Живот на кантар - тема 5

• 37 825
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Правилно беше да обяснят, че е нормално да има седмици с около кило +, конкретно при жените, предвид хормоналните промени (в различните дни на цикъла). Особено пък при жена с ИР.
Разбирам, че трябва да има някаква база за гонене, но е нелогично да си тръгват хора, които имат колебания в темпа на отслабване заради доказан проблем, а здравите да остават. Първите имат много по-голяма нужда от помощ.

Тя спомена и че има промяна в диетата, няма да се учудя и отново да не е съобразена с ИР, преди също имаха неподходящи храни.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 00:42 от Relax now

# 376
За всеки, следящ предаването, е ясно че за Ванко и Нанси това не са нормални реакции, искали са да има драма в тази серия.
Според мен са й оказали нужната подкрепа зад кадър. Ще е доста странно, ако Дерия не е взела под внимание ИР, изготвяйки менюто.

# 377
  • Наблизо
Ани е много отслабнала.Не е плюс от “много ядене”,сигурна съм.ПМс подуване е плюс създаване на мускули.Тя все пак е доста едра и според мен от типа,който вч бързо прави мускули.

# 378
Имам приятел готвач, лятото ходи сезонно да работи в Гърция и винаги се прибира отслабнал. Казвал е за сервитьорки от типа на Ани, дето постоянно ядат. Така че това си е до човек, дали ще яде при наличието на много храна.
Но Ани може да се промени и да си овладее лакомията

# 379
Ани видимо е многоо свалила.
Възможно ли е нарочно да я оставиха след Виолета? Да манипулират кантара??
Дано не го правят, а да е задържала вода. Аз като човек, който задържа вода съм склонна да мисля така. Но как пък ако е цикъл, миналия месец при някоя жена нямаше +
Оу следващия път ще има скандал, Славко избухва..

# 380
Оф, не ми се гледа епизод със скандали. Това е единственото предаване със сравнителна малко грозна драма.

# 381
Моля ви, кажете кой си тръгна,че мъж ми гледа мач и съм в неведение.

# 382
Имам приятел готвач, лятото ходи сезонно да работи в Гърция и винаги се прибира отслабнал. Казвал е за сервитьорки от типа на Ани, дето постоянно ядат. Така че това си е до човек, дали ще яде при наличието на много храна.
Но Ани може да се промени и да си овладее лакомията
При ИР сриването на кръвната захар провокира такова поведение. Но ако са ѝ назначили правилно лечение и хранителен режим, няма да го има вече този глад.

Но как пък ако е цикъл, миналия месец при някоя жена нямаше +
Колкото по-надолу отиват, толкова повече ще се усеща.

Ако допуснем, че е от цикъл, преди 4 седмици е свалила 1.700 кг., а седмиците преди и след това 2.900 и 2.700 кг. Т.е. пак 1 кг. разлика. Просто е била повече килограми, които са компенсирали.
А може и да си е просто от новия хранителен режим.

# 383
Моля ви кажете кой си тръгна,че мъж ми гледа мач и съм в неведение.

Сонай.

# 384
Благодаря.Ами сам си го направи.

# 385
Личи си, че Славко от много време въобще не може да понася Тодор и явно нещо е преляло чашата. Жалко, защото това са манипулацийките на Тошко и който се върже... Досега Слави прави впечатление на обран и потискащ емоциите си човек, но сигурно изолацията им опъва нервите и това е добре дошло за продукцията, която очевидно смята, че скандалите дори в това предаване са добре дошли Grin

# 386
Не мога да повярвам, че това в предаването са професионалисти. За Ванко бях чувала от мои близки, че не става кой знае колко за личен треньор, Рори и тя нещо започна да изтрещява истерично. Разочаровани били. Да бяхте измерили поне веднъж проценти мазнини и мускулна маса, да бягате станали свидетели с какво се хранят. Дерия, пък, много реве, ама никаква я няма, хоум офис го раздава, видяхме вече какви безумници им предлагаше до момента. Нанси няма да я коментирам.
ПП: Бисквитките са доста лепкави и насищащи, но са приятни. Черпя ви за оправяне на вкуса.

# 387
Почнаха скандалите защото все повече се доближават до парите, а парите замъгляват съзнанието, още повече, че участниците вече имат реални постижения спрямо основната си цел, та сега наред е парата.
Даже и Сонай се разприказва, че наградата веке е близо и той щял да даде половината за благотворителност, пък сега някой щял да грабне парите и нали дрън дрън дрън. Сякаш наградата му е била в кърпа вързана, че вече взе да я разпределя.
Много ми стана тегаво за Ани, аз я харесвам много. Надявам се да не се обезкуражи и да върви смело напред. Постигна адски много, може и трябва да вярва в себе си.
Барбата ми става все по противна. Много противна. Даже Тодор не ми е толкова неприятен вече. Между другото той е направо неузнаваем и много подмладен.
Дъщерята на Мариана нещо не ми се видя много на център, не я слуша мислителницата, ама хич. Joy
И вярно съм усетила, че приятелката на Марти му е само приятелка, а не дама на сърцето му. И тя с какъв акъл му казва, че има още да сваля и с половин уста го хвали, не знам. Ами, че тя си е баш за същия формат. Той Марти май леко залита по Ани, а гледайки двамата заедно и тя май има симпатии към него.
А, и да кажа за това дето се радват, че вече имат врат, шия и т.н., не е преекспониране. Нямате представа как се радват хората когато виждат как вратлето се откроява, че е тъничко и издължено и не се слива с гушката, как виждаш, че имаш кокалчета тук и там където трябва да са и са, ама от сланинки ти не си ги виждал. Изобщо това са радостите на отслабването и преоткриването на собственото тяло, не е  преиграване. Аз лично се радвах например, че вече имам ключици, т.е. че се виждат и открояват. Да не говорим след операцията(не бариатрична) като ми хлътна шкембето Joy т.е. като нямах шкембе Joy, как странно се чувствах, че диафрагмата изпъква и чак страшно ми беше, че виждах тоя "кокал". Joy

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 08:15 от Джаста Праста

# 388
  • Благоевград
Не разбрах с тортата на Мариана какво стана. Цял епизод я пази, накрая нещо изгубих развръзката.

# 389
Ако бях на мястото на всеки един от тях, парите щяха да са последният ми стимул да оставам в предаването.
И на мен ми стана мъчно за Ани, харесвам я. И бях спокойна за нея от това, което видях тази седмица в спойлерната тема.

Общи условия

Активация на акаунт