🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 476
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 590

Синхроните за седмицата.

# 1 591
Охх, този епизод щели да си почиват, в другия пак ще реват, вече искат да си ходят при мама... Психотропната Маги пак е във вихъра си, аз започвам да потъвам в това... никакво развитие, само въртене, на 360 градуса ми се обърна мнението, ще си запиша час при нея, имам нужда да си изясня чувствата и да ми намести мислите.

# 1 592
Виктор и Любомира така и не се върнаха на партито.... ако наистина са го направили тогава, доста отчаян ход.

# 1 593
Никое от момичетата, които в момента са пренебрегвани няма да остане само- Ивет, Роси, Алекс (Алекса за сега не се е оплакала).. Ива, която си тръгна .. на нея какво й беше? че не й обръщаха внимание.. до теперамент е, характер.  След като имаш по-нападателни и по-състезателни жени, нормално е другите, които са по-малко такива, да се изолирани и в другите сезони е било така, но в живота не е така.

# 1 594
Това с писмата от бабите и лелите им ще го пропусна. Никога не е интересно.
Няма как да е интересно… Винаги е едно и също. “Обичаме те, гордеем се с теб”… Бла бла. Какво друго могат да им кажат? “Прибирай се, шаврантийо, дядо ти вдига кръвно, като ти гледа простотиите”. 😁

# 1 595
  • София
Какво му е на клепача на Мартин? 🥴
Някой каза, че И блефаропластика си е правил и от там нещо са батисали.
Аз писах,че според мен е в начален стадий на паднал клепач,оперативно се оправя. Нямам идея даки е от процедурата,но на моменти не се вдига. След като забелязах това видях,че се старае е и камерата да е все от другата страна на здравия клепач.

# 1 596
Всичките идеи на психоложката опират до това, момичетата да променят поведението си и изобщо себе си, за да спечелят точно този ерген. Предвещаният неуспех впоследствие ще ги додепресира.

# 1 597
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нещо ми се губи символиката на черните рози. Да мислели и двете страни? Ми че те си мислят така или иначе, наблюдават, разсъждават, колебаят се, правят си изводи, чудят се какви стъпки да предприемат.

Анна-Мария ме разочарова и днес. Не трябваше да приема розата, щом веднъж я е отказала. Дава вид на знаеща какво прави и наясно със себе си и емоциите си, а се оказва, че две чашки по-късно вече е склонна да прости. Много олеква така.
Във вчерашния епизод също се изложи. Хубаво му каза на Мартин, че има комплекс за малоценност, но не трябваше да си замълчава после. Като е казала "А", трябваше да има смелостта да каже и "Б". Иначе излезе, че просто подхвърля някакви думи в пространството напосоки /най-първично обясними със завист и ревност, че не тя е избраната/, без никаква аргументация. Грешка беше да не си каже каквото имаше на сърце.
А и той не заслужава да му бъде спестявано нищо.

Никой обаче не може да бие доброто настроение на Силвия. Каквото и да се случва, тя е приповдигната и екзалтирана, нейното не се губи. Изкарва си екстра курорта - ядене, пиене, басейн, купон и цирк на живо, в който може да вземе дейно участие, без да се изцапа особено много и без абсолютно никакви отрицателни последици за себе си. Направо си е за завиждане как се е позиционирала в предаването. Може да е по-спокойна и от Даниела. Joy

# 1 598
Росица нищо не си признава, абослютно подкрепям, че при нея е чувство за превъзходство. Самочувствието не едно нещо, има различни видове самочувствие, когато ти се имаш за повече от останалите на ниво ум, примерно, но дълбоко в себе си неуверен на ниво визия, то започва тази емоционална борба. Хем знаш, че си по-добър от останалите, хем не ти достига самочувствието в другите области, за да го покажеш и се отчайваш, че никой не иска да те държи за ръка, докато благоволиш да покажеш какъв страхотен човек си.

Аз също се съгласявам с това, но ми изглежда, че си признава и точно затова всички нейната неувереност фокусират. Но има други момичета, които кварталните батки сигурно са харесвали и им се е получавало с не кой знае колко (да ги наречем) интелигентни мъже и хора, и затова сега са със самочувствие до небесата, при положение, че не просто не превъзхождат останалите, ами са и абсолютно посредствени. Ако мислиш, че си много „различна” ще е странно постоянно да го натъртваш на другите и да ползваш същите тактики, които ползват тези, към които си се насочил негативно. Косара (а и повечето,не само в този сезон и в това число и ергените) говорят толкова общи и назубрени отнякъде си неща, че всъщност нищо съществено не казват. И накрая завършват с „Аз искам умен мъж”, „Аз съм много различен/различна, принципите са ми много важни”... И тем подобни смлени неща. Окей, искаш да изглеждаш адекватен и да си намериш такъв партньор, но в по-различна среда точно същите биха били снижени до, че и под земята, защото няма нищо специално в тях. Има просто прикрито ниско самочувствие и нужда да са по-по-най от останалите, без реални качества. Това е, което аз виждам. Но в някои среди, с някои хора би им се получило.

# 1 599
  • here and now
Вместо да се радват, че точно тези ергени не им обръщат внимание....
Силвето е много щастлива, кара си курорта и ни мъж ѝ трябва ни нищо..

# 1 600
  • София
Промото за следващия епизод е пълна отврат.

# 1 601
Имам чувството, че в това предаване се опитват да “пропагандират” /ако мога така да се изразя/ това по-младите момичета да искат максимум от мъжете си-пари, подаръци и всичко материално. Че е срамно жената да е до някаква степен независима и е на всяка цена да завърти така мъжа, че всичко да работи в нейна полза. На 25 съм и искрено ме отвращава “посланието”, което разчитам докато гледам, защото на момичета като Ферай само това им трябва

# 1 602
Никое от момичетата, които в момента са пренебрегвани няма да остане само- Ивет, Роси, Алекс (Алекса за сега не се е оплакала).. Ива, която си тръгна .. на нея какво й беше? че не й обръщаха внимание.. до теперамент е, характер.  След като имаш по-нападателни и по-състезателни жени, нормално е другите, които са по-малко такива, да се изолирани и в другите сезони е било така, но в живота не е така.
Много точно!

# 1 603
Това с клепача на Мартин как изобщо го забелязвате? Наистина има много дребнави хора тук, които се опитват само косури да търсят.

# 1 604
Вместо да се радват, че точно тези ергени не им обръщат внимание....
Силвето е много щастлива, кара си курорта и ни мъж ѝ трябва ни нищо..

Аз си мисля, че нейната роля там служи, само за да накара момичетата да не си тръгнат. И може би да идеализира образите на ергените. На тяхно място точно на тази психоложка там никакво доверие нямаше да имам, не знам как дори я възприемат насериозно.

Общи условия

Активация на акаунт