❤️Септемврийски бебчета 2024-Тема 2❤️

• 11 947
  • 364
  •   1
Отговори
# 360
Мери, дано всичко вече е наред. Честно казано ние го имахме този проблем с капките за нос, просто я налягах на леглото и правя каквото трябва. Сърцето се къса, но знаеш, че е за доброто на мъничето.

Мами аз да ви отправя един въпрос, да се вдъхновим една друга за коледните празници. Какви подаръци предвиждате за мъниците? ☃🧑🎄

# 361
  • Sofia
И аз се присъединявам с идеи за подаръци. Мъника не проявява интерес към никакви плюшени играчки, по-скоро такива с копчета и звук. Иначе най-много иска да играе с дистанционното на телевизора и да се докопа до някой телефон.

# 362
Здравейте, момичета!

Преди време се наложи да слагаме капки за очи, както написа и tdimitrova42, слагах си девойката на леглото и капех капките въпреки протестите и плача. Таткото помагаше като държете ръчичките. Надявам се бързо да се справите с конюнктивита. Hug
Аз също съм в дилема за Коледа, всичките ми хрумвания по темата ги давам като варианти на близките, които вече започнаха да ме питат..
Харесала съм музикални книжки, тъй като много се харесват.

Както и количка за кукли, която да ползва за да добива увереност да ходи сама навън. Снимката е само примерна, просто искам да е от този тип и да имитира walker, но да е по-малка и да може да я държим в колата.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 14:27 от B

# 363
B., ние имаме много сходна количка, но цената й беше наполовина, пак от озон. Сгъва се и заема много малко място, понякога е слагам в коша под количката напът за площадката. Гледам пе сега има и такива по 20лв. Не ми изглежда като трайна играчка и аз лично бих взела на оферта.
https://www.ozone.bg/product/smoby-kolichka-za-kukli-baby-nurse/

Nature SnowflakeИначе ние взехме кухня, та за коледа съм поискала аксесоари за нея.

Nature SnowflakeИграчката за проговаряне с карти на армодини.

Nature SnowflakeШейна

Nature SnowflakeМузикален дървен пъзел

Nature SnowflakeВзех й yoto player от нас, понеже бяха на добра промоция.

Някой тръгна ли на ясла вече? Как са нещата? Ще пускам Ани от февруари/март и обмислям да е в яслата към Двореца на Щастливите Хора в Младост 1. Ако случайно имате отзиви ще се радвам да ги чуя, може и на лично.

# 364
И ние сме на вълна ясла, но от януари, ако все още има свободни места, разбира се. За момента сме се спрели на "Изследователи", тъй като са ни в района, все пак се надявам някога да я приемат и на държавна, но на този етап няма шанс. Simple Smile
За количката- сложих random линк, няма да е подарък от нас, а от роднини и каквото изберат те, това ще е. Подкрепям мнението, че е по-добре да е бюджетна, защото е играчка от типа "от ден до пладне". Blush

Това устройство Армодини ми изглежда много интересно! Благодаря, че сподели!

Общи условия

Активация на акаунт