а по-късно ако ме оставят и с коментар по обсъжданите въпроси

Ох, преди 4 дена такъв зор видяхме. Взимам я вечерта след банята да я храня и тя пищи, трещи, не близва млякото. Мъих я, няма и няма. Вдигах я права, пак я слагах да яде, неиска. В чудо се видях... Как ще си легне гладна...
И най-накрая я пробвах с кисело мляко, хапна малко, но пак се отказа. И така си легна в крайна сметка гладна. Каква беше тази криза в която попадна Дани онази вечер , така и не разбрахме.
Дано повече не се повтаря. Сега вече вечерта яде само чисто АМ, без да и слагам бисквити. Имам чувството, че и омръзна да ги яде и затова пишя така... Сега яде 180мл, само вечер яде толкова де. Но нали ви казвам, сега го ядем без бисквити. И го изяжда без да се тръшка и да плаче. 
ей, спомени, спомени! 

Тичайки от етаж на етаж в НДК ни хвана окото и маса за трапезарията, а толкова бяхме търсили преди това
в бързината я поръчахме, търговеца не му се вярваше на действията ни - тази маса, в такъв цвят, на този адрес, ето ви парите.
Прибрахме си детето, нахранихме го и подготвихме за сън. Пак бе поверено на родителите ми, които този път пристигнаха у дома, а ние на развлечение
Стигнахме навреме за Наградите на БГ радио, където бе невероятно /за 4та поредна година не ги пропускаме/ имахме и покани за партито след това в Дали, но... се прибрахме. 
И аз си поспах,защото в събота излизахме до 3 часа и много ми се спеше!

От курса по Нидерландски за 4ужденци организират специален театър за вси4ки групи от целия Антверпен. Публиката 6те взема у4астие в театъра заедно с актьорите. Сигурна съм 4е 6те е голяма забава, както и самия курс. 

но те са за сестра ми. Големият и син има постоянно запек, и даже понякога и Дуфалак не му действа. Събирам информация и 6те и я предам, тя да ре6ава как да действа от тук натам...

за инфото. По-добре е с личен автомобил. А аз мислех, че ще взимате и Кари... Нищо - съвсем меден месец ще ви е