Флиртуване с колежки

• 7 767
  • 192
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Най вероятно осъзнава , че си добра партия за жена, но трудно може да се задържи само с теб.
Историята сочи , че ако усети ,че си го хванала, следващата стъпка е дете ...ей така да е по сигурно ,че няма какво да правиш,  докато той продължи да си вее байряка.След няколко годинки ще го хванеш вече натясно защото ще е срещнал "любовта на живота си " .Ще се озовеш сама и с дете после ще анализираме всичките червени светофари, които са светели ярко.

Удобна си ......за съпруга в неговата глава , но не си жената, за която би се променил.

# 46
  • София

Удобна си ......за съпруга в неговата глава , но не си жената, за която би се променил.
Такъв човек няма да се промени за никоя. С другото съм напълно съгласна. Удобна жена, топла храна, после и дете, а в останалото време, къде си, муци, как си, цуци и прочее.

# 47
  • волно калдъръмче
Не ти трябва подобна връзка. Първо, сте гаджета, а той още от сега се държи с теб като с тетка - вкъщи си му на пълно разположение: поела си част от битовизмите или всичките; секс, ако той иска; делите си разходите - твоите средства вероятно и те са общи. Толкоз за него. За теб нищо - нито разбиране, нито уважение, нито емоционална подкрепа.

Отдели се от него и не прави грешка да живееш на семейни начала с момченца, които мислят само за себе си.

# 48
  • София
В няколко фирми съм била и във всичките го е имало това. Който казва “при нас го няма”, просто не е част от тези разговори. На мен винаги ми е било долнопробно и противно подобно флиртуване, но хората участващи в такива разговори се кефят. Разнообразяват си деня колкото да не заспят и толкова.

Тези, които ще изневеряват са тихи води. Няма да оставят следи и да се държат толкова открито по подобен начин на работа.

# 49
Абе има си такива мъже, които просто четкат жените, за да ги харесват и да извличат някакви позитиви от тях, не секс и подобни, а други. Или по навик. Например някога баба ми беше очарована от мой състудент, който ни среща заедно и й казва: "Вашата дъщеря... еди - какво си." Той уж я мисли за моя майка и тя: Nature Sun With Face Дали е искал да спи с нея? Не, просто свикнал да прави комплименти на жените. После винаги като питаше как е това момче, баба казваше: "Как е моят приятел?!" (той вече е неин приятел - ако бяха колеги, щяха да са партия). А той без съмнение ще очарова жените и на работата си и те ще са му съюзници, както писа някой по-горе.

# 50
  • София
Абе има си такива мъже, които просто четкат жените, за да ги харесват и да извличат някакви позитиви от тях, не секс и подобни, а други. Или по навик. Например някога баба ми беше очарована от мой състудент, който ни среща заедно и й казва: "Вашата дъщеря... еди - какво си." Той уж я мисли за моя майка и тя: Nature Sun With Face Дали е искал да спи с нея? Не, просто свикнал да прави комплименти на жените. После винаги като питаше как е това момче, баба казваше: "Как е моят приятел?!"
Това си е куртоазия и нищо общо с колата ти стои самотна на паркинга и всеки ден минавам покрай нея. Има някакви граници всяка любезност, това са си живи свалки. Ако някога някой ми пише така и ми е колега ще търся деликатен или не толкова начин да го сложа на място и да започне да се държи като колега.

# 51
Абе те са си "свалки", но дали са с цел интимност или просто създаване на благоразположение в отсрещната страна. Според мен отговорът ще излезе наяве, ако нашата съфорумка види снимки на колежките. Да не излезе американката някоя мустаката леля, която просто е по-старша (дори и негласно) и му е полезно да го подкрепя в работата. Ако е мацка, та дрънка, има основания за тревога.

# 52
Мъжете флиртаджии винаги при удобен/сгоден случай прекрачват границата.
Вече зависи доколко са страхливи и голям тиган има жена им/приятелката им.
Но сладките приказки само си говори са много рядко без опашка. Примерно, ако не му става, но те и тогава се пробват.
Лично за мен – такива не стават за отношения. Дразнещо е и неуважително към жената. Същото бих казала и за жена флиртаджийка.

# 53
  • София
Абе те са си "свалки", но дали са с цел интимност или просто създаване на благоразположение в отсрещната страна. Според мен отговорът ще излезе наяве, ако нашата съфорумка види снимки на колежките. Да не излезе американката някоя мустаката леля, която просто е по-старша (дори и негласно) и му е полезно да го подкрепя в работата. Ако е мацка, та дрънка, има основания за тревога.
Не твърдя, че са с цел, а че е грозно. Ако съм колежка и да е Брад Пит ще яде бой за подобни селянии.
И нека не забравяме, че авторката също е била колежка. На човекът му е навик.

# 54
  • Out of the Mix
Ам, Лоре, комуникацията и общуването, интонацията и всичко знаеш, че е изкуство.
Като юристка си усвоила и ти това, поне би трябвало. Wink
Изкуството да убеждаваш и влияеш.

# 55
По мое мнение,на такива рядко,да не кажа никога не им се отваря парашута. За това и се пробват на няколко места,някъде евентуално ако го огрее.
И си е точно характер. Или за спорта както се казва.

# 56
Всъщност, то се получава нещо като параграф 22 - винаги ги огрява в един момент. Тъй като пък има и доста незадоволени жени от мъжете им. Справка – темите, които се пускат тук често.
Така че – тя няма шанс да го промени. Действа според наличностите.

# 57
  • Out of the Mix
Те може и да не искат никакъв парашут да се отваря.
А на играчите въобще не им дреме.
Всичко е на "общо основание".
От 3-5 една връзва, дреме му за отказите или дърпането на другите.
"Косвени жертви", така да се каже. Mr. Green

# 58
Бояна, това твоето как ще се подразниш, не е правило. Нали чета форума - всички се хвалят какви комплименти получават, как мъжете се захласват по тях. Ами, комплиментите едва ли са 100 % изискани, има и такива "селянии", ама и те създават самочувствие на жените, особено ако не идват от "50-годишен чичак", а от 32-годишен мъж. Simple Smile

Такива като субекта после се описват в астрологическите теми например като: "Имам един упорит ухажор зодия... от Х години не се отказва..." Joy

# 59
Мъжете съвсем резонно усещат/надушват към коя жена как могат или не могат да се държат.
Както жените бързо преценяваме кой мъж колко му е акъла.
За едни комплимент е – аууу, ако ми паднеш, за други – забавна си, секси и ми е хубаво с теб. За някои и двете фрази.

Общи условия

Активация на акаунт