Живот на кантар - тема 5

• 37 842
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Кой ли ше е качил? Ох, много кофти е това, ама ... дано не е някой от бившите сини, дано се запазят и днес.

# 346
  • София
Дъщерята на Марияна кърти мрака с лафове Joy
Имам чувството, че се е почерпила с нещо преди да дойде. 😁

# 347
Дъщерята на Марияна кърти мрака с лафове Joy

И мен ме изкефи Joy Много харесвам млади хора с дар слово.

Дъщеря да каже на майка си, че е икона…рядко се чува подобен комплимент. Браво!

Виолета реагира мега самовлюбено.

# 348
Неловко ми беше да гледам Тодор и “любовта на живота му”, дъщерята на Марияна ми беше странна, Вили Пефтичева много разочарова при срещата с Гошо, ама много. Особено  като се има предвид, че ги познавам от първите им дни като гаджета и орева къщата за него, а сега като го видя: “bye bye baby”. Наистина ще си направи услуга вече ако излезе. Дано има възможност да се гледа после и да си даде реална оценка какво показва.

Аз подозирам, че Марто може да е качил, защото и двата треньора бяха стъписани, а той е единствения тренирал и при двамата.

# 349
На Марто приятелката е за втори сезон.
Тодор и Вили от Плевен ми се сториха много емоционални и искрени, личи си, че се обичат и са сплотени с половинките си.
Мъжа на Виолета П с тая тениска .. не знам, тя и тя май иска да го сменя 🤣 да можел да я вдигал, че иначе щяла да търси друг. Доста самовлюбена ми се стори.

# 350
  • На морето!
Меги и Сонай какво се правят на интересни, те влязоха преди 10 дни.
Виолета си направи устата за работа в ТВ, тя вече се вижда като звезда, явно приятелката й не й е казала, че навън не я харесват.

Жената на Тодор много искрена ми се стори.

Сонай избра грешния треньор и сега си плаща цената. И Виолета не спря да дудне “стига, бе! Стига, бе!”

# 351
Нанси какво му казва на Сонай да си мисли какво да промени?!? Да е навън, да си мисли. Нали идеята в предаването да е диетологът и треньорът да мислят как да отслабне. Ако те не могат да измислят, рой ли да го измисли…

Ще има шанс Сонай, само ако в с Тодор или Виолета на елиминация.

# 352
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да, наистина грешния треньор за толкова много килограми за сваляне си избра Сонай.
Много харесвам Ванко и мисля скоро да се възползвам от услугите му, точно различните тренировки ми харесва при него и подхода.

# 353
Славко се държи  много странно. Прави ми впечатление, че понякога не прави зрителен контакт с хората. Много странно гледаше настрани когато майка му влезе.

Аз съм малко назад и сега почвам кантара, така че няма да си спойлвам 🙈

# 354
  • На морето!
Идеално ще е ако Меги и Сонай са под жълтата линия. Който и от тях да си тръгне ще ми е все тая.
Славко се държи  много странно. Прави ми впечатление, че понякога не прави зрителен контакт с хората. Много странно гледаше настрани когато майка му влезе.

Търсеше с поглед сина си Славко. Много мъчно ми стана, че не дойде.

# 355
Добре, права бях поне че и двамата са тренирали човека с +

Дали Сонай не е свалял навън с помощта на някакви добавки или нещо и сега да качва?

# 356
  • Наблизо
Идеално ще е ако Меги и Сонай са под жълтата линия. Който и от тях да си тръгне ще ми е все тая.

Търсеше с поглед сина си Славко. Много мъчно ми стана, че не дойде.
И аз така.Сонай много падна като се намърда при червените.
Славко е прекрасен баща.Много ме стопля като го чуя да говори за детето си и как все то му е в устата и явно в мислите.
Не искат май майката да го подлагат на “телевизията” и по-добре.Може да се притесни.

# 357
Много е сладък Ванко как се притеснява и колко се вълнува за резултатите на неговите хора. В началото нещо не ме грабна той, но все повече ми харесва. Браво за неговите методи, не е важно само да се определят правилните тренировки, а и правилният подход към хората, а той определено го има.

# 358
  • ПАЗАРДЖИК
Славко според мен търсеше сина си зад огледалото и беше разочарован да види само майка си.
Сонай май ще си ходи- настрои сините срещу себе си, а и това е вече втори шанс за него. И аз не го харесвам откакто се завърна. Лицемерието и опитите му да се хареса на всички не ги одобрявам. Вярно, че социалната игра е много важна, но не се играе така

# 359
И Сони е дразнител, но дано видим гърба на Пефтичева днес 🤞

Ее тва вече е измама. За да спасят любимата на продукцията Rage

Общи условия

Активация на акаунт