Флиртуване с колежки

• 7 765
  • 192
  •   1
Отговори
# 105
Сама си отговорила.
Омръзнала си му, затова са закачките с другите.
Либидото му е ок. Затова избива на друго място, търси друго.

# 106
  • По света и у нас
Виж сега - ти ако имаш някакво 6то чувство слушай си го него, то ще е най вярното.
Ние не сме там да усетим нещата, ние преценяваме по историята ти.
Не искам да те психирам, но според историята ти мъжа ти избирателно флиртува с жени.

# 107
По другата част - редкия секс, си мисля, че млад 32-годишен, щом си търси оправдания да не прави, значи просто не ще с нея. Умората при мъжете е като главоболието при жените - измислена...

И аз на това обърнах внимание, ама не – колежките, та колежките. Ми... добре.
Но липсата или рядък секс на тази възраст говори, че или вече няма интерес към партньорката, или има някакъв здравословен проблем.
Аз залагам на първото, ама каква е действителната причина – само той си знае.
А още няма деца в картинката...
Освен въпросната работа в офис, наскоро започна собствен бизнес, отвори магазин, уикенда работи и на частно по обекти, та за умората виждам, че е изморен, има си стрес и по-скоро не го усещам като "писнала съм му", знам ли, последно като повдигах темата ми каза, че от нерви си усеща либидото на нула
Хич и не иска да сте около него и да преживява нещо с вас, затова си е натъкмил 1 млн. ангажименти. Най-лесно така се прикрива непонасянето присъствието на партньора. Въпросът е защо сте заедно тогава.

# 108
За нас ревнивите, флиртовете с колежки не са никак безобидни. За по-широко скроените не са драма. Явно от двама ви  ти си по-влюбената в него. Аз лично бих напуснала тази връзка преди да е станало късно. Преди появата на деца, преди толкова да съм се привързала, че да в станало твърде късно. На 32 той няма да се промени, а ти цял живот ще го дебнеш и ще се тормозиш. Вие просто не сте на една вълна.

# 109
Вие, ревнивите, как разбирате какво правят мъжете ви на работа и откъде сте сигурни, че не се закачат с колежки?

# 110
Вие, ревнивите, как разбирате какво правят мъжете ви на работа и откъде сте сигурни, че не се закачат с колежки?

Най - после ...

# 111

Взимат телефона на милото и му ровят в чатовете Grinning

# 112
  • София
Аз не съм ревнива, но ако съм с някое село то ще се види и без да му се рови в чатовете. Последното не съм правила никога и никога не бих. А тук авторката е била закачана по същия начин, защото също е била колежка и от там идва проблемът, според мен.

# 113
Да, някои са дотам глуповати, че сами ти го навират в лицето без да се усетят.
Нямам против здравословния флирт и шегички/закачки. Не приемам неуважителния такъв.
И ровя, и доказвам и чао.

# 114
  • София
Няма нужда да доказваш. Това вкарва в капан много жени, които подозират нещо, но не могат да го докажат. Сякаш за да оставиш някого, трябва да му докажеш, че е сгафил. Ти за себе си знай, пък той да пасе.

Не ми допада изместването на темата към "а ти защо си ровила". Брей, много са праволинейни всички. Коцкарите - най- вече.

# 115
  • София
Сийка го каза няколко пъти, ще го повторя и аз. Техните отношения не вървят, това е проблемът. Не мисля, че има връзка с чатовете с колежки, които вероятно винаги са били налични. Проблемът е, че са съквартиранти. Честно казано, ако една връзка е изчерпана какво има да се рови в телефона на половинката? Там може да има последствия от изчерпаната връзка, не причини за това.

# 116
Представям си как отива при терапевт и разказва с точност каква е честотата на сексуалните им контакти, при което се започва - “ауу, ама как така, трябва да е всеки ден, а през ден по два пъти. Как така, не може така, изчерпани отношения! Любовница, флиртове, да се махне, да се смени!”
Забелязвам, че винаги, винаги, щом някой тук се оплаче от честотата на интимните си контакти, най-първо се влкючва форумният брояч, за да определи малко ли е, много ли е, колко точно е.

# 117
  • София
Щом някой се оплаква, значи за него е малко. Няма какво да се брои.

Иначе дали съм от ревнивите? Може би средно. Не съм имунизирана от ревност, но не си търся и поводи сама. Не гледам телефони и не следя. Гледала съм да избера някой, на когото да мога да имам доверие и чието поведение не ме кара да се чувствам зле. Ако съм сбъркала, рано или късно ще си покаже.

# 118
Животът е радост и тъга - днеска си женен/омъжена, а утре си разведен/а.

# 119
Няма значение колко на брой са им половите актове, важно е и двамата да са ок. Щом се пуска тема или респективно търси терапевт, значи на единия не му е добре в тези отношения. Да му се дава наклон "по колко" не е релевантно. На мен ми е малко, на втори много, на трети му е все тая или добре.
Търсеното внимание целенасочено от мъж към други жени вероятно дори не е свързано с нея, а с търсенето на внимание и валидиране колко сме мъжчета.
Предвид разказаното о т нея, прилича точно на такъв типаж.

Общи условия

Активация на акаунт