Живот на кантар - тема 5

• 37 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Да не би тогава Вили да е отпаднала?

# 586
Ако има почитатели на предаването, Ванко и Вили Христова ще правят тренировка на 1 май в Плевен:

С удоволствие бих отишла, заради Вили (на Ванко не съм фен много отпреди този формат), за съжаление, ще съм на близо 2000 км от Плевен.

# 587
Да не би тогава Вили да е отпаднала?
Трябва да са свършили със снимките преди около седмица, ако не и повече.

# 588
Качват снимки, ама кой е победил мълчат Joy

# 589
И на мен ми се иска да сменят водещата и сценаристите за следващия сезон + единия треньор и диетолога. Как ги разчистих, май остана само Ванко и операторът Satisfied Трябва повече забавление да има в предаването, а то реки от сълзи се изляха и какви ли не драми се преувеличиха. Нанси е много симпатична, но според мен не става за водеща на това риалити, като стисне критично устни и има вид на твърде осъждаща участниците. Много по-добре ще бъде да е някой, който е минал по този път или е във вечна борба с килограмите, но да вкара и малко хумор в напрегнатите моменти, защото хич не им е лесно на участниците. Сещам се за Милица Гладнишка и ако стане водеща, Живот на кантар вероятно ще бъде много гледано предаване. Е, и други неща трябва да се пипнат по сценария, но дано да четат идеите, които им даваме тук Wink

# 590
Милица Гладнишка е много добра идея. Навсякъде бих я гледала, няма шанс да ми омръзне.

# 591
  • Ню Йорк
Не че има отношение към съзтезанието, но само на мен ли жената на Тошко ми се видя много възрастна? Страшно набръчкана, аз в първия момент реших, че е майка му.

# 592
Е чак пък майка му 😄
Просто Тошко изглежда по-млад сега.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 09:31 от Г-жа Шантал

# 593
Вчера вечерта, разхождайки се по гребната база в Пловдив, видяхме Ани да тича. Изумих се от огромната промяна на това момиче. Видимо е много отслабнала, изглежда наполовина на това, което виждам по телевизията. Беше вир вода, цялото й лице и тяло мокри, но не спираше да тича. Адмирации за това, че продължава да се грижи за себе си!

# 594
Миналата седмица в четвъртък,видях Вили в Плевен, имаше и двама с камера явно снимат още.

# 595
  • у дома
А дано Вили от Плевен и Ани са на финал и затова да снимат и в родните им градове-която и от двете да спечели ще съм доволна.

# 596
  • Някъде там
Писах това което чух днес, в спойлерите.
Дано не е вярно обаче.

# 597
Аз пък видях Сонай,надут ми се видя,в местно кафе беше с приятели.
Някой спомена и че Мартин са видели с майка му,явно снимките са приключили вече.
Много се радвам за Вили и Ани,няма да се отказват Ванко е зад тях 😊.

# 598
Аз пък си мислех, че финала ще е на живо. Тоест един месец след излизането им примерно.
А как ще е ? Ако някой знае да каже.
Дали ще е само на база процентно свалено тегло. Някой услужливо качва една табличка, сега я търся, но не я намерих с процентите им пт началото. То, ако е само с процентно ще е малко ... тъпо, знам ли. Който е гледал в другите държави да сподели.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт