Те бяха доказали, че имало и три пола, даже повече, ама сега новата политическа линия е, че все пак само два имало - поне в САЩ.
Ако даваш допълнително пари на бившата (извън издръжката на децата) означава, че я награждаваш за това, че вече не иска да е с теб. А пък ако не й даваш, това е наказание? За мен това е неутрално поведение. Наказание би било да ходиш да й оказваш допълнителен тормоз, спънки, вербално насилие, или физическо, недай боже.
Има и такива мъже, чувал съм. Но защо реши, че аз съм от тях? Че ако не награждавам, значи наказвам? Не може ли просто да стоя и да гледам от тъч-линията и да я оставя да си живее с решението, което е взела?
Какви пари за бившата? Казах да се покрият финансовите нужди на децата, след като жената ще се грижи за всичко останало. Което пак не е равностойно. Не вярвам, че смяташ, че издръжката покрива тези нужди, след като уж сега се грижиш финансово за децата си.
Всъщност постът ти доказва, че си реваншистки настроен, защото си изключително притеснен жената да не получи нещо след раздялата (освен децата, очевидно, тях няма проблем да й ги оставиш
). За теб тя винаги ще е жената, която те е оставила, а не майката на децата ти, която продължава да се грижи за тях.Отново поздравявам Бояна за разумните постове, жалко че отиват в глухи уши.