Флиртуване с колежки

• 7 759
  • 192
  •   1
Отговори
# 15
Ако това със сладичкото е което е писано в чата, аз бих го приела даже за шега, а не за флирт.

# 16
Ми нашият младеж в колектива така си говори и на всеослушание с девойките. Това, за всеобщо съжаление, не е довело до нищо. Много се надяваме да му върже някоя, но уви. Joy
Само да добавя - гаджето на авторката като не е поискал да снима някоя, докато яде банан, всичко е наред. Joy Реален пример. Joy

# 17
  • София
Аз не виждам нищо флиртаджийско в приетите. Тъпи шегички между колеги. Незряло, но нищо повече.
Проблемът е другаде, както казва Сийка.

# 18
Тази работа няма да завърши добре. Той не се смята за стабилно обвързан с вас. Такова поведение не е безобидно, има жени ще се закачат, ще натиснат малко и имали сте връзка ще стане. Флиртовете и отговорът на тях минават по-късно и на друго ниво, цялата тази тръпка си има цел, иначе не би се наричала флирт. Ако е флирт не е безобидно хич, ако вече е друго по може. Аз не бих го приела, не знам колко съм права, но колегиалната граница е премината, за мен. Ще пийнем кафенце в почивката на работа много лесно преминава в ще пийнем и в заведение и после е ясно. Вие си познавате човека, но при такива с такова мислене “ какво толкова едно флиртче” после идва и “какво толкова, само веднъж си легнах с нея и нямах чувства, мъжка потребност, иначе си обичам теб”. Вие си познавате човека, но самият факт, че му нямате доверие и го проверявате също казва много.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 19:47 от Rumi11111

# 19
Остави флиртовете, може да са безобидни. По-скоро е притеснително това, че сексът куца.
Чак пък толкова да е изморен, та да няма желание... И сутрин ли?

Ще отговоря по този начин - какво значи секс сутрин, как така? :д
Таймингът нещо е кофти - не правим секс, защото сме изморени, но пък явно ни идва енергия за шегички като влезем в тоя офис...
Иначе ми говори за деца, бях започнала да се позамислям и сега ми стана доста криво с тези флиртове...

Като ти говори за деца му кажи, че не смяташ, че  е човека от който искаш да имаш дете. Второ му кажи, че да имаш дете от него е нужна емоционална стабилност освен финансова. Ти емоционална стабилност с него нямаш. Тъй му кажи.
Също така за да имате деца му кажи, че трябва да живеете най-малкото заедно и да имате брак.
Та много сте далеч от бебета и ако направите ще е глупаво.

Като пита защо, му кажи за флиртовете. Ако почне да говори за лично пространство  му кажи, че е свободен да си тръгне и да си вземе пространството Joy
Ти иначе си неуверена. Предварително ревнива.
Е да, в случая с основание. Просто не си случила на човек.
Мнението ми е, че ако нямаме доверие на някого, не трябва да сме с него.
Ако сме с някого трябва да ни е добре с него и да си имаме доверие. Как ще живееш цял живот с този без доверие и ще го дебнеш на всяка крачка ли. Що за живот е?
Мисля, че не сте един за друг. Много бързо сте си омръзнали, особено ти на него и търси други играчки.
Иначе където и да отиде ще има жени. Не можеш да го заключиш вкъщи, нали Joy
Проблема ти е избора на приятел.
На теб не ти пише, защото има работа уж. Просто иска време да се закача с други жени и даже да намери други. и тогава ще ти бие шута. Приказките за деца са за да ти замаже очите.

# 20
Няма място за драми, флиртуването с колежки си е направо задължително, защото ще е мухльото на екипа, няма да има приятели   и съюзници сред колегите и ще като в затвор.

# 21
Доста от вас не работят в офиси.
Там такива думички не значат нищо.

# 22
Ако това със сладичкото е което е писано в чата, аз бих го приела даже за шега, а не за флирт.
Ми.. не знам, 2 часа по-късно пак ѝ беше писал - "ама много си лоша с колегата" - "е, ама с теб не съм" - "и да пробваш, аз ще съм силен Wink"
Доста излишен диалог отново за мен :д

Другата пък в командировка в Америка, писал ѝ "ехо, търсят те в офиса" - "за работа ли" - "не бе, никой не те търси, украсявам си да имам причина да те сръчкам, колата ти я мисля така на паркинга самотна, все спирам до нея, ако вземеш да се появиш да съм там, нещо да ти помогна ако имаш нужда"

Нещо ме дразни да е такъв супермен май ;д за другите си колежки ми разказва и нямам драми, на тези двете имената им не се споменават вкъщи

# 23
  • София
Тва са много евтини закачки. От тоя тип мазните.
Преди как се е държал с други жени, имала ли си подобни дразнения? От колко време сте заедно?

# 24
Ето, аз ви казвам, до тип човек е.
Просто трябва да се събират сходни хора. Да си пасват.
Аз работя в офис и не пада по цял ден подобен тип чат.
Това не е моят тип общуване, има и шеги, има и разговори.

Не че този флирт ще доведе до изневяра, аз не вярвам в това. Мен ме дразни мъж да се лигави по този начин, като в 6ти клас.
Това ще ме дразни яко и ще ме прави нещастна във връзката. Ноо ето че повечето хора тук нито ги дразни нито им пречи, те ще се имат чудесна връзка с подобен типаж. И всичко ще е наред.
Тях пък ще ги дразни друго нещо, което мен не.
Не става с питане - това нормално ли е.
За един е нормално за друг не. Важното е за теб какво е. И особено важното е да знаеш, че не е заради това какво правиш или не правиш ти. Той винаги ще пише така с колежки. Това си му е темперамента, така си се забавлява.

# 25
Съгласна с tiny_lili, и аз съм като теб и работя в офис. Но разбирам и другите, които смятат, че е безобидно. Аз не бих приела сериозно и някой на мен така да ми говори, но бих била нещастна мъжът ми да прави това с колежки.

# 26
То, ако трябва да му бъдеш пъдарин на един мъж, тежко ти.
Има мъже флиртуват безобидно, втори интелигентно и други много глупашки и долнопробно.
Твоят го прави по елементарен начин. Съответно и такива жени му откликват.
Няма какво да направиш, такъв си си го взела. Simple Smile
То дори и да му кажеш или се затръшкаш, прилича на този тип мъже дето още по-ожесточено ще го правят зад гърба ти.
И мен ми се струва нещо слаб сексуален интерес към теб да има.
Там е заровено кучето.

# 27
  • Down south
Доста излишен диалог отново за мен :д

Другата пък в командировка в Америка, писал ѝ "ехо, търсят те в офиса" - "за работа ли" - "не бе, никой не те търси, украсявам си да имам причина да те сръчкам, колата ти я мисля така на паркинга самотна, все спирам до нея, ако вземеш да се появиш да съм там, нещо да ти помогна ако имаш нужда"

Нещо ме дразни да е такъв супермен май ;д за другите си колежки ми разказва и нямам драми, на тези двете имената им не се споменават вкъщи
Къде ги четеш тези "диалози"
Приятелят ти има дупки във възпитанието и не само. Разбирането му за комуникация с колежки, определено е зле. Имай предвид, че изписаните неща, могат да се приемат и като сексуален тормоз.
Преди да започне да рабори със стоте, образно казано жени, в каква среда е работил. На 32 би трябвало да знае, кое, какво, кога е "НЕ"

# 28
  • Пловдив
Въпрос на време .....

# 29
Авторке, ти си го познаваш явно, работила си с него, не вярвам това му държание и отношение да е някаква изненада за теб.
Неслучайно си го проверила, неслучайно се притесняваш, че работи с много голям екип, нещо те гложди. Дали си патологично ревнива, дали той е кръшкач или пък безопасна игла ще трябва сама да разбереш, ние не го познаваме.
В конкретната ситуация аз не бих споменавала какво съм прочела при никакви обстоятелства. Така си гърмиш коза. А и цялата вина ще падне върху теб, доникъде няма да стигне този разговор. По-скоро намери начин да повдигнеш разговора с някаква хипотетична ситуация, за да му кажеш колко би ти билш неприятно и би те злепоставил по този начин, а и себе си (колегите ще говорят тоя е обвързан, а се сваля на всяка). После виж тайничко след време дали си е променил отношението.
Иначе щом се лигави с тая в Америка, не вярвам да цели изневяра и да е влюбен в нея през океана, просто явно си е такъв. Не че не е дразнещо, но аз не бих ревнувала, а би ми паднал в очите като мъж.

Общи условия

Активация на акаунт