Живот на кантар - тема 5

• 37 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Кукумицинка, наистина е много модерна тази прическа сред тийновете Joy

# 511
  • София
Да, Славко каза за сина си, по повод споделянето на Поли. Също ми се върти и че са разделени с жена му, но това може по дедукция да съм си го извадила, не мисля, че го е споменавал конкретно.
Аз не мисля, че е чак толкова избухлив човек той, мисля, че Тодор много успява да му натисне бутоните.

# 512
Помня от визитката на Слави,че преди да започне да кара такси е бил в чужбина и са разделени с жена му,наскоро пак сподели че дълго време не е бил до сина си,иначе още в началните епизоди сподели че е с аустичен спектър сина му.Аз го харесвам,не ми изглежда интригант,но и ние не виждаме всичко,пред камерите всеки пази поведение.

# 513
  • Сливен
Момичета - качила съсм снимки във Спойлери.

# 514
  • Наблизо
Аа бях го видяла видеото,Вили е прекрасна.
Тя например няма да й увисне корема,защото явно е с липоедема и всичко й се лепи там.
Интересно ми е за генетичното обуславяне на обезитета при Ани.

# 515
  • София
Славко, според мен, е силно изразен интроверт. Затова и трудно му върви комуникацията с някои.
Не знаем какво става там, но не мисля, че Славко е дразнителят, като знам Тодор какви ги говори и върши.

# 516
Славко, според мен, е силно изразен интроверт. Затова и трудно му върви комуникацията с някои.
Не знаем какво става там, но не мисля, че Славко е дразнителят, като знам Тодор какви ги говори и върши.

На мен ми се струва доста наивен и доверчив. Как си казваше, че мислел, че всички сини ще гласуват да го спасят и дават монтаж в следващия момент как Сонай гласува срещу него. В последния епизод пак каза нещо в този стил, от което ми изглежда, че сляпо се доверява на хора, които са му показали добро отношение, без някакви задни мисли. В играта има доста по-добри стратези от него. Затворен е по характер и не показва емоции лесно, не защото ги прикрива с някаква цел, и явно Тодор яко го е тригърнал и настъпал по мазола, за да стане скандал.

# 517
  • Наблизо
И аз не смятам Славко за въртящ интриги.Не знаем как е в реалния живот,ама за вече над 2 месеца по телевизията,всички малко или много си показаха истинската същност,дори Сонай,който е имал време да изгради стратегия.
Дори Рори,която излезе голяма сплетница,казва,че Тодор не спира да дразни и да бърка в здравето на другите.Тошката замесен ли е-със сигурност той е виновен.Ако не е той,е Противчева.

# 518
Изгледах и епизода от петък, пропускайки срещите с близките. Но на заставки ми се видя женско лице с набола брада, явно е била въпросната дъщеря на… изскочи ми името в момента.
Вили от Плевен е прекрасен човек! И красавица. ❤
Пефтичева още ли е член ва онази алтернативна църква? Дружката ѝ с “цвета на кралиците” е не по- малко дразнеща от псевдо менторката си, бляк.

# 519
Вили е с уникална разлика. В последното предаване не беше така.
Страшна промяна. Още по-красива в лицето е. Уникална. И излъчване има и красота. Бонбон голям.

Ани сякаш нещо е в плато ми се струва.

# 520
Ани спомена, че има ИР . За нея определено не е добре да се храни по 5 пъти на ден, 2 макс 3 пъти трябва. Това си го знам отдавна, но все пак питах и ИИ, та и той потвърди.
Тази Деря май не е много ок като диетоложка, на всички е напукала еднакъв режим и калории.
Ето например Ванко към всеки подхожда индивидуално, което е правилно.

# 521
  • Ню Йорк
Според мен Тошко ще спечели и то защото не се съобразява с "диетоложката".  Аман от набедени връзкари Rage

# 522
По- добре той, отколкото Барбито.
Какво е писала Рори във ФБ? Някой беше споменал, че е по- добре да спре с изявите си там.

# 523
  • София
Ако Тодор спечели ще се самозастрелят от продукцията още с първото издание. Да с наднормено тегло беше,но не свръх тегло,отделно изобщо не спазва режими,тренира често ,както той си иска. Какъв е смисъла тогава хора в нужда да ходят при специалисти да им помагат. Точно той дава грешно послание за смисъла на това предаване.

# 524
Няма нужда хората да ходят в ЖК да отслабнат, да ходях при Тошето, той ще ги оправи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт