❤️Септемврийски бебчета 2024-Тема 2❤️

• 11 116
  • 350
  •   2
Отговори
# 345
Вафличка, чакам да споделиш скоро как върви с адаптацията! Ходи ли вече?
Аз не искам да мисля за яслата, моята госпожица не дава друг да я пипне.. ще е ужас някакъв сигурно.

# 346
Азалия, ти самичка ли си гледаш малката?
Любопитно ми е, защото ние сме при моите родители, а другата баба е само на 10 минути, та малката има доста контакти – свикнала е с повече хора и ме търси основно, когато е крива. Имам обаче една позната, която сама си гледа момченцето (той е ноемврийче), и въпреки това е много контактен!

Пускам профилите за който му е любопитно:

# 347
Мисля си, че е до детенце. Реално сама я гледам, но вижда доста често висчките си баби и прабаби. В мое присъствие, и реве за мен ако някой се опита да я вземе. Ако изляза от стаята стои при тях. Аз мисля, че може и заради кърменето да е толкова прилепена за мен, или просто си е по-чувствителна. Баткото при всеки ходеше, на него му дай само някой да му обърне внимание и забравя, че има майка 😆
ПС. Данито е страшна бонбонка!

# 348
Вафличка, той проходи ли?
По план моите трябва да тръгнат след по - малко от месец, но.. още не ходят. Тоест ходят, но 10тина крачки и сядат на лазят. Не знам вече.
Честита да е Данито! Да в здрава и щастлива, много е сладка Heart Eyes
Ам и аз мисля да им го спирам скоро.
Утре сме на Морбили и консултация. Нямам големи очаквания. Grinning

# 349
И аз смятам,че е до дете. Баткото никога не е имал проблем да остане с други хора. Малкия след първото му оставяне с 2 нощувки на двумесечна възраст, които минаха без проблемно, край ...не може длуг да го гледа. От тогава го мъкнем навсякъде с нас. Вижда всеки ден баба си и прекарва по 1 час примерно с нея, в мое присъствие, но остане ли без мен скоро почва да ме търси и да плаче. Сега след толкова време имаме напредък и за 1-2 часа остава. Ако са навън може и повече, но цял ден трудно изкарва, а вечер за сега абсурд. Има много време до яслата и наистина се надявам да го израсте, защото ще е мъкаааа иначе.
За агресията, не мога да кажа,че е агресивен но и радостта чу се изразява в удряне, но виждам ,че го прави от радост и някак не осъзнава, че причинява болка. Иначе се сручва като не е на неговото пищи, мята се като риба на сухо, но... от опит знам,че е период и това ще мине,просто търпение..той си пада и малко разбойник, не се спира за секунда, последните дни нон стоп се качва на дивана и търчи по него ,вчера падна, но днес отново е горе.

# 350
  • Sofia
Вафличка, той проходи ли?
По план моите трябва да тръгнат след по - малко от месец, но.. още не ходят. Тоест ходят, но 10тина крачки и сядат на лазят. Не знам вече.
Честита да е Данито! Да в здрава и щастлива, много е сладка Heart Eyes
Ам и аз мисля да им го спирам скоро.
Утре сме на Морбили и консултация. Нямам големи очаквания. Grinning

Ходи само ако някой го държи за ръка/ръце или ако се държи за мебели. Знам че на повечето места искат да са проходили, а за държавните е задължително, в противен случай ги държат по цял ден в кошара. За съжаление не ни приеха в държавна на нито едно класиране, големи схеми са там. Поне от снимките от частната които пращат виждам че го държат за ръка да върви, слагат го да играе на килима или на проходилка.

Общи условия

Активация на акаунт