Живот на кантар - тема 5

• 37 777
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Изобщо не мисля, че трябва непременно някой (бивш или временно бивш) дебеланко да сложат за водещ. Нанси просто си е дърво, а вероятно и сценаристите много не ги бива. А Геро с операцията или някой на Оземпик да не би да са много компетентни в отслабването с диета и тренировки, или да са били дебели е достатъчно за успех на предаването?

# 556
  • Наблизо
О не.Не мисля,че условието трябва да бъде бивш дебеланко.
Ето Ванко никога не е бил дебел,но има подход към всеки.Дори Мартин.
За мен Нанси с поошлайфване и повече свобода би била доста по-добре.Тя пък може да ги научи какво е да си постоянен в тренировките,как се справя да тренира като и мъжът и отсъства често.Психологически как да се справяш с кофти коментари.Такива неща.

# 557
Абе, те и две торти изядоха тази седмица, нали рождени дни.

Защо две? Не беше ли една?
Едната я спечели Мариана и на играта я даде на Тодор.
Но ако Ани е хапнала торта явно това също може да стопира.
Даже не са и кг, а просто е задържала вода.

От 1-2 парчета торта няма как да качи килограм при условие, че тренира двуразово 6 дни в седмицата и то с Ванко... моля ви се. Причината най-вероятно е хормони и задържани течности. Или нагласен кантар, което както знаем го правят - пример с Барби. В седмицата, в която взе имунитет и бам червена линия.

Може, може
От въглехидрати се задържа вода и още как.

# 558
Понеже ме изтриха, да си кажа пак: не давайте идеи за бивши участници, че Ненка трепери да се намести някъде.

# 559
Нанси много лошо впечатление ми направи миналия епизод с "леле плюс 900 гр, как може" или "толкова лош резултат 1,5 кг ". За мен само показва, че тя на диета освен да свали 2-3 килограма преди фотосесия, не ѝ се е налагало да бъде. От щастливките с природно хубаво тяло е , в което няма лошо, даже напротив, пожелавам ѝ все така да е. Други хора всеки ден се бъхтят във фитнеса, пазят диети и пак всичко им се лепи.

Просто коментарите от найната уста звучат много не на място. Това е все едно аз да се кача с хеликоптер на връх Еверест и да подвиквам на изкачващите се защо се отказват или защо ходят бавно.

# 560
Всичко реплики на Нанси са по сценарии. Сърдете се на сценаристите.

# 561

Забелязах, че звучи доста по-добре като спортен коментатор по време на състезанията, когато явно импровизира повече, коментирайки случващото се.

# 562

На сценаристите са, но и тя лошо ги рецитира. Затова е и мнението ми, че трябва да мине един- два курса по актьорско майсторство, та да се поошлайфа и да се получават нещата по- естествено.

# 563
Смятате ли , че ги теглят преди кантара, за да знаят резултатите предварително? Или как точно се подготвя за най-лошия резултат една и съща реплика независимо колко Grinning
Стана ми смешно като си я представих как ги репетира тези речи.

# 564
Смятате ли , че ги теглят преди кантара, за да знаят резултатите предварително? Или как точно се подготвя за най-лошия резултат една и съща реплика независимо колко Grinning
Стана ми смешно като си я представих как ги репетира тези речи.

Ами, видя ми се много удобно Ани последна да я изтеглят и баш тя да се окаже с плюс, драмите на Виолета и Миглена, коментарите, които вървяха, как Нанси ѝ приказваше кск досега минималната ѝ седмична загуба на тегло била еди-колко си. Доста се усещаше режисурата и какво ще се случи. Ама аз нали 3 пъти го гледах полуспяща, може в просъница да съм видяла какво е станало, и затова да ми е предсказуемо.

# 565
  • Наблизо
Според мен не се качват предварително.Иначе трябва да театралничат при изписването на резултата.
По-скоро Нанси си има приготвени речи при различни сценарии и се адаптират на място.

# 566
При жените преди или около цикъл се задържа вода, така съм чувала.

А иначе е доста лесно от днес до утре да си с кило, кило и малко нагоре. Не само въглехидрати, но и при прекаляване със солта.

Случвало ми се е след вечеря с варени яйца + задушени зеленчуци, но звееерски солени, да съм плюс кило и половина на сутринта. Мерене след още един ден и си бях ок.

Да ги бяха измерили след ден, съвсем възможно да са без тия + кила. И надолу даже.

# 567
кукумицинка, и на мен ми се видя много странно как точно Ани оставиха за последно, като тя има стабилни резултати и изведнъж плюс, и то по-голям от на Сонай.
Но не мога да си представя, да че ги мерят преди това, а те да не могат да видят колко са.

# 568
аз мисля, че Тодор ще спечели и дори да е неприятен, ще бъде заслужено. Не нзма дали ви прави впечатление караката на участниците и само неговите не са на дебел човек. Също така по тренировки забелязвам колко повече може да бяга от другите

# 569
Възможно е да ги мерят, за да нагласят как ще минат пред камера, но не им дават да видят резултата предварително.

Общи условия

Активация на акаунт