🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 781
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 380
Текстът гласеше, че човекът е с деменция, изчезнал е и тя го издирва.
Никъде в статията не пише, че е с деменция.

# 1 381
А-М преигра отдавна. И мен ме дразни с това поведение. Стани и си тръгни бе, кво стоиш там. А изобщо защо отиде?

# 1 382
Ана Мария се цупи като малко дете , да не беше ходила на срешата

# 1 383
Добре де, изглежда спорът е, че Даниела пред тях била една, а пред него - друга. Но тя не е. Пред всички си говори за пари, критикува. На него не му пречи. Малко безсмислена дискусия.

# 1 384
Ох Силвия пример ли дава ?🤣 Мартина какво му се кара ?

# 1 385
АМ се цупи, защото е искрено разочарована от Мартин, и влюбена отгоре на това. За мен тя, и донякъде Мартина, са единствените, които истински го харесват.

# 1 386
Добре де, изглежда спорът е, че Даниела пред тях била една, а пред него - друга. Но тя не е. Пред всички си говори за пари, критикува. На него не му пречи. Малко безсмислена дискусия.
Всъщност ние не знаем. Толкова малко виждаме от живота им там, че няма как да се твърди, че тя не е различна в различните ситуации.

# 1 387
Ана губи почва под краката си оплита се. Ето това е човек с чувства и емоции към Мартин. Не може да стои спокойно и хладнокръвно, защо мислите...?

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 21:27 от *Амбър*

# 1 388
Ма не може да му държат сметка за това, че си иска Даниела. Ми оставете го да си строши главата и това е, той не е малко дете. Голям човек със своите избори. Балък и идиот, ама си му харесва.
Анчето е толкова проста горката. Играе го обидена! Ми ставай и си тръгвай, ма. Какво се разливаш по столовете и се правиш все едно сте сърдити гадженца. Коя си ти, та имаш претенции към изборите на човек, когото познаваш от 5 седмици и нямате нищо общо?!

# 1 389
Този разговор в същността си е “Защо не ме харесваш?”. Жалка история. Да връщат розите и да се приключва, като толкова им пречи.

# 1 390
  • here and now
Ма не може да му държат сметка за това, че си иска Даниела. Ми оставете го да си строши главата и това е, той не е малко дете. Голям човек със своите избори. Балък и идиот, ама си му харесва.
На тях им пука за тях самите. Пренебрегнати са.

# 1 391
Ана губи почва под краката си оплита се. Ето това е човек с чувства и емоции към Мартин. Не може да стои спокойно и хладнокръвно, защо мисилите...?
Именно. Влюбена - загубена е тя Grinning А Даниела и грам симпатии няма към Мартин, затова се държи като изкуствен интелект.

# 1 392
Анна-Мария: “Ня’а к’во да ка’а”.

Добре, братле, спокойно.
Забравила е дъвката,  да джвака Simple Smile

# 1 393
Текстът гласеше, че човекът е с деменция, изчезнал е и тя го издирва.
Никъде в статията не пише, че е с деменция.
https://a-specto.bg/liubopitno/mrachna-tayna-bashtata-na-daniela … plashta-dalgovete
А може би има повече от една статия. Благодаря за вниманието.

# 1 394
То вече е противно тяхното … не е малко дете , да си троши главата .

Общи условия

Активация на акаунт