❤️Септемврийски бебчета 2024-Тема 2❤️

• 12 778
  • 370
  •   1
Отговори
# 345
Вафличка, чакам да споделиш скоро как върви с адаптацията! Ходи ли вече?
Аз не искам да мисля за яслата, моята госпожица не дава друг да я пипне.. ще е ужас някакъв сигурно.

# 346
Азалия, ти самичка ли си гледаш малката?
Любопитно ми е, защото ние сме при моите родители, а другата баба е само на 10 минути, та малката има доста контакти – свикнала е с повече хора и ме търси основно, когато е крива. Имам обаче една позната, която сама си гледа момченцето (той е ноемврийче), и въпреки това е много контактен!

Пускам профилите за който му е любопитно:

# 347
Мисля си, че е до детенце. Реално сама я гледам, но вижда доста често висчките си баби и прабаби. В мое присъствие, и реве за мен ако някой се опита да я вземе. Ако изляза от стаята стои при тях. Аз мисля, че може и заради кърменето да е толкова прилепена за мен, или просто си е по-чувствителна. Баткото при всеки ходеше, на него му дай само някой да му обърне внимание и забравя, че има майка 😆
ПС. Данито е страшна бонбонка!

# 348
Вафличка, той проходи ли?
По план моите трябва да тръгнат след по - малко от месец, но.. още не ходят. Тоест ходят, но 10тина крачки и сядат на лазят. Не знам вече.
Честита да е Данито! Да в здрава и щастлива, много е сладка Heart Eyes
Ам и аз мисля да им го спирам скоро.
Утре сме на Морбили и консултация. Нямам големи очаквания. Grinning

# 349
И аз смятам,че е до дете. Баткото никога не е имал проблем да остане с други хора. Малкия след първото му оставяне с 2 нощувки на двумесечна възраст, които минаха без проблемно, край ...не може длуг да го гледа. От тогава го мъкнем навсякъде с нас. Вижда всеки ден баба си и прекарва по 1 час примерно с нея, в мое присъствие, но остане ли без мен скоро почва да ме търси и да плаче. Сега след толкова време имаме напредък и за 1-2 часа остава. Ако са навън може и повече, но цял ден трудно изкарва, а вечер за сега абсурд. Има много време до яслата и наистина се надявам да го израсте, защото ще е мъкаааа иначе.
За агресията, не мога да кажа,че е агресивен но и радостта чу се изразява в удряне, но виждам ,че го прави от радост и някак не осъзнава, че причинява болка. Иначе се сручва като не е на неговото пищи, мята се като риба на сухо, но... от опит знам,че е период и това ще мине,просто търпение..той си пада и малко разбойник, не се спира за секунда, последните дни нон стоп се качва на дивана и търчи по него ,вчера падна, но днес отново е горе.

# 350
  • Sofia
Вафличка, той проходи ли?
По план моите трябва да тръгнат след по - малко от месец, но.. още не ходят. Тоест ходят, но 10тина крачки и сядат на лазят. Не знам вече.
Честита да е Данито! Да в здрава и щастлива, много е сладка Heart Eyes
Ам и аз мисля да им го спирам скоро.
Утре сме на Морбили и консултация. Нямам големи очаквания. Grinning

Ходи само ако някой го държи за ръка/ръце или ако се държи за мебели. Знам че на повечето места искат да са проходили, а за държавните е задължително, в противен случай ги държат по цял ден в кошара. За съжаление не ни приеха в държавна на нито едно класиране, големи схеми са там. Поне от снимките от частната които пращат виждам че го държат за ръка да върви, слагат го да играе на килима или на проходилка.

# 351
Момичета, видях положителен тест 😁 планувано е детето, но си е и страшно. Най ме натъжава факта като гледам сега малката и знам, че скоро няма да е само тя. Дайте съвет, нещо мамите с породени. А някоя друга луда като мен бременна 😀

# 352
Ухааа, честито Дейзи! Опит нямам, но мисля че сте много смели 🫡🤩

# 353
Daisy97, Честито! Страхотна новина! Hug

# 354
Честито! 2 под 2 съм чувала, че си е лудница, но щом другите могат да се справат значи и ти можеш! Пожелавам ти всичко да е наред! 🥰

# 355
Daisy, честито! Пожелавам ти лека бременност и много търпение! Heart

Аз да попитам има ли някоя мама в групата със столче axkid minikid 4? Нашата госпожица много дръпна на височина, а пък и мама се сдобива с нова кола и ще ни трябва втори стол, който да се ползва в бъдеще. Cloud  t-то вече ми се струва малък, пък уж е до втората година. Та ако някой има такъв ако може да сподели мнение и какви са разликите между про и мах, че нещо не ми е ясно. Simple Smile Приемам предложения и за други модели.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 22:58 от Kitana666

# 356
Дейзи, честито. Heart Eyes

# 357
Daisy, честита радост! Лека и спокойна бременност ти пожелавам! Със сигурност сега ти изглежда страшно, но ще се справите повече от чудесно щом има любов в едно семейство! 🥰

Kitana, не мога да помогна с моделите, но в тази група доооста отзиви съм чела и винаги отговарят на въпросите подробно. https://www.facebook.com/share/g/19q3hfdG68/?mibextid=wwXIfr
До колкото знам можеш и директно с колата при тях консултация да направиш 😊

Забравих да ви попитам - как ви се отрази смяната на часа 😅 при нас от плачевно стана по-плачевно. Вадим 4 зъба едновременно и започна да се събужда в 4:49 независимо кога е легнала вечерта 🤣🤣 подчертавам и минутите.. като аларма е 😅 после заспиваме към 5-6 и спим до 7-8, даже днес 9 без нещо … вече не знам как ще излизаме от този кръг 😭

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 09:30 от tdimitrova42

# 358
Честито и от мен Дейзи! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

И да се оплача, че днеска Данито се събуди с конюктивит. 😣 Честно казано не знаех че толкова зле може да изглежда едно око. Бяхме при педито изписа капки и се надявам да мине бързо. Приемам съвети как да я успокоявам, защото изпада в истерия като се опитам да почистя секрета пък пусто днеска само от както е така вече 4ти път го чистя 😞.

# 359
Много неприятно, Мери Sad Само с някакво разсейване си представям тая работа. Надявам се вече окото да е много по-добре

Общи условия

Активация на акаунт