Рисуване за начинаещи и не само - 13

• 3 947
  • 176
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря 🙂

# 166
  • София
И на мен не ми хрумна за вода. И след като го каза, пак не виждам река. Хубаво е.

# 167
Не знам защо някои хора покрай мен все това виждат ...

# 168
  • София
Гладна кокошка… 😂
Да се похваля - и аз вчера хванах акварелните маркери. Сигурно 9-10 месеца не съм рисувала. А с маркери пък имам едно нещо само. Почувствах се човек 🤪

# 169
  • В градината...
Река не е, а слънчеви петна на асфалта.

# 170
Още една картинка с акварелни маркери, на дебела акварелна хартия:

Мисля, че ако беше само с акварелни бои, щеше да се получи по-добре. Но харесах тази хартия, жалко че не се продават големи картони, например 50 на 70.

# 171
Вие колко пъти си "побутвате" картините? Аз прекалявам всеки път.

# 172
Вълните са се получили много реалистично!

И на мен ми се случва да променям неща няколко пъти, след като уж е завършена.

# 173
  • София
И люлякът и морето са чудесни! Аз гледам да не пипам. Всеки път виждам “грешки” и искам да ги коригирам, ама то така край няма. Обаче ако нещо ме дразни и го забелязвам всеки път, тогава - да, поправям.

# 174
Няма спиране при мен. Обикновено като реша, че е готова буквално я зарязвам някъде, където не я виждам 😁, лак съм шкурила 😁😁

# 175
Ох, аз правя едни ремонти вкъщи. Нямам място да рисувам. Всичко ми е затрупано. Но вече му се вижда края. И съм насъбрала много идеи.

Много хубави неща сте показали.
pppqqq Люлякът е перфектен. Purple Heart Ти май и друг път си рисувала люляк. /така си спомням/.

brumm, много добре се е получило морето с последните добавки. Преди беше малко празно на преден план.

# 176
Благодаря Simple Smile Така е - имам много мои снимки на люляци, както стари, така и от тази година и си бях отделила още  за рисуване.

Общи условия

Активация на акаунт