Рисуване за начинаещи и не само - 13

• 2 908
  • 154
  •   1
Отговори
# 120
Днес опитах да следвам урок от една книжка за рисуване на акварелни пейзажи, обаче не можах да го докарам като показаното изображение. Уж използвах същите цветове и доста ограничена палитра (например кафявото е смесено, не е готов цвят).

# 121
pppqqq
Много е хубав влака.
Дърветата - твоите са по-зелени, иначе си е същото.

Аз рисувах тази, акрилни бои :
Нещо ми е неясна снимката, в момента нямам друга

# 122
Изглежда супер! Много приятно и свежо! Green HeartBlue Heart

# 123
  • София
Чудничка!

# 124
Още еднин акварел по урок от книжка:

Сега получих една (пак от Тему) за рисуване на море и пясък с акварел (основно е това - на много от картините даже няма небе) - следващият път може да нарисувам нещо от нея.

# 125
  • Стара Загора
Аз от скоро започнах да рисувам на морски камъчета,получава ми се добре за начинаеща художничка Laughing 
Споделям някои от тези ,които направих и сега вече отивайки на море ще си събирам точно камъни за рисуване.И само да уточня че гледам от други нарисувани малко ми липсва фантазия,а открих и такива групи във ФБ .

# 126
  • София
Ех, дами, браво на вас! Рисувайте! Рисувайте! Аз толкова време не съм хващала нито четка, нито молив, че започва да ме е страх…

# 127
Рая, и аз цяло лято съм в творчески застой, ама то слънце, басейн, ремонти...и работа, кога да хвана, а с тези миризливи разредители няма и къде, на климатик не мога, че мирише и домашните се оплакват, на двора не мога, че пече...

# 128
За една колежка нарисувах подарък. По идея от интернет.

# 129
  • София
Много симпатично. Сигурна съм, че ще го хареса.

# 130
Поздравления момичета,много красоти видях.Отдавна не съм влизала в темата ,но и никакво време или по-скоро,не отделяме за драсканиците ми .Една кашпа

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 20:57 от qeq

# 131
  • София
Страхотна кашпа! Ако я видят китайците, веднага ще започнат да я произвеждат.

Явно и кактусите са на котешка тема. Особено десният е направо като нарочно оформен.

# 132
Благодаря,Рая.Не съм и забелязала кактуса😄,чак като каза.

# 133
Още едно упражнение, малко скучно:

# 134
  • София
Не е скучно. Съвсем правдоподобно е.
Ох, как НЕ ми липсва зимата…

Общи условия

Активация на акаунт