Традиции и вкус: как сиренето Président прави Великден още по-специален!

• 15 944
  • 388
  •   1
Отговори
# 165
Великден за мен е време за събиране със семейството и създаване на нови спомени. Спазваме традицията да приготвяме домашен козунак и да боядисваме яйца. Сирене President може да бъде включено в рецептата за пълнени яйца или да се използва в пити и закуски.

# 166
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?

Великден е любимият ми празник. Спомените ми са свързани с традициите, които спазваме и до днес - боядисване на яйца, правене на козунаци, агнешко със зелена салата, цялото семейство се събира, ходим на църква.
 Сиренето присъства ежедневно на нашата трапеза, бих го включила във Великденската салата и някоя разядка.

# 167
  • Варна
Още помня аромата на бабините козунаци. На всеки Великден боядисваме яйцата заедно и при възможност правим козунаци. Събираме се цялото семейство. А със сирене Президент ще приготвя баница и ще присъства на трапезата поръсено с червен пипер и олио.

# 168
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си?  - сладките .
Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус? - чийзкейк с козунак, крема сирене и сладко !

# 169
Помня как баба ми правеше агнешко с много подправки и всички помагахме с подготовката. И до днес спазваме традицията да се събираме и да поднасяме домашно приготвена храна. Président прекрасно допълва зелника и великденския тутманик Cake

# 170
  • Elhovo
Спомените ми са свързани с традициите, които спазвам и днес - боядисване на яйца, правене на козунаци. Събираме се цялото семейство. Сирене  ежедневно има на нашата трапеза.

# 171
Много пъти в игрите за сирене съм казвала, че обожавам сирене и мога да го ям с почти с всяка храна!
Спомените, които пазя са свързани с традициите за празника - боядисване на яйца, правенето на козунаци и разбира се събирането на всички заедно на празника.

# 172
На Великден обикновено приготвяме козунак, агнешко и различни салати
Сирене President може да бъде включено в тези ястия по различни начини, като например като част от плънката за агнешко, или добавено в кремообразни салати

# 173
Най-ценният ми спомен от Великденската трапеза е, когато семейството се събира около масата, за да споделим специални ястия и мигове на радост и заедност. Спазваме традицията да боядисваме яйца и да приготвяме козунак, което винаги прави празника още по-особен. Много обичам да разчупваме великденските яйца и да си пожелаваме здраве и благополучие.

Сирене President би могло да придаде нов и изискан вкус на традиционните ястия, като го добавим в пълнени яйца или в салата с яйца и зеленчуци, а също и в различни пити и закуски.

# 174
Събирането на цялото семейство, боядисването на яйцата с децата и месенето на козунаци.
Сиренето бих включила като част от празничната трапеза.

# 175
  • София
Месенето на козунак, боядисването на яйца и събирането на цялото семейство на празника са традииците, които  спазваме.
Сиренето бих го включила в зелената пролетна салата.

# 176
Великденската трапеза и традициите са важни, като това включва домашно месени козунаци и боядисани яйца.
Масло Président използвам при месенето на козунаци с квас. А сирене Président бих включила в тиро салата, свежа зеленолистна салата, вита баница с дърпани кори, панирани сиренца с лимонови корички и панко галета и сиренки патешу.

# 177
Великденски традиции се спазват всяка година - боядисване на яйца, месене на козунак, а една шопски салата със сирене Президент допълва печенето агнешко.

# 178
Моят най-ценен спомен от Великден е как всички се събирахме на масата и майка ми се опитваше да ни убеди, че няма по-вкусен козунак от нейния. Хаха, знаем, че беше истина, но си я хвалехме! 🤭 Сирене President си го слагам в баниците с праз да придам малко френски шик на традиционните ни рецепти. Ей така да се чувстваш като гурме шеф в собствената си кухня!

# 179
  • София
Сиренето се комбинира идиално със зелената салата Simple Smile Боядисваме яйцата с естествени материали и това всяка година е много вълнуващо още известно като- да видим тази година с какво няма да ни се получи зеленото.

Общи условия

Активация на акаунт