irinii, не мога да пропусна да кажа, че Спаси е един очарователен кавалер, пу-пу. Невероятен пич е с новата си прическа...Толкова е сладичък...

Разправям на свекърва ми, че едно бебе от форума вече е с прическа и се смяхме нашия "плеши" кога ще му е първата подстрижка. Е, вече имаме малко мъх около 0.5 см, но...докато ви стигнем...Иначе и ние сме взели като вашия стол май 
Което ме подсети Честит празник на празнуващите бебоци 
!!!
!
а съм сигурна че все по - прекрасно ще става 

Радвам се, че си вече част от нашият отбор! Честито и на малкия Мишо! Да е жив и здрав и много да ви радва. 
, защото нямаше коса. Тя се роди с гола главичка, а на 1г. имаше нещо като мъхче. И до днес и е много рядка косата. Но това си е наследствено.
)

сега видях колко е 4асьтимахме с моя мьж годи6нина от сватбатаъ1 година от както сме женени.Боже,как лети времето,спретнах ве4еря в кь6ти и продьлжаваме
,хайде 4ерпя ви
,утре пове4е.Лека и спокойна.

.
Друго си е човек да отдъхне малко, а на вашият батко съм се смяла от сърце.
Сладур!
Видя ми се безкрайна нощта. Сега свекърва ми дойде да я вземе за 2-3ч., през които аз трябва да уча, че защитата ми наближава. Да не се изложа. После, надявам се да огрее слънчице, или поне да не вали, за да излезем на разходка.
и ми е малко притеснено, че тя на едно място трудно стои. Често ходи при актьорите и е като част от интериора там при тях.