Живот на кантар - тема 5

• 37 834
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • На морето!
Айде, Виолета отърва кожата. Вероятно Сонай си отива.
При Ани сигурно е хормонално.

# 361
  • София
При Ани сигурно са женските проблеми, не мисля, че е от ядене покачването. Определено съм за Сонай да отпадне, издразни ме, че се върна заради сините, а после ги нахрани и се премести.

# 362
Много е мазен Сонай, да си ходи.
Стана ми интересно-какво работи Ани, казвали ли са?

# 363
Ех, бе, Ани!
Дано Сонай си тръгва, най-малкото втори шанс вече е имал.

При жените е малко по-сложно и има периоди от месеца, през които хормоните може да пречат, да се задържа вода и тн.
А да не говорим, че и стомашни проблеми може да ти повлияят, както надолу, така и нагоре на кантара.

А нов режим на хранене също може да е повлиял.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 00:11 от NoraSimeonova

# 364
  • Наблизо
Сервитьорка е.
Ани<3

# 365
А правилно ли си спомням, че е завършила ветеринарна медицина?

Нанси колко е досадна, а не искам да си представям как се забиват думите ѝ. Тази част е отвратителна.

# 366
Не следя тмата по принцип, но тая Нанси по сценарий ли е толкова дразнеща и изтръпнала? Страшно груба беше тази реакция към Ани, към емоционално разклатен човек, който се бори със себе си? Продукцията, сериозно ли?

# 367
  • На морето!
Ето затова трябва диетологът да е по-сериозен, Дери за пореден път показа некомпетентна, не може да са на един режим и човек с ИР, и човек с байпас на корема, и жена в менопауза.

# 368
Нанси много дразни, наистина.

Относно Ани. Надявах се Ванко да отиде да я прегърне и да я върне при другите от кантара.

# 369
  • София
Във визитката на Ани пишеше, че не е завършила ветеринарната медицина, имала 13-часови смени в ресторанта и сама разказваше, че там все си хапвала по време на работа. Затова явно Ванко я е посъветвал да смени.

# 370
Е, поне улесниха Марияна, сега е много лесно вземането на решение за двата гласа Simple Smile

А пък Нанси е абсолютно дразнеща днес, дано е само по сценарий, а не ѝ идва отвътре на нея да се държи така.

# 371
  • Наблизо
Според мен тази част й е много трудна на Нанси,тъй като трябва да го играе строга и безпристрастна и тя буквално се роботизира.
Изглежда мил човек.

# 372
Във визитката на Ани пишеше, че не е завършила ветеринарната медицина, имала 13-часови смени в ресторанта и сама разказваше, че там все си хапвала по време на работа. Затова явно Ванко я е посъветвал да смени.
Благодаря, Niya-, много услужлива памет! 🌷

Определено не е добра идея да се връща на същата работа. Надявам се влизането във форма да ѝ повлияе положително на самочувствието и да спре да се крие от хората.

# 373
Ами доста тъпа реакция към Ани, съкрушиха я допълнителн, доста кофти го изрежисираха.

# 374
Ами доста тъпа реакция към Ани, съкрушиха я допълнителн, доста кофти го изрежисираха.
За капак Ванко ѝ каза, че е разочарован от резултата, което не е равносилно на разочарован от нея, но едва ли на момента на нея ѝ е прозвучало различно. Вината е много пагубно чувство.

Общи условия

Активация на акаунт