в приказките на Ферай имало меркантилни подмятания, ама Даниела като му говореше, че мъжа трябва да изкарва пари, се съгласи с нея…

Е нормално да се съгласи, че мъжа трябва да изкарва пари, ама не и как да ги харчи. А това на Ферай беше супер меркантилно и нескопосано. И аз смятам, че мм трябва да изкарва пари, ама не съм на мнение, че трябва да го счупя от пазаруване. Имам си други приоритети.

# 1 312
Дана ми навява асоциации на стрина Ирина.С тих,монотонен гласец нарежда,абсолютно убедена в своята правота,липсва емпатия,а както виждаме дотук и чувство на вина,срам и тн.Миглена Ангелова в ББ я описа като социопат/психопат- едно от двете не помня вече.Как пък снощи един път не отговори на някой въпрос с някакво съжаление или извинение.Аз ако толкова хора повтарят едно и също ще ми мине през ума,че може и грешката да е в мен и ще кажа едно "извинявайте,ако някой съм засегнала".Дори и да не го мислиш,ей така от куртоазия,дават те в праймтайма,но не" тя не пее в общия хор и не се влачи със стадото".С което трябва да се сетим,че тя е различна и уникална.Смешка пълна.

# 1 313
  • гр.София

Алекс с кой общува изобщо? Само Росица май. Иначе седи с групата, но си мълчи.
Алекс ми направи силно впечатление как на един коктейл седеше на дивана до Даниела и се държаха за ръка през цялото време,преплели пръсти. То бива обожание,бива...
Снощи не изпитах капка жалост към Ана Мария. Нека й е. Тя се постара през цялото предаване да скофти живота на други момичета,сега й се върна.

# 1 314
А каква е историята с черните рози … мисля беше коментирано, но сега не успявам да го намеря ?!

# 1 315
А каква е историята с черните рози … мисля беше коментирано, но сега не успявам да го намеря ?!
Мартин дава черни рози на Анна-Мария, Силвия и Мартина. В спойлерите преди време пишеше, че черната роза се давала на момичета, които възнамеряват да си тръгнат - но не е ясен самият процес. Дали ако приемат черната роза си тръгват? Или ако я приемат, един вид дават втори шанс? Ще се разбере.

Пиша го тук, защото вече не е спойлер - всички знаем, че някои обмислят да си ходят.

# 1 316
Тази вечер явно ще гледаме сълзите и сополите на участничките, неполучили достатъчна валидация Grinning

Психоложката направо да ги валидира с по едно валидолче от тези:

# 1 317
А откъде излезе информацията, че Валерия от 3 сезон е имала краткотрайни отношения с Мартин след излизането му? Поне в темата не прочетох нищо по-конкретно от това.. Доколкото помня, тя беше обвързана с Янков от "Къщата на инфлуенсърите", но може да са се разделили. Никога не бих предположила, че Мартин е неин тип, пък било то и за еднократна забивка. Самата Валерия никак не ме кефи като излъчване.

# 1 318
  • София
А каква е историята на Бранимира и Виктор? От преди предаването ли се познават? Нещо съм пропуснала. Нали Виктор каза, че 9 месеца нямала време да му обърне внимание, а сега намерила 2 месеца да отдели.

# 1 319
Не мисля, че и двамата са си тип един на друг. Може да идва от това, че имат снимки заедно от рождения ден на Виктор май.

Общи условия

Активация на акаунт