Отговори
# 30
Включвам се с почерпка за нашия мини юблей Wink

а по-късно ако ме оставят и с коментар по обсъжданите въпроси  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 14:25 от omnipresent

# 31
MILA 84 ДОБРЕ ДОШЛА В ОТБОРА НА СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ МАМИ И БЕБЧЕТА!  bouquet

Някой давал ли е вече попарка? Искам да ви попитам, харесват ли я бебетата? Дани от събота яде , ама нещо не и харесва много. Може би не е свикнала все още. Те си е малко по особена... Flutter Ох, преди 4 дена такъв зор видяхме. Взимам я вечерта след банята да я храня и тя пищи, трещи, не близва млякото. Мъих я, няма и няма. Вдигах я права, пак я слагах да яде, неиска. В чудо се видях... Как ще си легне гладна... ooooh! И най-накрая я пробвах с кисело мляко, хапна малко, но пак се отказа. И така си легна в крайна сметка гладна. Каква беше тази криза в която попадна Дани онази вечер , така и не разбрахме. ooooh! Дано повече не се повтаря. Сега вече вечерта яде само чисто АМ, без да и слагам бисквити. Имам чувството, че и омръзна да ги яде и затова пишя така... Сега яде 180мл, само вечер яде толкова де. Но нали ви казвам, сега го ядем без бисквити. И го изяжда без да се тръшка и да плаче.

# 32
Честит мини рожден ден на Мартина, Стефания и Калина!

Венуш, за цвета на кърмата- моята си е прътно бяла и гъста. Покрай зоровете в работата един ден не ядох цял ден и вечерта като се цедих към 1.00 часа беше синкава и изглеждаше рядка. Когато си се храня (старая се да е количествено и качествено, заради кърмата)всичко е ок, а каймака става близо 1 см. Т.е. при  мен има връзка това какво аз ям с гъстотата и маслеността на кърмата. Не казвам, че ти не се храниш добре,възможно е твоята обмяна на веществата да  е различна и просто това да е кърмата, която можеш  да произвеждаш. Щом твоето съкровище си хапвас кеф и спокойно,  а и ако си наддава нормално, значи и лилава кърма да правиш е ок.

Ние сме 69 см. и 8520 гр. За първи път плака от ваксината и взимането на кръв. Имаше едно толкова обидено и жално изражение и така тъжно мрънкаше...Нали вече пораства и почва да разбира.
Нищо не направих с колектора-еднам събрах 10-тина капки,но в лабораторията казаха, че ще стигнат. За взимането на кръв се изложих като кифладжийка.Така и не попитах дали  даго кърмя или да го водя гладен. Логично беше да го водя гладен, но Хари си иска стриктно закуска в 5.30- 6.00часа.Не можех да си представя как ще го водя в 7.30 гладен. Добре,че се замотах с обличането, а и мъжа ми  не ми  беше заключил  в събота багажника и до днес е светила лампа,та ми е паднал акумолатора....и така в 8.40 бяхме при педи.И накрая се оказа, че кръв може да се взима най-рано 3 часа след хранене, та докато мине консултацията и ваксината стана 9.20.

# 33
Аз одеве взех урина с колектора,около 10 мл е.Залепих го,дадох му 100 мл вода и след 15 мин чакане се изпишка,през цялото време го гледах:)
За кръвта-на мен ми казаха да не е на гладно,явно няма да изследват кръвна захар.

# 34
на нас ве4е ни взеха кръв не плака много.изследват: левкоцити,хемоглобин,РУЕ,диференциално броене

# 35

И аз се включвам  с почерпка за нашия мини юбилей.Да са живи и здрави вси4ки бебенца

# 36
Включвам се отново Wink
Май било нормално известно време след спиране на кърменето да се отделят капки..

Vessselka - аз не кърмя от 2 месеца и половина, но при стискане на зърното все още излиза капчица. Ходинх на мамолог и гениколог - всичко е ОК.

Изненадана бях от представянето на МИЛА 84, та нали Мила 84 бе първата септемврийка с която си писах, след като родих  Crazy ей, спомени, спомени!  Heart Eyes

Щастливке, много е сладък рижко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лулова - и аз ще го взема това списание, заради вас. Браво на Хари! нека все така да е популярен и да стане известен /с добро/ 

Irini - много е готино заглавието на темичката ни  Laughing Чакаме снимки на модерното момче  Hug

Марианка - радвам се, че пак си на линия. Липсваше ни.

При нас уикенда беше много ползотворен. Направихме чудесна разходка в Събота. Купихме на Марти стол за хранене Grand Comfort /за първи и последен път взимам нещо на тази марка/ и бънджи CAM. А какви дрешки й накупихме  Heart Eyes
Обиколихме и Стройко, като си набелязахме някои неща. Вчера я оставихме за 2 часа на баба й и дядо й и с баща й хукнахме по задачи. за тези 360 минути свобода успяхме да изберем рамка за очила, преглед и т.н. на тати и очудващо направихме договорите за обзавеждането на спалнята ни, както и за меката мебел - не бях сядала на по-удобен диван  Simple Smile  Тичайки от етаж на етаж в НДК ни хвана окото и маса за трапезарията, а толкова бяхме търсили преди това  ooooh! в бързината я поръчахме, търговеца не му се вярваше на действията ни - тази маса, в такъв цвят, на този адрес, ето ви парите.  Sunglasses   Прибрахме си детето, нахранихме го и подготвихме за сън. Пак  бе поверено на родителите ми, които този път пристигнаха у дома, а ние на развлечение   Crazy  Стигнахме навреме за Наградите на БГ радио, където бе невероятно /за 4та поредна година не ги пропускаме/  имахме и покани за партито след това в Дали, но... се прибрахме.

Започва нова седмица, и програмата пак е много тежка - обичайните фитнес и солариум. Парти по случай половин годинката на Мартина. Концерта на Снап в Петък, в събота вечерта сме на едно събитие на Боровец, Неделя - погача на едно приятелче, ако остане време мама и на козметик ще отиде  Heart Eyes
За четвъртък - вероятно ще се включим в следобедната разходка, че както знаетe ние сме от поспаливите ...

стига съм писала, че кой ли ще ме чете?! е, ако четето това, значи не съм ви досадила  Wink

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 16:05 от omnipresent

# 37
MILA 84, благодаря за почерпката да ти е жив и здрав бонбона!  bouquet

Моята кърма също беше синкава и Даная пишщеше гладна. Беше рядка, защото аз по принцип не се храня като хората, признавам.

# 38
Здравейте момиета!

Честито на месечковците Мартина, Стефания и Калина  и новия Мишо! Да растат щастливи и безгрижни!

Мила 84 - добре дошла!

Омни - много сгъстена програма, но ти изглежда се справяш. Получи ли файла със стихчетата?

Лулова - на нас никой не ни е казвал, че трябва да се взема кръв 3 часа след хранене - то и при едно бебе трудно може да се издържи толкова време понякога.

Ние не пием АМ и още сме в началото на захранването, така че не мога да съм полезна с информация.
Аз вчера имах коприва и реших да й направя пюре. Сложих само малките листенца и една лъжица ориз. Сварих всичко и уж го пасирах, но след това като прецедих през цедка ориза си беше цял, а копривата беше станала на зелена водичка, но нали и тя е полезна - направих й оризовата каша с нея и стана много вкусна.

Днес духа много силен и студен вятър и изглежда, че ще си останем вкъщи.

Сутрината успях да отида на козметик и почти се чувствам човек - вече почнах да правя нещо и за себе си.

Усмихнат ден!  Laughing

# 39
Здравейте мацки!
Реших и аз да се разпиша в новата ни темичка!!
Днес мойта мацка се събуди в 8 часа-обърка я времето и от будене в 7,сега един час по-късно GrinningИ аз си поспах,защото в събота излизахме до 3 часа и много ми се спеше!
ceceyy,и аз бях писала преди ,че навън не искаме в количка,ревем и се въртим по корем и пак ревем-прибирах се от парка като теб-на ръце и бутам количка Laughing,но сега имаме малко успокоение-слагам я да седи в количката,и тя се оглежда а като се изкриви-нося си mp3,на което съм си записала Врабчетата, и и го пускам като звука е много слаб и едната слушалка и е само в ушето -та ние така се успокояваме!!Това измислих аз,защото иначе  иска да си е само в къщи и да лази по пода върху килима.....вече прави едно-две бутания с крачета и после вирва дупе-много е смешна!
Искам да благодаря и тук на lulova за снимката в списане Мама,че и ние сме включени,и да разцеува милия Хари от нас Hug
Ох,мойта пак ме вика......

# 40
Честити месе4инки на дреб4овците!
вену6, моята   кърма винаги в на4алото е по-светла безцветна, колкото пове4е Филип изсуква токова по се сгъстява.

Ние днес сме малко болни, Филип киха, ка6ля, 4ак се дави на сън от ка6лицата, от което се буди и пла4е.... Обадихме се на доки и тя каза да про4иствам нослета  4 - 5 пъти на ден с физеологи4ен разтвор. Предписа и някакви евкалиптови билкови све6тики против ка6лицата, слагаме ги в дупето. Дано да мине бързо и безпроблемно, 4е ми е мъ4но да го гледам как се мъ4и  Praynig
Ина4е аз се стягам да ходя на театър тази ве4ер.  Sunglasses От курса по Нидерландски за 4ужденци организират специален театър за вси4ки групи от целия Антверпен. Публиката 6те взема у4астие в театъра заедно с актьорите. Сигурна съм 4е 6те е голяма забава, както и самия курс.  Mr. Green

# 41
  • София - Бургас
Привет! Hug

Днес с Каринка направихме много кратка разходка.Просто излязохме само да си купим някои необходиме продукти за вкъщи.Доста духаше и не че това ме уплаши, но реших да използвам леко лошото време да почистя.Та, цял ден - чистене, дажа проявих и желание да сготвя.Това обикновенно задължение се пада на съпругът ми попринцип.Довечера ще има изненада... Wink

Ирини, приеми извиненията ми за закъснелият отговор на въпросът ти, относно екскурзията.Офертата НЕ включва транспорт.Ще пътуваме с личната си кола.Задгранични паспорти вече не трябват, но ние ще носим нашите за всеки случей.Това което изискват на границата е бележка за платени здравни осигуровки, зелена карта и лична карта.Това е...Ще ходим без Каринка.Офертата е за 4 дни, 3 нощувки.Ако иска някой и е пропуснал да види, ето тук - http://www.tourist-service.com/?language=bg&page=package-tou … -tours&id=141

Мария, какво реше за хомеопатията?Обажда ли се на д-р Новачкова?Точно сега е удобен момент да използваш услугите и....Дано не е нещо сериозно......

snezhka-smeshka , Честито първо зъбче на Ема.

Кузманка, кризата на Дани, дано наистина повече не се повтаря!

venush , разбирам те напъло.Карина също е в ръцете ми и едва я издържам.Такова шило е станала, че ....

Лулова, честита медиина изява на Хари.
Теди, честито и на вас.....

Целувам всички ви..и до скора.... Heart Eyes

# 42
Калея, teletabis2, благодаря ви за кординатите на доктори хомеопати.   bouquet но те са за сестра ми. Големият и син има постоянно запек, и даже понякога и Дуфалак не му действа. Събирам информация и 6те и я предам, тя да ре6ава как да действа от тук натам...
А ние за сега се крепим, надявам се ка6лицата да спре от тези све6ти4ки...

# 43
хелоу отново!!!
Добре дошла на МИЛА 84. Аз имам предложение - да си добавиш нещо към ника, защото наистина е много объркващо към коя мама какмо пишем. Честит ви празник!   bouquet
Честит празник на всички празнуващи днес и специално на Марти. А на майка й /омни/ голям поздрав за суперската програма, която си е заформила!!!   bouquet
Лулова, да нагушиш медийната ни звезда.
Калея,   bouquet за инфото. По-добре е с личен автомобил. А аз мислех, че ще взимате и Кари... Нищо - съвсем меден месец ще ви е  Wink
МарияФ, супер забава се заформя. Ще разправяш  Simple Smile

ето го и спаси с новата прическа
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2500586

# 44
  • Sofia
Хе-хе, колко е сладък и опасен Спаси с новата прическа! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт