Живот на кантар - тема 5

• 37 787
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Какво си забелязала? Тя се появи по свое желание по национална телевизия, по свое желание взе доста екранно време, така че не виждам нищо нередно да се коментира. Всяко нещо може да се каже по подходящ и щадящ доколкото е възможно начин. Нека не си заравяме главите в пясъка от криворазбрана политкоректност.

# 496
Пуснах си срещите с близките, направи ми впечатление лицето на дъщерята на Марияна.
Някой друг забелязва ли това, което и аз? Да седна на компютъра, ще сложа снимка в скрит текст, За да онагледя.

Какво си забелязала?

# 497
Аз мисля, че Славко принципно не е скандалджия, ама смятай Тодор колко е дразнещ на място, на Славко взе да му писва вече и му тегли една. Нали си му каза "Айде взимай вече тая награда". Това, което виждаме ние от екрана и на място се усеща,  и дразни честните участници.

# 498
Аз превъртам, не съм гледала подробно, но Славко за мен си е читав.

# 499
Пуснах си срещите с близките, направи ми впечатление лицето на дъщерята на Марияна.
Някой друг забелязва ли това, което и аз? Да седна на компютъра, ще сложа снимка в скрит текст, За да онагледя.

Какво си забелязала?
И аз да попитам, какво, нещо пак свързано с кг ли.

# 500
лицето на дъщерята е гладко обръснато от гъста и равномерна брада. Внимателно гледах поведението, защото говорихте за него, за мен е маниерничане ала един лаф с китките имаше.

# 501
  • Някъде там
Хормонално е предполагам това при дъщерята.

Случвало ми се е няколко пъти без никаква промяна на режим  движение и грамажи да съм плюс 2 кг. Но аз имам сериозни бъбречни проблеми и това предполагам е при мен било качването.

Радвам се че ще има нов сезон, но се надявам и на промяна на екипа.
Ванко става ни другите не.

Единствено Вили от Плевен вече ми е симпатична. Другите не. Даже Ани  спрях да харесвам.
Но Вило няма шанс за победител с тази конуренция.

# 502
Аз мисля, че Славко принципно не е скандалджия, ама смятай Тодор колко е дразнещ на място, на Славко взе да му писва вече и му тегли една. Нали си му каза "Айде взимай вече тая награда". Това, което виждаме ние от екрана и на място се усеща,  и дразни честните участници.

Според мен Славко има много мерак да спечели и се дразни, че не му се отдава толкова колкото на Тодор. Има наранено мъжко его. Тодар, е дразнител, но не е само това.
Интересно ми е как е настъпил Ани следващия епизод. За мен Славко се прави, че играе за сините, но при всяка възможност ще си гледа собствения интерес. В това няма нищо лошо, разбира се, просто да не се правят на много отборни Simple Smile

# 503
лицето на дъщерята е гладко обръснато от гъста и равномерна брада. Внимателно гледах поведението, защото говорихте за него, за мен е маниерничане ала един лаф с китките имаше.

Не е приятно, но се случва при хормонално окосмяване. Обикновено върви с едно специфично акне. В профила ѝ си изглежда нормално момиче. Не е първа красавица, но не мисля, че има основания да я смятаме за нещо различно от момиче. Студентка е, така че ако имаше нещо, досега да се е разшумяло.

# 504
Нямам представа какво кой е видял в дъщерята, но ако е това, което прочетох, мисля, че е прекалено да се качват снимки. Вероятно става въпрос за хормонален проблем, представете си вашето дете да има нещо подобно и непознати да го изтипосват в интернет. Меко казано е неприемливо.

# 505
На мен въпросното окосмяване ми се видя като сянка от камерите, но и на мен ми направи впечатление. Момичето е с диабет тип 1, не е нечувано хормонален дисбаланс да причини лицево окосмяване. Тъпо е да го коментираме все пак.
Нещо нередно ми има при Славко. Хич не е толкова добър и хрисим за какъвто се представя според мен. Направи ми впечатление като говориха със семействата си каза "майката на сина ми" и когато той им каза, че ги обича те не му отвърнаха.

# 506
Най-вероятно са разделени Славко и майката на синът му, но са в добри отношения.
Не знам коментирано ли е, или Славко да го е споменавал, просто аз не помня такова нещо, но това което видях при синът му е че момчето е от аутистичния спектър. Поли спомена за внучето си, но Славко не помня да го е казвал. Може би заради това, толкова много си го мисли момчето /Пиша го от опит. Моят син е от спектъра и ми е постоянно в умът, какво се случва с него, когато не съм покрай него и нямам информация/

# 507
Най-вероятно са разделени Славко и майката на синът му, но са в добри отношения.
Не знам коментирано ли е, или Славко да го е споменавал, просто аз не помня такова нещо, но това което видях при синът му е че момчето е от аутистичния спектър. Поли спомена за внучето си, но Славко не помня да го е казвал. Може би заради това, толкова много си го мисли момчето /Пиша го от опит. Моят син е от спектъра и ми е постоянно в умът, какво се случва с него, когато не съм покрай него и нямам информация/
На мен мен ми изглеждаше нормално детето, но аз нямам опит и мнението ми не е критерии. Иначе ми се видя пресилена реакцията срещу него в играта по двойки, особено на Ани. Съдейки по промото, разрива между тях се е задълбочил.
Много ми се иска да видя син финал и тия недоразумения Виолета и онази с лилавата коса да си заминат час по скоро.

# 508
Напротив.Точно когато Поли сподели за внучето си и тогава Славко каза,че и синът му е от спектъра. Напълно го разбирам с притесненията по детето му!

# 509
Днес най-сетне го изгледах почти цялото предаване. Като го даваха, задрямвах няколко пъти и по някое време окончателно съм заспала. На следващия ден го пуснах отново, цялото, че от 5 минути имах спомен да съм ги гледала, за следващите 10 нямам спомен, за следващите отново съм се разсънила, и пак съм заспала по някое време. Днес пак го пуснах към края, много зле е търсенето на отделни моменти от предаванията на БТВ, защото всеки път се налага по 2-3 реклами да изгледа човек, за да види, че не точно тази минута иска да гледа.

Не ми харесаха повечето как ги стилизираха и гримираха

Вили е много хубава, направиха ѝ някаква коса на клечки и гримът също не беше хубав, старомоден и строг. За снимките в списанието по-добре я бяха гримирали.

Ани също много тежък и неподходящ лелчински грим. Бяха ѝ подчертали излишно голямото разстояние между клепачите и веждите, приличаше на Джесика Рабит.

Миглена също беше като леля, на майката на Хъни Бу Бу я бяха направили в лицето.

Марияна беше добре, косата ѝ беше по-добре на цвят, отколкото оригиналното.

Пефтичева ми се видя почти непроменена откъм грим, тя и самичка си слага по 2 кила грим обичайно.

Марто и Слави ми се видяха без особени ексцесии и промяна. Тодор направо слаб си изглеждаше с костюм и наистина подмладен. Тази прическа е много модерна, ако съдя по учениците и разни като Явор Бахаров и сина на Стрина Ирина.

Слави разделен ли е с жена си, че само за духа си говори? Пропуснала съм, ако има информация.

За кантара не беше изненада, очакваше се да има и плюсове по някое време. За Ани се сещам, че и онзи лекарят ѝ каза, че при нея затлъстяването е генетично обусловено, всъщност беше единственият участник от тези, на които дадоха прегледа, и спомена изрично, че при не има генетичен проблем. Очаквано и тя остана, не защото отмъщаваха на Сонай, но той действително им улесни съвсем избора. Наградата не е малка за подобен вид предаване. В Хърватска ми направи впечатление, че е била 20 хиляди евро за по-дълъг период, в държава с много по-стандарт на живот, и са влезли хора, които повече имат нужда да отслабнат, отколкото от парите.

Рори изключително неприятна ми стана. Голяма интригантка.

Общи условия

Активация на акаунт