Има друг на хоризонта

• 19 178
  • 663
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Крис, ти току що призна, че мъжете са излишни. Жената да се грижи за децата, да покрива всички финансови нужди (щото децата са нейни), а той нито да ги гледа (нищо че са негови), нито да им плаща (щото жената вече не е негова). И разчиташ, че никоя нормална майка няма да си остави децата. Ама такива манипулации на мен са ми прозрачни, сори. Разбрах какъв баща си, благодаря.

# 196
  • Обран бостан ;)
От има друг на хоризонта стигнахме до попечителство над деца, издръжка и делене на имущество Grin

Ами ако другия е един гол Х откъде кинти за папо Wink

# 197
Revoker, тя е най-голямата хищница в този форум, от нея съм чела най-сексуално разкрепостените коментари и просто мисля, че тази ѝ сексуалност няма как да се скрие и се забелязва по някакъв начин и в реала. Рядко пиша такива откровени комплименти за жени и то на тема колко са сексуални, между другото Joy Straight съм си Smirk

Така че аз си я представям точно с хищния изпепеляващ поглед на Преслава, който подкосява краката на мъжете, пък тя нека да си е друга Sweat Smile

# 198
А по-добре ли е децата да прекарват с единия родител 4 дни месечно, а с другия 26-7? Този родител с 4-те дни как по-точно гледа децата? Хвърля 270 лв и това родителство ли е? Със сигурност половината време при всеки от родителите е в пъти по-добро за децата и те наистина имат двама родители, а не един.
Ако искаш децата ти да се отглеждат от 2ма родители стоиш си при мъжа. Само че има един проблем - мъжът може да се много добър баща - играе с детето, извежда го, храни, преоблича, дори готви, пере, но тотално пренебрегва жена си. Не излизат, не общуват, не се сексят или рядко и т.н. Какво тогава? Седиш в тези отношения, защото "любящия" баща изведнъж обръща гръб, ако си тръгнеш. Защо? Защото жената е решила да поиска нещо друго? Защото не иска да ти слага рога, а предпочита да се разделите и тогава да търси, ако реши да търси?

# 199
  • София
А по-добре ли е децата да прекарват с единия родител 4 дни месечно, а с другия 26-7? Този родител с 4-те дни как по-точно гледа децата? Хвърля 270 лв и това родителство ли е? Със сигурност половината време при всеки от родителите е в пъти по-добро за децата и те наистина имат двама родители, а не един.
Ако искаш децата ти да се отглеждат от 2ма родители стоиш си при мъжа. Само че има един проблем - мъжът може да се много добър баща - играе с детето, извежда го, храни, преоблича, дори готви, пере, но тотално пренебрегва жена си. Не излизат, не общуват, не се сексят или рядко и т.н. Какво тогава? Седиш в тези отношения, защото "любящия" баща изведнъж обръща гръб, ако си тръгнеш. Защо? Защото жената е решила да поиска нещо друго? Защото не иска да ти слага рога, а предпочита да се разделите и тогава да търси, ако реши да търси?
Жената ли да си стои при мъжа? Децата са заложници на успеха на любовни отношения? Бащата е толкова баща и след развода, колкото и преди това. Поне моите наблюдения са такива. Същото и за майката, защото има и майки, които не си гледат децата.

# 200
Ако искаш децата ти да се отглеждат от 2ма родители стоиш си при мъжа. Само че има един проблем - мъжът може да се много добър баща - играе с детето, извежда го, храни, преоблича, дори готви, пере, но тотално пренебрегва жена си. Не излизат, не общуват, не се сексят или рядко и т.н. Какво тогава? Седиш в тези отношения, защото "любящия" баща изведнъж обръща гръб, ако си тръгнеш. Защо? Защото жената е решила да поиска нещо друго?
Че ти си търси друго, каквото ти е на сърце, кой ти пречи - ама да ти плаща бившия за това?
Иначе аз ви разбирам, човек иска най-доброто и за децата, и за себе си - ако можеш да го осъдиш да ти плаща, как да не? Точно това правят жените в държавите, където имат такива закони. У нас обаче няма.
Но никой не ви пречи да поискате и издръжка, двойна или тройна, или апартамент като Роки - изготвяте едно предбрачно споразумение, показвате го на бъдещия жених - мило, ако искаш семейство и деца с мен, пръстена и подписа ей тука на тази линия, и да насрочваме дата! Ако се съгласи - съгласи. Ако не - има и деца от донорство...
Крис, ти току що призна, че мъжете са излишни. Жената да се грижи за децата, да покрива всички финансови нужди (щото децата са нейни), а той нито да ги гледа (нищо че са негови), нито да им плаща (щото жената вече не е негова). И разчиташ, че никоя нормална майка няма да си остави децата. Ама такива манипулации на мен са ми прозрачни, сори. Разбрах какъв баща си, благодаря.
Ха-ха, благодаря за оценката. Голямата ми е на 16г, ще й кажа сега, че баща й е нехранимайко. Ако има как да я срещнеш, кажи й го сама - да видим ще повярва ли. Много ще се учудя. Досега някак съм я отгледал, отхранил и възпитал, радваме й се тука в къщи с жената какво красиво, умно и талантливо дете е, девойка вече, ама щом ме смяташ за лош баща - ОК, нека ти си права.
Малкия е по-малък, дано и него успеем да изгледаме заедно, а не да влезем някой ден в подобни спорове с жена ми, да е жива и здрава, че не е отворила досега и дума за такива неща, каквито четох по-горе.

# 201
Абе тук наистина ли вярвате, че един развод няма да се отрази на децата и че споделеното родителство може да компенсира? Аз не си го представям как ще се разнасят деца от едно жилище в друго през няколко дни, който го прави и му се получава, мога само да го поздравя.
Като искате децата да растат в нормална среда с двама родители се търпите до колкото е възможно, като не може всеки си носи последствията от решенията си, хем х.. до края, хем душата в рая няма такъв вариант

# 202
  • София
Ха-ха, благодаря за оценката. Голямата ми е на 16г, ще й кажа сега, че баща й е нехранимайко. Ако има как да я срещнеш, кажи й го сама - да видим ще повярва ли. Много ще се учудя. Досега някак съм я отгледал, отхранил и възпитал, радваме й се тука в къщи с жената какво красиво, умно и талантливо дете е, девойка вече, ама щом ме смяташ за лош баща - ОК, нека ти си права.
Малкия е по-малък, дано и него успеем да изгледаме заедно, а не да влезем някой ден в подобни спорове с жена ми, да е жива и здрава, че не е отворила досега и дума за такива неща, каквито четох по-горе.

Дано успеете, ако не жената ще успее сама, нали така, няма страшно Wink

# 203
  • София
Абе тук наистина ли вярвате, че един развод няма да се отрази на децата и че споделеното родителство може да компенсира? Аз не си го представям как ще се разнасят деца от едно жилище в друго през няколко дни, който го прави и му се получава, мога само да го поздравя.
Като искате децата да растат в нормална среда с двама родители се търпите до колкото е възможно, като не може всеки си носи последствията от решенията си, хем х.. до края, хем душата в рая няма такъв вариант
Не, ние не вярваме подобно нещо. Просто при развод споделеното родителство е доказано най-добрият вариант детето да има двама родители. Родител за 4 дни месечно е подигравка.
Иначе не мисли, че хората се развеждат от каприз. Това е много трудно и тежко решение, и е очевидно, че се налага да се вземе, иначе никой няма да си го причини. Тук сигурно трябва да те попитам наистина ли мислиш, че един лош брак със скандали и непоносимост между родителите не се отразява на децата, та споделеното родителство е по-страшно?

# 204
  • София
Каква компенсация за решението, Крис? Става дума за разпределение на грижата за общите деца. Но явно си с този тип мислене, че щом се разделяш с жената, се разделяш и с децата. И че тя трябва да бъде наказана за това, че не иска да е вече с теб. А тя напременно не иска да е с теб поради някаква несериозна и повърхностна причини, нали Wink

ПП: Напълно подкрепям мнението на Бояна.

# 205
Просто при развод споделеното родителство е доказано най-добрият вариант детето да има двама родители.
Кой го е доказал това - някой виден либерален учЕн?
Те бяха доказали, че имало и три пола, даже повече, ама сега новата политическа линия е, че все пак само два имало - поне в САЩ.
Но явно си с този тип мислене, че щом се разделяш с жената, се разделяш и с децата. И че тя трябва да бъде наказана за това, че не иска да е вече с теб.
Много креативна употреба на думата "наказание".
Ако даваш допълнително пари на бившата (извън издръжката на децата) означава, че я награждаваш за това, че вече не иска да е с теб. А пък ако не й даваш, това е наказание? За мен това е неутрално поведение. Наказание би било да ходиш да й оказваш допълнителен тормоз, спънки, вербално насилие, или физическо, недай боже.
Има и такива мъже, чувал съм. Но защо реши, че аз съм от тях? Че ако не награждавам, значи наказвам? Не може ли просто да стоя и да гледам от тъч-линията и да я оставя да си живее с решението, което е взела?

# 206
Аз пък не искам да уча децата ми, че трябва да търпят колкото мога. Искам да ги науча, че трябва да се борят за щастието си.

# 207
  • София
Просто при развод споделеното родителство е доказано най-добрият вариант детето да има двама родители.
Кой го е доказал това - някой виден либерален учЕн?
Те бяха доказали, че имало и три пола, даже повече, ама сега новата политическа линия е, че все пак само два имало - поне в САЩ.

Не е нужно да си либерален учен, за да стигнеш до извода, че децата имат нужда от двамата си родители и уикенд родител не е родител, на практика. Ти сериозно ли мислиш, че 4 дни месечно с детето са родителство? Или просто мечтаеш за времената, в които разводът е забранен и жените търпят и да ги бият, и да им изневеряват и какво ли не? Защото при позволен развод разсъждаваме какво е най-добре за децата след него, а не, че е по-добре родителите да не са се развеждали. Сигурна съм, че нито един разведен човек не се е женил с идеята да се развежда, но такива неща се случват по ред причини.

# 208
  • Обран бостан ;)

Ама как така бе ?
Нейното щастие е най-важното, а я прави щастлива само онзи Х на хоризонта  Wink

# 209
Крис, какво би посъветвал дъщеря ти, ако дойде и ти каже, че не е щастлива в брака си? Да търпи за да имат децата и баща ли? Говоря без физическо и вербално насилие, просто няма чувства към този човек.
За жена да си легне с мъж и да се почувства задоволена е предимно на психична основа. Ако обаче не изпитва нищо към него, секса може да е по задължение и не желан. Тогава пък мъжът се чувства незадоволен, отблъснат и тръгва по чуждо с оправданието, че не му "пускат" в къщи. И тогава съвсем отиде на кино и брак, и семейство и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт