Живот на кантар - тема 5

• 37 774
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Той си беше дебел, ама само в корема. Колко кг влезе?

# 526
Тодор влезе май около 130 кг. Лично мен той не ме дразни. Виолета П. ме дразни в път повече и ми се струва, че точно тя създаде интигите с Тодор в началото. В крайна сметка не трябва всички да са еднаква диета и тренировки.

# 527
Тодор, предполагам, също има ИР, защото това пълнеене предимно на корем е много характерно. И добре е направил, че не е ял по 5 пъти на ден тортили и плодове по менюто на Дерйа.

# 528
  • Be realistic - plan for a miracle.
Второто меню наистина не беше измислено добре и си пролича моментално.

# 529
Абе, те и две торти изядоха тази седмица, нали рождени дни.

# 530
Абе, те и две торти изядоха тази седмица, нали рождени дни.

Защо две? Не беше ли една?
Едната я спечели Мариана и на играта я даде на Тодор.
Но ако Ани е хапнала торта явно това също може да стопира.
Даже не са и кг, а просто е задържала вода.

# 531
  • Наблизо
Честно казано всичко може да е.И аз съм стопирала нещата явно от 10тина дни,но пък обиколките намаляват.Явно правя мускули,но на кила не се отразява.А и днес задържам вода,усещам си го по халката.Една торта няма как да качи кило и 200.

# 532
  • На морето!
Тему Барбито качила пост преди-след с внушение, че тази промяна е следствие на воля, тренировки и постоянство.В коментарите са я захапали, че е резултат от операция, но тя усърдно трие негативните мнения и оставя само възхищението на верните си фенове. Grinning
Скрит текст:

# 533
Извинявам се, но с този стайлинг преди зорлем се е докарала на Любо Нейков като асистентката Ненка.

# 534
  • Пловдив
Действително в профила й е само цветя и рози, всенородната любов я залива.

# 535
Тя Тему- Барбито напоследък "много кокетни" уж постове качва. Да ѝ имам самочувствието. Close
От Тошан- торбалан нали дойде великото признание, че започнал да сваля с още по- забележимо като спрал да интерпретира режима и започнал да слуша повече треньорите и диетоложкото. Grinning

Иначе всеки, имал адекватно вземане- даване с покачване/ сваляне/ задържане на определена цел и визия знае, че най- важно е какво показват метърът и обиколките. Тез юнаци там въобще "замериха" ли ги поне в началото?

# 536
С глас се смея JoyJoyJoy

Извинявам се, но с този стайлинг преди зорлем се е докарала на Любо Нейков като асистентката Ненка.

# 537
# 538
  • Пловдив
Е, то като си с това лице и фигура, трудно да не се докараш до Ненка.

Дъщерята на Марияна вярно е шантава, чак малко неудобно ми става да я гледам, криндж, по-модерному. За "брадата" мисля, че е сянка.
Прилича доста физически на майка си.
Аз си го бях пуснала за фон предаването да ми бърбори само, че последните няколко серии изобщо не съм ги гледала (нито пък реакции като на Стан Събев ми попаднаха), обаче при това драматично кудкудякане на Мариянината щерка нямаше как да не се загледам специално.

На Тошо на жена му и той и е любовта на живота. Wink

# 539
Честно казано всичко може да е.И аз съм стопирала нещата явно от 10тина дни,но пък обиколките намаляват.Явно правя мускули,но на кила не се отразява.А и днес задържам вода,усещам си го по халката.Една торта няма как да качи кило и 200.

А може може Grinning
Но не мазнини, предимно вода.

Ха ха, точно Ненка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт