Отговори
# 45
kaleia, благодаря за загриженоста! Дано наистина не се повтаря, защото ме измъчва. Как ще оставиш детето си да спинка без да е яло, и то цяла нощ. Не е възможно да не е била гладна...Затова аз настоявах да я нахраня. Може, би и беше втръснало от бисквитите и сега като е чисто мляко, го пие. Незнам точно и аз. Само тя си знае, каква е причината. Peace

irinii, не мога да пропусна да кажа, че Спаси е един очарователен кавалер, пу-пу. Невероятен пич е с новата си прическа...Толкова е сладичък... Hug

# 46
  • Sofia
Забравих да кажа и за новата червена фотосесия на Хари - супер е!
newsm62

# 47
  • София
Хехе, Ирини, много е сладък Спаси Simple SmileРазправям на свекърва ми, че едно бебе от форума вече е с прическа и се смяхме нашия "плеши" кога ще му е първата подстрижка. Е, вече имаме малко мъх около 0.5 см, но...докато ви стигнем...Иначе и ние сме взели като вашия стол май Simple Smile
Добре дошла на новата Мила 84. Аз съм родом от Разград  WinkКоето ме подсети Честит празник на празнуващите бебоци newsm67
В момента сме 2 ма на компютъра и за да му обърна внимание едни целувки ми се раздават...Момичета как се отрази смяната на часа на бебетата ви? Аз гледам да не му развалям биологичния часовник.

# 48
  • София
Забравих да кажа за хапчетата. Аз трябваше да пия Парлодел преди да забременея...първия ден се чувствах смазана-Повишава се кръвното налягане, адско главоболие и гадене и Хрема. Колкото и да е странно хремата дори си е записана в листовката. Това за 12 часа и няма после други последствия. Като цена струват между 22-25 лв и се пият по схема...Честно казано не ми се ще да прибягвам до тях, но ако след това раждане не ми се наместят хормоните...за друго сладурче в бъдеще пак ще трябва да се положа на това Sad

# 49
  • Пловдив
Честита месечинка и на Стефания - нея за малко да я забравя, а също и на новото септемврийче и неговата мама!

Спаси е много cool с тази прическа! Моя син си има по рождение тази лимбичка, ама вече му е пораснала доста косата и сега тя се къдри на едни къдрички Hug!!!
Аз съм замислила също да го пострижа, ама мисля на фризьор да го заведа другия месец като се постопли малко!
Утре ще ходим сутринта да ни взимат кръв, а за урината купих днес едни торбички и ще се борим с тях newsm78!
А знаете ли колко време преди да занеса урината трябва да се е изпишкал?

Чао засега!

# 50
за урината на мен ми казаха не пове4е от 30 мин след като се изпиша да го занеса

# 51
Добър вечер мили дами и малки бебоци!

Включвам се да благодаря за поздравите и честитките за нашата месечинка!
Не мога да повярвам колко бързо минаха 7 месеца - най - прекрасните в живота ми  Heart Eyes а съм сигурна че все по - прекрасно ще става  Crazy

Целувки на всички от мен и голямото ми момиче

# 52
Добър вечер, момичета!  bouquet
Четох ви и реших отново да се включа. Grinning
veeniiе, за АМ всеки ще ти даде различно мнение. Аз лично ти препоръчвам Нутрилон. Минахме през НАН, от който малката получи такъв запек, че... После Фризолак и накрая Нутрилон, който ни спаси. Малката си го харесва много, а и в родилния дом даваха на бебоците Нутрилон. Опитай, може да се хареса на бебче. И успех! Не се притеснявай толкова. Hug
Щастливка, племенника ти е голям сладур! Много е атрактивен с тази рижа косичка. Wink
Кузманка, аз не давам още попара, защото не съм въвела глутена. По-късно ще е и не мога да ти помогна с адекватен съвет.
irinii, прическата на Спаси е върха! Много ми хареса малкия сладур. Grinning
Добре дошла на MILA 84! Hug Радвам се, че си вече част от нашият отбор! Честито и на малкия Мишо! Да е жив и здрав и много да ви радва.  bouquet
dennis, на листовката на Бромокрептина беше отбелязано изрично, че действа зле на нервите. Сигурна съм, защото го пих в болницата. Но действително мисля, че това е най-неподходящото лекарство за спиране на кърма. Не знам защо ми изписаха точно него.
Доника, на Веси и се отрази добре смяната на времето. И преди и сега, стане ли 20.00ч. и на нея зверски и се приспива.
А за подстригването, за първи път го направихме с Мими на 2г. hahaha, защото нямаше коса. Тя се роди с гола главичка, а на 1г. имаше нещо като мъхче. И до днес и е много рядка косата. Но това си е наследствено.
За кашата вечер или по-добре мляко. Не мога да намеря постинга на сладурката, която питаше Embarassed. Казвам моето мнение. Ние даваме след обед каша, а вечер при заспиването - мляко. Опитах известно време да давам вечер кашата, но след баня на нея вече толкова и се спи, криви се и няма търпение. И се отказах. Сега си я слагам в кошарката, давам млякото и тя заспива.
Аз уж за малко "понаминах", пък какво стана... ooooh!
Лека нощ и прегръдки от мен! Hug

# 53
Днес взеха кръв на нашето зайченце -не стига че въобще не плака а даже се смееше,защото татко му го засмиваше.Герой!Макар че като поотрасне малко може да се промени положението-хич не се надявам че ще минем без рев при подобни манипулации.Едно по-голямко момиченце се скъса  да реве преди него..
Резултати станаха готови след час-хемоглобина е 116,мисля че е добре,с месце,броколи ще го повдигнем още.

Бебчо си хапна сега бананова каша на милупа с добавка пюре от сливи и вече го чувам как надава познатия звук за изхождане Laughing

Аз мисля да не пипам косичката на бебока,ще му пусна по-дълга косичка(не чак толкова дълга,но харесвам момченца с по-дълги косички Wink)

Лека вечер  bouquet

# 54
мерси много за топлото посрещане  мами. И топлите пожелания.  bouquet

# 55
Честито на всички малки месечковци днес!
Много се радвам, че и нашето семейство има принос в заглавието на темичката! Laughing Laughing
Ирини, голям смях с прическата на Спаси Joy
MariaF,дано бързо се оправите. И другите бебочета със здравни оплаквания – бързо възстановяване
Снежка-смешка, честито ви зъбче. И аз нашите ги чакам, че Ян ще изяде света
Ceceyy, ние сме голяма драма с количката, ползваме я само за спане, т.е. само на ръце излизаме навън, вече ще станат 3 месеца. Направо съм станала като щангист. Понякога се вози по 30 мин, но е рядкост.
Лулова, страхотни сте, браво!
Венуш, моята кърма е както МарияФ е описала, в началото е по-рядка, после мазна
МИЛА 84, здравей
И на Мила 84, и ние си я харесваме Неси;-)
Хей Омни, ти си с пълна програма! Супер, че успяваш да се справиш.
Веселка, нашият хемоглобин е 115, и според педито е ок и без месо още 1 месец.
За серщата в четвъртък, ние ще ходим на ортопед, но ще гледам да дойдем.

Иначе сме добре, днес пак водих Ян на док. Този път заради пишлето, понеже му го дръпнаха в петък, сега изглежда по доста ужасяващ за мен начин. Но се оказа, че е ок, зачервено е, трябва да го промивам с риванол 2-3 на ден. Поне не го боли.
Голям е смешко, всеки ден се весели на различни неща, от вчера му е голям купон думата „хипопотам” и се залива от смях като го попиташ „къде са ти хипопотамите?”. Върти се като пумпал, иска да ходи, прави стъпки, всичко граби и яде. Нощем не спи особено, мнооооого съм щастлива със смяната на времето, защото преди ставаше в 6.00, а днес се събуди съответно в 7, дано да е за постоянно. Доника, последното за теб.
За урината, мн лесно стана. Залепих му колектора и без памперс отидохме в банята, пуснах чешмата и за 5 сек беше доста резултатно.
Хайде целувки на всички

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 22:57 от Chochy

# 56
                                        ЧЕСТИТО НА СТЕФИ!
Bebe  Dundi съжалявам, че  не успяхме да се видим в София, но ви чакаме във Варна.
Ави, отново sorry, но нямах търпение да се прибера, а и не исках да оставям мъжете сами да се прибират.

Да се отчета, че аз вече си изкарах една страхотна почивка във Банско (за която не споделих предварително, защото до последно се чудих дали да не остана при Мишо), като междувременно ходихме и в Батак, където бате Ванко се впечатли от черепите в Старата църква.Карахме ски. Ванко се опитваше да учи скиучителя си. Следобед с мъка го изкарвахме от басейна. По неговите думи се запозна с " много сладички и любопитни момиченца" . По- големите момченца се опитваха да го учат как се играе билярд, но той си имаше собствени правила. Милия много беше разочарован, че на боулинга не уцели нито една кегла, аз му обяснявам, че на неговите години не бях чувала за такова нещо, а той ме гледа невярващо. Досега не беше ходил на "зимна" почивка и беше много впечатлен.
 Ето малко снимки.
  Мишо много е слушал майка, всеки ден се чувахме с нея и тя ми го хвалеше, а аз слушах как бръмчи с устнички. С кърменето приключихме без проблем постепенно. Мишо вече е на кухня и е много доволен.
За попарката мисля вече да я включвам и без това понякога има сирене в кашата от детската кухня.
 Мишо най- много се радва на батко си, гледа с интерес всичко, което прави и посяга към играчките му. Когато го оставя голичък, застава на колене и длани и започва да се клати.

За изследването на кръвта, на мен също ми бяха казали, че няма значение, дали е ял преди това.А урината трябва да се занесе до 2 часа.

Лулова, пропуснала съм края на предната тема, ще трябва да се върна да видя за какво става въпрос.
  Irinii, голям сладур е Спаси.
  Снежка-смешка, честито ви зъбче.
  Добре дошла на новата Мила 84.

Ще си лягам вече, че утре ме чака още багаж за разопаковане.

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 12:18 от sladur4e*2

# 57
В таzи кьсна но6т пред компа сядам аz  Grinning
zдравейте мами,да се раzпи6а и аz в новата теми4ка.
Мити е добре,лудее и все пове4е иска внимание,zахранвам го с глутен,бисквитки на Хипп.
По подробно 6те пи6а утре,днес,т.е .в4ера  Grinning сега видях колко е 4асьтимахме с моя мьж годи6нина от сватбатаъ1 година от както сме женени.Боже,как лети времето,спретнах ве4еря в кь6ти и продьлжаваме  Grinning,хайде 4ерпя ви  newsm38,утре пове4е.Лека и спокойна.
Лулова,в4ера полу4их колет от БГ,едно от не6тата списание "Мама", zарадвах 4е ви видях там с Хари,сладури сте.

# 58
Добро утро мамчета! И аз като никога да се включа рано- рано. Днес много работа.
Много ми е любима традицията с кафенцата, та и аз ви черпя с едно, без обаче да се намесвам и да изземвам чужди "задължения"  Joy

Извинете ме ако вече сте публикували тази снимка,просто много ми хареса и отговаря на нашето ежедневие сутрин  Joy

Момичета, много ви благодаря за това, че се радвате с мен за "медийната" изява на Хари. Толкова съм щастлива и се "дуя" като паун от кеф, че отрочето ми е на цяла страница в списание.

# 59
Добро утро, мадами-сладурани! Grinning
На дневен ред са първо честитките, че и днес си имаме двама сладки месечинковци. Hug
Честита 7-ма месечинка на Виктория на bazel и половин годинка на Ники на Станимира. Пожелавам им много късмет, щастие и любов. Да растат здрави, палави и да помнят винаги незабравимото си детство!

Lulova, страхотно кафе, мерси! А за теб рано сутринта   bouquet.
sladur4e*2, браво за чудесната почивка, която сте си направили. Grinning Друго си е човек да отдъхне малко, а на вашият батко съм се смяла от сърце. hahaha Сладур!
Вчера Василена цял ден мрънкаше- и у дома и на разходката. Какво и беше, не можах да разбера. Изкарахме и кошмарна нощ. Събуждаше се на всеки половин час. ooooh! Видя ми се безкрайна нощта. Сега свекърва ми дойде да я вземе за 2-3ч., през които аз трябва да уча, че защитата ми наближава. Да не се изложа. После, надявам се да огрее слънчице, или поне да не вали, за да излезем на разходка.
Днес Мими ще гледа театър в детската градина за белите зъбки Grinning и ми е малко притеснено, че тя на едно място трудно стои. Често ходи при актьорите и е като част от интериора там при тях. hahaha
Та накиприхме се като за светско събитие Laughing, ама дали ще слушаме е отделен въпрос.
Това е за сега от мен. Целувки на всички вас и сладките бебоци! Hug

Общи условия

Активация на акаунт