Отговори
# 15
Ами, явно малко бавно загрявам тази сутрин, но да е честит мини юбилеят и на новодошлия Мишо! Да е жив и здрав! Мила, как се казва Мишо всъщност?   bouquet

# 16
Михаил наистина днес тои става на 6 месец.днес ще му правим курбан защото се роди със малко проблеми и лежа в недоносено цял месец. Ние отиваме да си вземем храната от кухнята

# 17
      Добро утро мами! Хм ,то май вече не е утро ,ама карай  Laughing

Честита 7-ма месечинка на Стефания на bebe_dundi! Честита половин годинка на Мартина на omnipresent и Калина на мима-калина! Да са ви живи и здрави сладурчетата и да ви даряват с много любов!

Да се похвалим , тази събота бяхме на Банско на кръщене на един сладур ,адаш, и беше страхотно,случихме на хубаво време и доста се позабавлявахме!Нашата маймунка се представи много добре,имам предвид като много кротко и послушно бебе, Wink ама като сме си вкъщи хич не дава такива признаци  Mr. Green! Общо взето тези три съботи и недели ни чака тежка програма ,на Цветница сме на Рибарица,на Великден на Ст.Загора и накрая на Благоевград на сватба!  JoyАма детенце е свикнало да пътува и му харесва Peace

Сега да кажем,че вече от седмица си хапваме кашичка с глутен ( бисквитената на Милупа) и се прие доста добре.
Сега мисля да дам месно пюре и така ,в общи линии малко по малко се очовечаваме  Heart Eyes
Е това е засега от нас ! Пожелаваме на всички приятен ден и много усмивки!!!   bouquet

# 18
  Брей забравих малкия Мишо на МILA 84 !
Добре дошла на мамчето , а на малкия честита половин годинка , да е жив и здрав и много да ви радва!

# 19
  • гр.Русе
Ето ни и нас  Hug
Честито на днешните мини рожденници!
Добре дошла на MILA 84   bouquet
Ирини,   bouquet за темичката и аз искам да видя новата прическа на Спаси
Алексал,мила как е бебо,дано оздравее бързичко!  Hug
Вики-Честито кръщене на Крис! И ние скоро ще правим кръщене.
Ех,кога и ние ще имаме зъбчета,вече нямам търпение...
Бебе Крис е ок,станал е много подвижен и при нас смяната на памперса е борба кой е по-бърз.
Обръща се постоянно,вчера сам седна в леглото,хвана се за оградката и ако не го бях хванала щеше да се прекатури,ама нали съм гърмян заек-имам опит с падане-вече очите ми са на 4  Shocked Днес ще смъкнем матрака на най-долното ниво. И така...идва време за обяд...до скоро!

# 20
Добро утро и от нас!!!
Честита 7-ма месечинка на Стефания на bebe_dundi! Честита половин годинка на Мартина на omnipresent и Калина на мима-калина!
Тази нощ беше ад! През 2 часа Мони се будеше да яде, нищо друго не признава а на мене ми е намаляла кърмата!!! Мами които са спряли кърменето по тази причина дайте съвет какво мляко да взимам за вечерното хранене че сигурно зеради това че не се наяжда хубаво ми се буди толкова много? Аз нямам представа от адаптираните млека. Кажете какво да взема?  Thinking Cry Thinking Cry Cry
А иначе ние днеска за закуск ядохме попара! Много му хареса! А вчера видях в магазина царевичен хляб на сухари! Ама аз му взех Голдис от кафявта опаковка защото съм му давала глутен с бишкотите!
Нашето кръщене ще е някуде в средата на юни но още не сме решили в коя черква!
Аз му давам каша преди да заспи! Дали да му я давам на предното хранене и после  н последното мляко? Моля кжете вашето мнение!
Моля да ми кажете за адаптираното че после ще ходя да купувам! А толова искам да си го кърмя!!!  Cry Cry Cry

# 21
Добро утро Simple Smile

Честито на празнуващите днес бебчета:)

Веселка, аз не рзбрах дали искаш да да спреш кърмата си, дали си я спряла, или това е просто болезнен участък, който те притеснява... мисля, че ти трябва консултация с лекар... аз примерно заради такова нещо ходих на физиотерапя... Успех!

Лулова... абе знаех си аз, че снимката ти от аватарчето е достойна за всяко списание:) Супер, много се израдвах и аз на новината:) А за взимането на пико, Весито сподели много добър начин. Под течаща вода  дупето, подготвена с контейнерче за пико и дебнеш... аз така успях да взема на Бобо от първия път... за което Благодаря Весито!:)

МИЛА 84, добре дошла:)

Алексал, дано Минчо вече е по-добре... винаги е много мъчно да си гледаш детенцето болничко...  Sad

Честито приемане в лоното на църквата на Кристиан  Hug

Мнооогоо готино заглавие Simple Smile

Вчера племеника ми стана на 4 годинки... като се сетя как 2 дни го чакахме пред Шейново и на края се роди най-хубавото бебе  Mr. Green и от кога се каня да ви го покажа...
http://www.bgphoto.net/photos/24160/o633105064146527500.jpg - Рижавото чудо на 1 годинка
http://www.bgphoto.net/photos/24160/o633105064079965000.jpg - Все толкова Рижаво чудо 3 години по-късно:)

А ние вчера от купон на купон, децата изморихме от емоции... пък и ние така:)

В четвъртък за сега сме на линия:)

Хубав ден ви пожелавам...

# 22
  • Sofia
Веени, ние лично започнахме с НАН ХА - хипоалергенното, после с НАН 1 и сега с НАН 2. На Али й хареса още в началото, някои деца не го харесват, че е по-безвкусно май. Много майки харесват млеката на Милупа.... НО всички деца са различни, не знам какво да те посъветвам Rolling Eyes Това е, което е при нас.

# 23
Кърмата ми е спряла още преди месеци,изстисквах се само първите 2 месеца и постепенно спрях да се изтисквам.Но в едната гърда имам при натиск леко болезнен участк,не е нещо кой знае какво и при натиск се отделя какпка кърма и от двете гърди..Май било нормално известно време след спиране на кърменето да се отделят капки..Ще питам гинеколога или на мамолог ще ида.

# 24
  • Sofia
Веселка, най-добре отиди на мамолог, и при мен имаше някакъв такъв участък известно време, после отмина, всичко си беше наред.

# 25
Vessselka, задължително след преустановяване на кърменето се посещава специалиста мамолог! Много е важно и не го пренебрегвайте!

Сега да ви споделя за нашето захранване: два дни давах на Ивана оризовата каша на Милупа, разредена с кърма! Вчера реших да я пробвам с вода, но не беше очарована! Яде известно количество и започна да стиска устенца, а после сучеше жадно от гърдата! Днес пак ще дам с кърма, утре пак, а на шестия ден мисля да дам картоф! Чудя се дали да го направя на пюренце с вода или с кърма? Ако някой може да ми помогне...

Да не забравя да честитя празника на всички празнуващи бебчовци и техните горди мами! Да сте винаги усмихнати и щастливи!

А всички болнички да се оправят бързо, бързо!

Щастливке, ти Ивана за кого я поиска, че и племенникът ти не е за изпускане! Да е жив и здрав!

Лулова, много сте готини и първото нещо, като излезна днес, ще е да си купя новото списание! Много е приятно да видиш рожбата си сред всички красиви и сладки бебета!

# 26
Здравейте, отново!!!  bouquet

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СТЕФИ,МАРТИНКА И КАЛИНА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА! newsm51 Two Hearts

Събота и неделя си прекарахме страхотно. В събота през деня излизахме с майка ми и баща ми и с малката ми калпазанка.Разходихме я купихме и една много сладка шапчица, която страшно много и отива. Много е сладка с нея. Flutter Вечерта бяхме на гости у мама Хера и бебе Слави. Той много е пораснал. Нагушках го, нацелувах го, пихме биричка с картофки и така.... Вчера ходихме на гости на брат ми в Габрово. Даная спа през целия проход Шипка и се събуди, чак в Габрово. Това беше добре, защото се притеснявахме да не вземе да и става лошо от големите завои. На връщане пак спинка и чак в Казанлък се събуди. Ох, на мама послушното дете. HugЗа награда мама и купи едно много сладичко дънково сукманче и едни дънки. Днес е облечена със сукманчето и даже ходихме да се покажем на магазинерката и на кръстничка. Защото магазина от който и ги купих е на кръстницата на Дани (моята кума), дават го под наем. Даже бях им казала, като го отворят в понеделник да им каже да ми ги запазят, или да ги купят направо.Mного е сладка с тях.

muckata пиша ти моята схема, за да видиш къде съм вмъкнала попарката (която въобще не харесваме):

07:00ч. - АМ  Misc Baby Bottle 140мл.
11:00ч. - попарка около 90гр изяжда
14:30ч. - Зеленчукоео или месно пюре-почти цяло бурканче от 190мл.
18:00ч. - Каша -  различни видове редувам- изяжда около 170мл.
21:30ч. - АМ Misc Baby Bottle 180мл.

# 27
Здравейте мами и бебчета!

Честит мини рожден ден на Стефания, Мартина и Калина! Много здраве и усмивки и послушно папкане на пюренца и каши!

Момичета прочетох ви по диагонал и се включвам набързо с въпроси, че Иги се върти в ръцете ми: какъв цвят е кърмата ви? Моята е синкаво бяла и изглежда редичка. Сега, преди да сте ми казали каквото и да е знам, че няма рядка и гъста кърма, нито пък нехранителна такава. Просто питам дали това е нормално. Иначе Иги я хапва с кеф.

Veenii, аз правя кашите на Иги с Фризолак. Дадох й да го опита преди това и тя го пи с удоволствие.  Rolling Eyes За това мляко по принцип няма кой знае какви добри отзиви, но моята гугутка май го харесва. Иначе най-добрите, според мами, които познавам са тези на Милупа и по конкретно Милумил, който бебетата много харесвали. Но от него се и качва доста, защото знам, че е за бебета с ниско тегло... newsm78
Мен също ме интересуват впечатления за АМ, защото сигурно няма да издържа с кърмене до 1 година, искам да вляза във форма с малко диета през лятото.

Трябва да бягам... Heart Eyes

# 28
Aз бих препоръчала, адаптирано мляко "Аптамил", ние от втория месеж сме на такова и сме си много добре, харесваме го...Но незнам ти както прецениш, аз давам само своето мнение... Hug

# 29
Venush ,най-доброто мляко е това,кето най-добре понася бебето.Опитай едно ако няма проблеми с него и го яде-продължавай.Ние лично сме с Нутрилон комфорт,не съм имала проблеми.
Има голям избор по принцип Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт