Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 662
  • 512
  •   1
Отговори
# 225
1. И двата варианта ме устройват.
2. Да се мие в съдомиялна.
3. Да, за зеленчуци.

# 226
  • Велико Търново
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих искала може би комбиниран, за да може ястията които искат и запичане да могат да се запекат след приготвянето му, а и е свързано с по-малко място, което заемат.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Да, предпочитам неръждаем вътрешен съд, следгаранционен сервиз, обем достатъчечен и препоръките, разбира се. Общо взета всичко, което предлагате вие.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Ще го включа със сигурност да приготвя ризото с агнешки дреболии и спанак.

# 227
Имам и двата уреда вкъщи и ги ползвам постоянно. Заемат ми много място и бих искала да са две в едно като уред.

Бих искала да е с голям обем, качествени материали, с всички включени системи за безопасност и с много програми, за да имам възможност за развихряне в кухнята.

С две деца вкъщи ще използвам и фрайър и мултикукър. В Мултито ще направя боб, а във фрайъра ще направя баници за закуска.

# 228
1.Предпочитам комбиниран уред, защото ще заеме по малко място в кухнята ми. 2. Най-важно е - да е без тефново покритие и със системи за безопастност.
3.Да, бих го включила в приготвянето на великденската трапеза , като сложа агнешкото и след това картофките.

# 229
Да, ще включа еър фрайъра в приготовленията за великденската трапеза. В него ще приготвя хрупкави картофки с розмарин като гарнитура към агнешкото. Освен това мисля да направя и апетитни пълнени яйца с кашкавал и шунка, запечени за кратко до златиста коричка. Удобно, бързо и вкусно!

# 230
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - веднага бих избрала комбиниран уред, заради мястото, което заема и почистването му. Все пак е по-лесно да измия един уред, отколкото два.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - важно ми е да има голям обем, понеже сме 4-членно семейство. Да е безопасен при употреба и да няма допълнителни покрития, които да могат да се развалят след половин година.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - С удоволствие. Бих сготвила агнешко и дроб сарма.

# 231
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - тъй като вече имам еърфраер, предпочитам отделен уред мултикукър.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – - да е херметичен, с голям обем, със системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България.  
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - ще включа фраера, да. Тъй като има неядящи агнешко, там ще изпека пилешките хапки.

Освен това мисля да направя и апетитни пълнени яйца с кашкавал и шунка, запечени за кратко до златиста коричка. Удобно, бързо и вкусно!

Благодаря за идеята с яйцата! Flowers Hibiscus

# 232
1.   Бих избрала един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото е по-удобно и не заема много място.

2.  Най-важното за мен при избор на мултикукър е неръждаем вътрешен съд, да е с по-голям обем, система за безопасност, и разбира се да има гаранционен и следгаранционен сервиз в България.

3.   Бих го включила, ако го имах. Ще приготвя ориз със зеленчуци, пилешко филе с корнфлейкс, и козуначени мъфини

# 233
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Нямам опит с този вид уреди, но според мен винаги е по-добре да се ползват два отделни уреда.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър?
 Най важно за мен е неръждаемият вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), както и системи за безопасно използване, но останалите неща също са важни. Разчитам и на мнения на приятели, разбира се.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза?
За съжаление нямам такива уреди , така че тази година ще разчитам на старите си уреди, но за следващия празник, се надявам да сготвя в мултикукъра месото и зеленчуците, а доколкото съм запозната, дори и хляба.

# 234
1.   Два  отделни уреда за да мога да готвя едновременно.
2.   Според мен всичко изброено е важно.
3.   Може би дроб сърмата

# 235
1. Нямам опит с тези уреди, но сякаш комбинирам уред звучи по-добре.
2.   Всичко изброено ми е важно, най-вече покритието на съда да е здравословно за готвене в него.
3. Да, бих, агнешко.

# 236
1.Бих избрала комбиниран уред, заради липсата на място в кухнята, а и заради ефективността на комбинирания уред.
2. Всички характеристики имат тежест при избора на уред за готвене но за мен най - важно  е неръждаемият вътрешен съд(безвреден) и системи за безопасно използване.
3. Аз бих изпекла агнешко и картофи.

# 237
Бих избрала комбиниран, защото нямам много място вкъщи.

Неръждаем, без вредни повърхонсти, да е компантен и да има сервиз в България.

О със сигурност, бих приготвила месото, също така и яйца, миналата година пекох яйцата във Фраер и нямах нито едно счупено Wink

# 238
Бих избрала комбиниран уред заради мястото, което заема.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Важно е да е неръждаем и с безвредно покритие, безопасен.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Бих го включила за приготвяне на агнешко печено.

# 239
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Имам еър фрайър, но бих предпочела комбиниран уред, за да спести място в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - Всичко изброено е важно за мен.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Бих пробвала тази година да сготвя агнешкото в еър фрайъра.

Общи условия

Активация на акаунт