🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 397
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 605
То и аз искам вече да се връщат при майките си, ама не ги пускат... Ще изгледам следващия епизод набързо.

# 1 606
  • София
“Психоложката“ меги да я забранят и затворят някъде. Тя по скоро ще самоубие някого, от колкото да му помогне....
Този път я заслушах и... Какъв е този фрийк??
Верно ли е била със дългия?
Пени, какво се е разбрала с Мартин та вече втори път го чувам?

# 1 607
  • София /Абсурдистан
“Психоложката“ меги да я забранят и затворят някъде. Тя по скоро ще самоубие някого, от колкото да му помогне....
Абсолютно да Simple Smile

# 1 608
Маги е добър терапевт.

# 1 609
Маги е добър терапевт.
Добре го прикрива.
За мен Роси трябва да си тръгне, а не да бъде убеждавана да остане.

# 1 610
Те си и приличат двамата. Що не са останали двамата, нямам идея. Един за друг са си.
Психоложката ги накланя към харакири, да.
Трябва малко да ги нахъса да са себе си, да живнат, не да са кахърни и ревящи.

# 1 611
Опитват се да му отворят очите на Мартин, обаче това няма как да стане, защото такива отношения като тези с Даниела, в които се поставя, за него са норма. Той сам си го каза нито ще е първата, нито ще е последната и е така напористи неграмотни парцалани дошли от малкия град с лопата да ги ринеш, особено около него.
За тези, смятащи, че нещо на Даниела не и е ред, освен това, че кожата на лицето много ѝ тежи - адмирации.
Ана-Мария е готина, добре че я напи да му вземе розата, Мартина е сладка,но прекалено лесно се дава.

# 1 612
За пръв път зазяпах Инстаграма на Даниела - преди да си причини това на скулите, изглежда красива на снимките. Ясно е, че са обработени, но сега и с обработените е леко creepy. Според мен е ефект от загуба на тегло, вероятно заради влизането в шоуто, което е изпило лицето ѝ, и прясно напомпаните скули. Сестра ѝ е много красива, не знам какви корекции има, но за щастие не си е пипала носа - същия като на Даниела преди ринопластиката.

# 1 613
Преди много години. Когато са били млади. 😁

# 1 614
Маги има само евентуално час с тези момичета, трябва за това време да ги “събере”, да изкара емоцията и да им даде посока. Маги знае, че това не е същинска терапия и не би работила така, ако има поне 5-10 срещи, но няма.
Прави каквото може.

# 1 615
Тоолкова тъп епизод, а следващият обещава да е още по-тъп..Какво им става на тия сценаристи, такъв ресурс вкараха, екзотичен терен, хиляда ергенки, сто ергена, бармани клюкарки, малоумна психоложка, бивши гаджета... и накрая едно голямо НИЩО! Поне да имаше церемония, някоя изгонена, някоя неприела роза, а то един безсмислен цирк! Започва да прилича на една институция с едни 240 палячовци вътре, дето все се правят че се карат, ама все са си заедно там

# 1 616
Тоолкова тъп епизод, а следващият обещава да е още по-тъп..Какво им става на тия сценаристи, такъв ресурс вкараха, екзотичен терен, хиляда ергенки, сто ергена, бармани клюкарки, малоумна психоложка, бивши гаджета... и накрая едно голямо НИЩО! Поне да имаше церемония, някоя изгонена, някоя неприела роза, а то един безсмислен цирк! Започва да прилича на една институция с едни 240 палячовци вътре, дето все се правят че се карат, ама все са си заедно там
Не съм вярвала, че ще го кажа, но Тушев липсва. 🙄 Николов явно не става за такъв тип риалити.

# 1 617
Маги има само евентуално час с тези момичета, трябва за това време да ги “събере”, да изкара емоцията и да им даде посока. Маги знае, че това не е същинска терапия и не би работила така, ако има поне 5-10 срещи, но няма.
Прави каквото може.

В случая им говори с цитати от тийнейджърски плакати и псевдо книги за самопомощ. Но аз наистина вярвам, че е възможно тя да е добър психолог, просто не в това предаване. За сметка на останалите, аз не виждам много нагласени неща и единственото, което ми седи по този начин, са именно разговорите с нея. Абсолютно разграничавам нея като психолог/психотерапевт, към когото да се обърнеш в реалния живот и образа с глупостите, които приказва и всеки може да прочете във фейсбук на някакъв измислен гуру.

# 1 618
Добър психолог няма да се забърка с такава продукция. И тя, също като Ани Владимирова, е оставила терапията на второ място след интересите. Другата поне не е толкова брутално монотонна.

# 1 619
За толкова кратко време наистина можеше само да ги разплаче, да разреди малко негативните емоции и да им даде малко push (с Роси даже нямаше шанс за какъвто и да е прогрес). Момичетата са затворени, неуверени, по-фини, по-обрани, но в тая зверилня, няма как да се справят бързо.

Общи условия

Активация на акаунт