Рисуване за начинаещи и не само - 13

• 6 863
  • 316
  •   1
Отговори
# 315
Ох, китайски казвате... Аз пусто нетърпение, поръчах вече тези Zenacolor, уж са меки и наситени. Прави сте, че на децата не им трябват толкова цветове. Ама на мен си ми беше мерак Grinning Ще пиша как ги усещам като пристигнат Hug

Ще хвърлям по едно око на красотите, които показвате. Обичам да рисувам, съвсем аматьорски разбира се, но е нещото, което с удоволствие правя с децата. Най-често "рисуването" е прерисуване, носят някоя книжка и казват какво да им нарисуваме. Търсих един динозавър, но не го намирам. Само един дракон отпреди няколко месеца. Пускам го, колкото да съм по темата Grinning

# 316
  • София
Моливите трябва да са със силен цвят. Децата ще загубят интерес, ако много търкат, а резултатът е блед. Освен това обикновено натискат много. Не им давайте да ги острят сами без надзор - понякога това е по-забавно от рисуването. Simple Smile
Чудесно оцветен дракон.
pppqqq, много хубава девойка. Браво! А за плътните бои - и аз съм в стрес, като попадна на такива. Струват ми се като пластмаса докато ги ползвам. После не ми изглеждат така, но в процесът на работа ми е некомфортно.

Общи условия

Активация на акаунт