Боледуване на децата ни - тема 89

• 19 381
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
Противоалергично не трябва е пило детето поне 14 дни преди тестовете.Пробиотика пробвай със сок не мисля че има проблем ,ние като давахме Омнибиотик панда като беше по бебе ми казваха ако трябва с малко пюре да го меся те плодовите по течни бяха,особено от ябълка и круша като и правех все едни чурби течаха.🤣
Много благодаря.
Довечера ще му го дам със сок дано има ефект.
Да му свърши лечението.
Антибиотика му е до 23 ти Май .
А капките до 28 ми Май.
Колко време трябва да изчакаме след лечението за да му пусна ПКК,СУЕ,СРП .
Носен и гърлен секрет.

# 706
За носен и гърлен секрет поне 7 дни да са минали след антибиотика и капките.

# 707
Танчето_30 моето е на аугументин и доктора каза задължително 1 час след хранене да го даваме.
Една сутрин хапна и го дадохме веднага след това, и се оплака от корема веднага.
Като спазваме 1 час след хранене, няма проблеми стомашни.
И пробиотик пие де,Лактофлор с отстояние от АБ поне 3часа

# 708
  • shumen
Танче,пробиотика е слаб.Пробвай Омнибиотика със сок и според мен.
За тестове за алергии трябва поне 10 дни да не е пило нищо противоалергично детето.А за контролен секрет поне 10 дни да са минали от АБ.
Хоуп,аз съм давала Димекс,но без Пулмикорт.
Моя да не казвам голяма дума е добре,но аз нещо май се разболявам.Нещо кихам и подсмърчам.

# 709
Последно като бяхме в болница с малкото, даваха Синкванон и беше ок.

# 710
Моето тръгна да се разболява пак. В градината тази свдмица имаше болни, надявах се да го подмине, ама не. Те са и малки и се врат едно в друго. Започна с прозрачен сопол в петък вечер, днес сутринта беше жълт. И леко подкашляне заради сопола. Правихме много инхалации с физиологичен, вече е прозрачен секрет пак, но вдига 37.5. Бори се.

# 711
А добре да попитам аз дали не мога да му правя инхалации с физиологичен разтвор например сутрин и вечер.

# 712
И нашата педиатърка е доктор Иванова от Вита, Мустакова също прекрасна и двете гледат ушички и хващат, ако нещо не е наред.

При аугументин Ванчето е права, категорично синкванон.

Димекс не бих давала. Аз съм го пила и стана по-зле. Особено ако започне пулмикорта да овлажнява кашлицата.

# 713
Танче, инхалациите не биха навредил, но аз имам чувството, че очакваш някакъв бърз и чудодеен ефект от всичко. Дай време на лекарствата. Антибиотика ще втечни скретите и ще започнат да излизат и да се чистят. Инхалции си правят само, когато детето няма температура, да знаеш.
Моите странни оплаквания не стана ясно от какво са, урината ми е чиста, няма бактерии, днес също така не съм имала и оплаквания. Вчера една приятелка ми каза да пия липов чай, на нея и помгал при циститни оплаквания и без боровинки. Та изпих 3 чаши може би вечерта, освен многото вода, ако не друго, поне се прочистих с тая вода. Обичайно пия пове 2 литра, но тия няколко дни-двойно.

# 714
  • shumen
Танче,и да направиш инхалация няма да мине всичко като с магическа пръчица.
Ваня,липовият чай също помага.Може и да си имала пясъчинки и с него и водата да си ги изкарала.
Аз да питам какви изследвания освен кръв мога да му пусна за тия чести стомашни неразположения.Сега е добре,но съм го ограничила напълно от мляко и млечни.

# 715
Можеш да му пуснеш фецес за гъбички или бактерии, на една приятелка детето ѝ  се оплакваше от коремни болки и излезе гъбичка.

Танче,и да направиш инхалация няма да мине всичко като с магическа пръчица.
Ваня,липовият чай също помага.Може и да си имала пясъчинки и с него и водата да си ги изкарала.
Аз да питам какви изследвания освен кръв мога да му пусна за тия чести стомашни неразположения.Сега е добре,но съм го ограничила напълно от мляко и млечни.

# 716
  • shumen
Мимчо,благодаря.При него започва със стомашни болки последвани с редки изхождания.Според мен е или алергията към млякото или лактозна непоносимост.Ще изчакам още малко да свършат училище и ще се заема със изследванията.

# 717
Момичета как мислите в четвъртък излезна носен секрет чист без бактерия ,в петък детето добре и вчера се събужда гърло ме боли меря 37 и 8 и почна да я втриса .Дадох панадол и купихме Аверон вечерта към 2 и 30 37 и 9 пак дадох Панадол.Сега в 10 38 и 2 ухо ме боли.Панадол и Футоралгин сложих капки.Сега утре ще ходим на личната сутринта кръв и урина ще пусна и мисля гърлен секрет.Е вирус ли може да е бактерия ли в гърлото какво пак може да е това чудо ,но щом я боли ухо дали пак е отит и ако е значи и бактерия има нали така?Тез изследвания ли не са както трябва ,или от вирус да я боли ? В четвъртък имаха спортен празник видимо не видях някое дете да кашля или да изглежда болно ,танцуваха ,играха децата ако е вирус само мойто ли пак хвана в петък нещо?

# 718
  • shumen
Мария,не мисля,че задължително трябва да има бактерия при отит.За ухо щом я боли може и отит да е,но може и от гърло да боли също.

# 719
Възможно е да е алергия или непоносимост, пусни всичко възможно за да разбереш от какво е.

Мимчо,благодаря.При него започва със стомашни болки последвани с редки изхождания.Според мен е или алергията към млякото или лактозна непоносимост.Ще изчакам още малко да свършат училище и ще се заема със изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт