Живот на кантар - тема 5

• 37 795
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Да, кивито което видяхме със сигурност не е единствената причина за 1,2 кг плюс. Явно само на Ани и Сонай режимите са грешни.

# 481
Ibsena, защо е важно да има монотонност? Какво пречи да се смесват плодове с нисък ГИ?

Понеже моят пост е последен, ще редактирам с две снимки от храната на участниците, които намерих в профила на Дерйя:

Скрит текст:

Тя самата ми кифлее прекалено за професионалист:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 12:18 от wild poppy

# 482
Относно Дерйа - след началото на предаването я бях последвала в ИГ. Ами разочаровах се. Една от причините е точно кифлеенето, за което Попи пише.
За мен не е достатъчно компетентна. Много клиширани ми идват "познанията" й, сякаш попрочела оттук-оттам някои модерни и съвременни тези в храненето и ги повтаря.

# 483
  • София
Не знам колко е компетентна, но със сигурност нямат никакъв респект от нея.

# 484
Аз все си мисля, че тези хора е възможно да похапват малко повечко режимна храна.
Примерно тя им изготвя еди какво си количество, те слагат повечко. Нормално е за хора свикнали да хапват повечко. Аз съм била там и в началото не съм си знаела мярката и аз.
А респект нямат, защото си мислят, че могат и знаят, а са дебели реално и вместо да слушат и да се смирят, те не го правят.

# 485
  • София
Може би, ако беше някой с повече опит... Пак казвам, не я следя, не знам дали е добра в работата си или не. Разсъждавам си просто.

# 486
Предполагам, всеки в темата или почти всеки е правил някакви ограничения. Е, не ви ли се е случвало при каквато и да е стриктно ст да имате понякога +? На мен редовно, особено при захранване. Не е трагедия, важно е като цяло "стрелката" да върви надолу.

Да питам като една махленка, че не гледах изцяло последния епизод. Това момиче, което дойде при Мартин, просто приятелка ли е или приятелката му?

# 487
  • София
Аз вчера писах, че на мен ми се случва да съм на "+", но нямам да свалям кг. Иска ми се някакви козметични 3-4 кг и по-добър релеф от тренировки. От една страна ми е нормално да има плюс, от друга Ани е над 100 кг и +1.2 кг ми се видяха много и освен с МЦ и проблем с хормони с друго не мога да си го обясня. Според мен трябва да са я консултирали с ендокринолог след този резултат и да търсят здравословно причината, а не в режима. И разибра се хранителния режим да се съобрази със здравословното й състояние.

# 488
И моите са около 3-4 винаги естетични, не е наднормено. Но си мисля, че механизмът на сваляне е един и същ и не винаги може да има минус.

# 489
И според мен си хапват допълнително. И както и преди писах, ми е странно колко добре понесоха още от начало режима, и то хора, които са свикнали да се тъпчат с вредни храни. Ми аз първите месеци съм като наркоман. А пък в деня на ову доста често се предавам и хапвам забранени неща. Те там нямат вредни храни, но нищо не пречи да прекаляват с полезните. Въпреки че ако беше така сигурно щяха да го покажат, за да набиват канчета.. де да знам.

# 490
Аз мисля, че им дават някакви добавки - може би water out или някое друго “фитнес” чудо, което им намаля апетита.

# 491
Предполагам, всеки в темата или почти всеки е правил някакви ограничения. Е, не ви ли се е случвало при каквато и да е стриктно ст да имате понякога +? На мен редовно, особено при захранване. Не е трагедия, важно е като цяло "стрелката" да върви надолу.

Да питам като една махленка, че не гледах изцяло последния епизод. Това момиче, което дойде при Мартин, просто приятелка ли е или приятелката му?

И + и - и плато.
Нормално е.
Мисля, че му е просто приятелка тази.
Но ми направи грозно впечатление как трябвало още да сваля му казва.
Ами тя, да не се мисли за вейка Grinning
Иначе да, на повечето роднините им са дебелички. Но това не е точно ген, това е от средата.

# 492
Пуснах си срещите с близките, направи ми впечатление лицето на дъщерята на Марияна.
Някой друг забелязва ли това, което и аз? Да седна на компютъра, ще сложа снимка в скрит текст, За да онагледя.

# 493
  • Варна
Пуснах си срещите с близките, направи ми впечатление лицето на дъщерята на Марияна.
Някой друг забелязва ли това, което и аз? Да седна на компютъра, ще сложа снимка в скрит текст, За да онагледя.
Да, но не мисля, че е редно. На нея със сигурност не й е приятно.

# 494
  • София
Аз вече чакам финала и искам там да видя Вили и Тодор - единия стриктно по устав и другия с вечни заобикаляния.

Славко от последните няколко епизона ми прави неприятно впечатение, та да си ходи скоро и той, заедно с Барби(която мен не ме дразни с кифленските си изпълнения, но дразни другите участници).

Общи условия

Активация на акаунт