Рисуване за начинаещи и не само - 13

• 3 541
  • 161
  •   1
Отговори
# 15
Изглежда супер!
Другата седмица ще си получа кутиите и ще експериментирам 🙂

Тези дни боядисвах един заек от Синсей - сложих го в темата на магазина. Не е рисуване, само го направих по-шарен и лъскав. Но ми създаде настроение за крафтинг.

# 16
Обичам и аз да си купувам разни джунджурии  и да си измислям шарки.Примерно тази черна бутилка и бялото цвете за декорация,от Кик

# 17
  • София
О! Готините котета Heart Чудни са!

# 18
  • Стара Загора
Много ми харесаха котешките декорации, много добре се е получило.
Моите са аматьорски и закачливи....  Grin Animal Paw Prints

# 19
Благодаря,момичета.Таня,сладурски  са,то и моите не кипят от талант и  професионализъм,но важното е да носят настроение.

# 20
Получих си кутийките за декорация и нарисувах капака на една от малките с акрилни маркери - наскоро рисувах подобни цветчета в скечбук. Към по-голямата мисля да подходя по-сериозно и да рисувам с бои, а не с маркери.

Цветовете са малко по-ярки о контрастни от снимките, изглеждат така заради светкавицата.

# 21
Много сладурска се е получила.
Един книгоразделител

# 22
Изглежда много красиво!
Мен малко ме е страх да си правя книгоразделители, за да не се отпечата боя върху страниците. Или лакът да се залепи.

# 23
  • София
Кутийката е весела! Браво! 🙂
Книгоразделителят как е направен? Аз си мисля, че сигурно може да се ламинира с много тънко фолио. Така хем той ще е по-устойчив, хем няма да се отпечата върху книгата.

# 24
Привет, момичета!

Тези дни рисувах по два урока, които си платих.

Горе-долу се получиха добре. Наоучих някои нови неща. Абстрактна живопис. Акрил.

Ядосвам се, че телефонът ми малко променя цветовете при снимане, прави ги една идея по-тъмни. Уж е айфон от последните модели............

# 25
Изглеждат добре!
И аз се занимавам сега основно с моите уроци. При мен телефонът прави всичко по-бледо и синкаво, а форумът - още по-бледо.

# 26
  • В градината...
Форумът намалява резолюцията доста.

# 27
Книгоразделителя е с акрилни бои и лак,не лепи.Не съм пробвала ламиниране.

# 28
  • София
utro, получили са се 🙂 Не се ядосвай за цветовете. Никой не очаква да са като на живо.
qeq, видах, че разделителят е акрил. За лака не се сетих, не пречи да се пробва и така, и така.

# 29

Мисля това да й е

Общи условия

Активация на акаунт