Рисуване за начинаещи и не само - 13

• 6 699
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
Може да направите скрийншот и ще я приеме.

# 271
  • София
Извинявайте за забавянето. Чак сега стигнах. За конкретни хора са и са правени според предпочитанията им.

# 272
Страхотни са! И Багажът Grinning Cupid

Сега получих втория пакет с хартия за картички, но все така нямам вдъхновение, свързано с коледната тематика и може да изгледам още някой урок или да прерисувам нещо...

# 273
Уникални! Браво!

# 274
  • София
Благодаря. Надявам се и на получателите да се харесат.
Тънкописсец, акварелни маркери и малко с четката за фона.

# 275
  • В градината...
Ау, Снегурочка. Напомня ми на детството, когато единственото Фносно нещо беше руското Wink

# 276
  • София
Да, предвидена е за отявлен русофил Simple Smile

# 277
Опитах да си нарисувам коледничето, но стана малко бъркотия. Нищо де, все пак е скечбук, не е голяма картина:

Между другото, цветовете изглеждат много по-бледи - всеки път се чудя дали е от монитора, или от форума, но са поне два пъти по-бледи от самата рисунка.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 16:34 от pppqqq

# 278
Виж си настройките на телефона. И аз така си мислех, докато не си оправих настройките на моя телефон. Видях как се вижда снимка на моя картина от друг телефон и се усетих.
На моя фонът се вижда оранжев, а стеблата са ярко зелени. Саксията и цветята се виждат бели.

# 279
Така е, да - трябва да са ярко зелени, а на моя екран изглеждат бледи.

# 280
  • София
И при мен листата са силно зелени. Фонът е по-скоро охра, а саксията е синя.
Аз съм днес с едни къщички:

# 281
Изглежда много интересно - с този градски пейзаж отзад Hands Plus1

# 282
  • София
Погледни го наобратно Simple Smile

# 283
Супер! Много е оригинално!

Между другото, забравих да се похваля - този месец ходих на няколко изложби - на Данаил Мицев (страхотен художник), на Аннаел - нейните картини са много специфични и красиви (повечето изобразяват големи ярки ангели, феи, мадони), както и на плевенските художници (за тях какво да кажа - имаше 3-4 картини, които ми харесаха).

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 20:23 от pppqqq

# 284
  • София
Всеки път като отида на изложба и се впечатлявам колко различно виждаме, как различно полагаме на листа, на какво реално обръщаме внимание. Уж едни и същи материали, уж едни и същи обекти, а от картина до картина - един свят разстояние.

Общи условия

Активация на акаунт