🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 632
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 295
Страшна комбинацийка

и в други моменти ми правеше впечатление безумните комбинации-сетчета на Мартин.

# 2 296
Туй не е ли ризката, дето Данка му взе на шопинга?

# 2 297
Роси не е унила, тя е чувствителна и несигурна в себе си. Трябва ѝ приятелка/приятел, който да ѝ вдъхне малко хъс, подкрепа, опора, да я надъха и ѝ даде обратна връзка, за да се почувства по-уверена и хахах - валидирана. Защото тя определено има качества, които не успява да изяви.
Не я мислете, тя се забавлява на Коачела (световно известен фестивал в калифорнийската пустиня) през уикенда, докато другите се снимат в Джанъм на чалга,  просто различни характери и дано всеки си намери това което му се полага и което иска
Лично аз коментирам участниците единствено във формата.
Извън това не ме интересуват – нито като хора, нито като начин на живот.
Чак пък да я мислим.

# 2 298
Страшна комбинацийка
Скрит текст:

и в други моменти ми правеше впечатление безумните комбинации-сетчета на Мартин.
Е, това Данка му го купи. Като го направи на клоун, трябваше и подходящо да го облече. Само червения нос му липсва, ама 2-3 чашки и ще е идеален! Satisfied

# 2 299
Страшна комбинацийка

Изборът на Даниела не е по-добър...😀
Скрит текст:

# 2 300
Отвътре и идва този “перфектен” стайлинг.
Нали е супер талантлива дизайнерка…

Страшна комбинацийка

Изборът на Даниела не е по-добър...😀
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 11:45 от Labubu8

# 2 301
Даниела, ще бъде принудена да се остави в ръцете на бизнесмена за визията си на вечерния коктейл. Това е от анонса

# 2 302
  • Варна
Даниела, ще бъде принудена да се остави в ръцете на бизнесмена за визията си на вечерния коктейл. Това е от анонса

Както и, че ще пострада физически след сближаване с Мартина. Вероятно шамар от писателката. 😁😁

# 2 303
Това с шалварките ми изглежда да е през деня…

Не е ли забранено физическо насилие в договорите ? Сигурно някакъв инцидент ще му се случи….
Цитат на: fastlane
[/quote

Както и, че ще пострада физически след сближаване с Мартина. Вероятно шамар от писателката. 😁😁

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 18:13 от Labubu8

# 2 304
Това за прерасналото приятелство, ако е вярно, първо ми изплуваха в съзнанието Александра и Ивет (или Клаудия). Не знам защо, но те ми се виждат толкова чалнати, че да се награбят помежду си, когато мъжете не им обръщат внимание. Joy

Ако са АМ и Силвия - то най-вероятно ще е от лиготия.

При всички положения, които и да са (ако е истина) - не вярвам да е породено от истински желания, а просто за лиготия или най-накрая камерата да поснима и тях малко Joy

# 2 305
Ще пострада физически след сближаване с Мартина? И аз мисля,че Даниела може да включи шамарената фабрика.Мисля и за още два варианта-да е паднал от леглото,или Мартина да го е ухапала:)

# 2 306
Туй не е ли ризката, дето Данка му взе на шопинга?

😂😂😂 Цялото сетче му е от нея! Марто по- нелепо облечен не съм го виждала ! Прилича на градинско джудже...Унижава го по всякакви начини тази жена ,а той се кефи

# 2 307
Къде има джуджета с ръст към 1,90? JoyНо иначе е нелепо сетчето, съгласна. Особено ризката.

# 2 308
Ако въобще нещо е станало с Мартина (някоя целувка макс) то Даниела му е шляпнала някое “шамарче” и е казала, че трябва да я води до Картие или Тифани, за да й се реваншира.

# 2 309
А сега пише че на Даниела ще и се наложи да напусне имението заради близост между Мартин и Мартина хммм

Общи условия

Активация на акаунт