Как да продължа с приятеля ми

• 3 239
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
  • Out of the Mix
Сън, потребителката не отговаря на просташки и дебелашки шеги, да си знаеш.

Иначе може и да плювкат, не е задължително.

Кейти, не ти, аз се нерва, ма не четеш с разбиране...

Вече минавам изцяло в ново амплоа - кратичко, по същество и само майтапи и шеги, задяване, никакви сериозности и обяснения, задължително за цвят и колорит с някоя и друга иконка. Joy

# 76
Момъкът го вее вятър на бял кон.
За мен още не е разбрал, че е в сериозна връзка.
Дружки мрън-мрън секс клюкички. Сексче-кефче с теб. Иху-аху.
Ти си тръгнала да се ангажираш ексклузивно.
Незрял е още приятелят ти. Не го насилвай за нещо сериозно.

# 77
  • София
Така е, само айрол-вам с въздишка.

# 78
  • София
Не мога да повярвам, че млада жена се е впечатлила от предложението да се развихри в голямата вана с някакъв под покрива на родителите му, че и на баба му.

# 79
Тя може да му е само приятелка само ако е грозна. Ти си я виждала, сама прецени дали е само приятелство!

# 80
Защото му се дърпаш.Защото обича игрички. И мен са ме запознавали с роднини и почти паралелно се оказа, че същия е пробвал да сваля моя приятелка. Ясно е, че ти се ще да продължите, просто имай не едно, а 101 наум.

Той не е такъв тип човек, мъж, който си играе с жени, но е харесван и общува с широк кръг хора, включително и жени, които говорят свободно и се доверяват. Аз никога не съм очаквала от него да го раздава монах, когато е сингъл. Да се сваля с която си иска тогава.

Приятелката, обаче, ми е под всяка критика. Това да се лигави с мъж с гадже, да разменя сексуални намеци, само говори за нея самата, ниското й ниво и всичко. Има и такива хора, не им пука за приятелката и приятеля. Принципите и ценностите им стигат до там, докъдето започва личният интерес. Ми грозновата е, да, и лека, пуска лесно, няма как да я нарека другояче, а пък за Еразъм е важно къде си, не дали си се вредил.

Katie_ не искам да те разочаровам, но в неговата глава може да няма ексклузивен ангажимент . Летоброението при връзките за мъжете започва от първия секс, а при дамите от първата целувка. Не казвам, че всички сме еднакви , но това е масово при момчета под средна възраст. Изяснете си във връзка сте или не.
Ами не знам, в моята среда няма връзка без ексклузивен ангажимент. Щом сме заедно и се представяме навсякъде като двойка, значи не налягаме други. Ако ще броим първия секс, то са повече от три месеца връзка, но добре. Ще си изясня как да продължа и дали изобщо. Той не пуска, той гони 30-те, на мен ми харесва й приятелят му, който ме покани на вечеря. Relaxed

Благодаря на всички за включванията и мненията, колкото и различни да бяха! Моля модераторите за ключ.

# 81
Скрит текст:
Защото му се дърпаш.Защото обича игрички. И мен са ме запознавали с роднини и почти паралелно се оказа, че същия е пробвал да сваля моя приятелка. Ясно е, че ти се ще да продължите, просто имай не едно, а 101 наум.

Той не е такъв тип човек, мъж, който си играе с жени, но е харесван и общува с широк кръг хора, включително и жени, които говорят свободно и се доверяват. Аз никога не съм очаквала от него да го раздава монах, когато е сингъл. Да се сваля с която си иска тогава.

Приятелката, обаче, ми е под всяка критика. Това да се лигави с мъж с гадже, да разменя сексуални намеци, само говори за нея самата, ниското й ниво и всичко. Има и такива хора, не им пука за приятелката и приятеля. Принципите и ценностите им стигат до там, докъдето започва личният интерес. Ми грозновата е, да, и лека, пуска лесно, няма как да я нарека другояче, а пък за Еразъм е важно къде си, не дали си се вредил.

Katie_ не искам да те разочаровам, но в неговата глава може да няма ексклузивен ангажимент . Летоброението при връзките за мъжете започва от първия секс, а при дамите от първата целувка. Не казвам, че всички сме еднакви , но това е масово при момчета под средна възраст. Изяснете си във връзка сте или не.
Ами не знам, в моята среда няма връзка без ексклузивен ангажимент. Щом сме заедно и се представяме навсякъде като двойка, значи не налягаме други. Ако ще броим първия секс, то са повече от три месеца връзка, но добре. Ще си изясня как да продължа и дали изобщо. Той не пуска, той гони 30-те, на мен ми харесва й приятелят му, който ме покани на вечеря. Relaxed
Благодаря на всички за включванията и мненията, колкото и различни да бяха! Моля модераторите за ключ.

Е, бива ли такова нещо, тъкмо почна да става интересно.

# 82
Вашият "възлюбен" не е по-различен от "приятелката му",не знам защо обвинявате само жените.
Той също е к**а,уж има "сериозна приятелка",пък чати и кой знае още какво с други жени.
Съмнявам се да се е забързал за сериозна връзка,брак и деца...
Много си му е добре ,нищо че гони 30-те. Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 22:46 от Smile_ :)

# 83
С едно изречение - всички са маскари, само ние целите в бяло.

# 84
  • София
По- лесно е да обвинява приятелката. Много ще има да ѝ кръшка и тя ще ходи да ги бие с тигана грозните и нахални жени, после ще си ляга с тоя.
Не знам приятелката колко е лесна, но и авторката не е хич трудна - няколко мазни приказки за ваната и е готова да се впусне в унижението.

# 85
Друго няма как да прави сигурна съм, защото бяхме почти нон стоп заедно, напрактика аз се бях изнесла у него, унито ми е на пресечка от там. И не го оправдавам, затова и пуснах темата, но да се заяждаме на "комплекси" смисъл няма. Как може да се заключи темата?

# 86
Имам сериозен проблем и търся няколко съвета тъй като съм бременна от
"бившия ми мъж,, и разбрах неочаквано и му казах той пожела да се съберем, но проблема е там, че не ми вдъхва доверие казва ми, че се е променил, а няма промяна, казва ми че ще даде всичко за мен и след 1 час ми звъни да ме заплашва и след това се извинява бях тормозена в тази връзка психически и физически мисля,че може да се промени заради детето ни защото аз не искам то да живе в токсична среда и да е свидетел на караници. Тъй като не искам да расте без баща до себе си, но и да го има като сме заедно. Водени са теми по това и ми е обещавано, че няма да е така а ми показва обратното, може ли да се премени след като се роди детето и има ли възможност да го прави за да ми отнеме детето моля премам всички съвети! 😀
Благодаря предварително!

# 87
  • София
Като цяло да се сравняваш с другите жени и да се надпреварваш с тях за вниманието на този младеж са комплекси, разбери го и имай самоуважение, за да те уважават и мъжете Simple Smile И избягвай да редиш епитети за други жени, защото изглежда като ниско самочувствие. 

Можеш да пишеш на модератор да я заключи. Бубанка и Не се сърди човече са модераторки.

# 88
  • София

Той не е такъв тип човек, ...

Приятелката, обаче, ми е под всяка критика. Това да се лигави с мъж с гадже, да разменя сексуални намеци, само говори за нея самата, ниското й ниво и всичко. Има и такива хора, не им пука за приятелката и приятеля.
...

Кажи, че се майтапиш.
Този с приятелката е той, а не тя. Тя не дължи нищо на приятелката му и може да се лигави с когото си поиска.
Той нали уж е с гадже? На него трябва да му пука за гаджето си и да проявява отговорност. Стига наистина да приема сериозно връзката и да уважава жената до себе си.
Уви, този не те уважава. Точно обратното.
Поне 4-5 неща, с които те е унижил изброих. И то така унижил, че не трябва да си спомняш името му, а не да го оправдаваш сякаш е малоумен и не може да мисли с главата си, а само с половия си орган.

# 89
Предмет на темата не съм аз за да обсъждаме мен а имах въпрос за гаджето и една приятелка, грубо беше да се извъртат нещата към мен и да се правят характеристики само щото не съм ревнувала от грозноватата му приятелка, ми няма как. Тя е сингъл и пише с МОЯ приятел, не аз, от мен зависи дали ще бъдем заедно с моя, или не, не от него, щото той иска, така че аз съм в позиция да решавам. Благодаря още веднъж на някои мъже в темата, дадохте ми възможни обяснения и предложения.

Общи условия

Активация на акаунт