Има друг на хоризонта

• 19 073
  • 663
  •   1
Отговори
# 435
Кое му е грубото? Не е ли така? Масовия мъж не подбира къде и на коя го слага.
На колегата ти,дето използва "глиган" не е ли грубо?
Абе не е баш така, ама хайде, пък и за целта е измислена ракията. Варианти много, може и с кесия на главата ако е много на зор положението.

Е не е баш ама 1-2 ракии в повече и ще си легнеш и с глигана. Ама не било баш така,ама не съм такъв......Хич не си 😂😂

# 436
  • София
Не подбират тези, които никоя не ги ще Joy А жените далеч не стоят да чакат само тези, които са тръгнали към тях. Те и мъжете не са само гонещи, поне не желаните Wink Много се опитват да опростяват някои, но реалността е доста по-комплексна.

Всички мъже от пубертета нататък ги яде, че жената може да ги замени с друг, защото жената избира, тя създава живота и го отглежда, а те са преходни. Това е от векове.
Точно обратното е - жената може да избира, но от мъжете които първо са я избрали нея. Това е от векове и хилядолетия. Sunglasses

Щом до сега не са го разбрали, едва ли ще го разберат в обозримо бъдеще. Wink

Иначе интересна дискусия - сеячи, семена, ниви, отглеждане.
Защо не се цаните за работници в някоя земеделска кооперация и да приложите на практика теориите, че по-важна е нивата, а не сеяча и този, който се грижи за нея. Wink

Те затова едно време са се избивали кой ще вземе най-плодородната земя Laughing

# 437
Кое му е грубото? Не е ли така? Масовия мъж не подбира къде и на коя го слага.
На колегата ти,дето използва "глиган" не е ли грубо?
Абе не е баш така, ама хайде, пък и за целта е измислена ракията. Варианти много, може и с кесия на главата ако е много на зор положението.

Е не е баш ама 1-2 ракии в повече и ще си легнеш и с глигана. Ама не било баш така,ама не съм такъв......Хич не си 😂😂
Цъ, не става, пробвал съм и след бутилка от 0,7 не ми става по готина. След толкова пиене по кръчми и барове една не забърсах на пияно

# 438
  • Обран бостан ;)

Това със земята не е подходяща алегория, защото в днешно време се получава, че се грижиш, сееш, обработваш, а в крайна сметка нивата нищо не ражда и като си тръгне сеяча, си остава необработен буренак. Wink

# 439
Те пък мъжете щото много подбират....
А да бе, като ти дойде някой глиган, аз да не съм си го намерил на улицата
Е, хайде хайде, сигурно и ти имаш нещо за разказване от годините, когато си бил лудо-младо.
Аз и с "глигани" съм спал 1-2 пъти, голяма работа - на някой купон, за забавление, пийнал си, кеф ти е, защо не? После се измъкнеш по бели гащи преди да се съмне и да видиш какво точно си направил Simple Smile
Претенциите са различни според това за какво ти трябва жена - за еднократно забавление, за приятелка, за гадже, с което ще се показваш пред хора, или за майка на децата ти.

# 440
  • София

Това със земята не е подходяща алегория, защото в днешно време се получава, че се грижиш, сееш, обработваш, а в крайна сметка нивата нищо не ражда и като си тръгне сеяча, си остава необработен буренак. Wink

Естествено, че не е подходяща. Но е много показателно какви сравнения правят мъжете. Мъжът е сеячът, човешко същество, личност, а жената е една... Почва Wink И после шок като разбере, че тази почва има и други нужди освен да я минава с ралото и да я тори Joy

# 441
  • Out of the Mix
Когато си бил, имал си, и си харесван от красавици, красиви жени, с които си подхождате, като двойка, после много трудно, почти невъзможно сваляш критериите, просто другите не те впечатляват, и не можеш да харесаш никоя.

Алкохолът при мен не работи. Не се докарвам никога до такова състояние да слагам чувала за едното...

Жената избира от мъжете, които са избрали да я поканят към свалка.
Някои го правят с всяка за спорта, не непременно, че я харесват и искат от нея нещо, други със сериозни намерения, наистина харесващи я.
Тънък е моментът. Зависи мъжът какво прави.
Дали говорим за първо виждане и "любов от пръв поглед", разчитайки на късмет, виждат се за пръв път и той действа, тук шансът за отказ е почти сигурен. Или се виждат в контекст няколко пъти, било работно, или каквото, и вижда, че има някаква симпатия от жената, погледи, усмивки, език на тялото. Тогава шансът за "да" и да пият по един шейк в съседната бутикова сладкарница е почти сигурен. Wink

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 10:00 от Revoker

# 442
  • София
Аз пък съм виждала мъже с пари, омайващи и пак нещо не им достига отвътре, за да започнат връзка. Нещо си ги яде там и си стоят кухи и самотни като дървета.

# 443
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Естествено, че не е подходяща. Но е много показателно какви сравнения правят мъжете. Мъжът е сеячът, човешко същество, личност, а жената е една... Почва Wink И после шок като разбере, че тази почва има и други нужди освен да я минава с ралото и да я тори Joy

Прически, маникюрче, т'ва, онова. Знаем, знаем Wink

А и има мъже, които орат, орат, орат ... ехееее

Толкова сте предвидими, че няма накъде повече.

# 444
  • Out of the Mix
Бънде, ама Лъвичка не казва, че иска да й се плащат тези неща, а съвсем различна конотация. Wink

Едит: Извинявай, Лъв, че чета и едни други неща, не разбрах какво искаш точно да ми кажеш.

Има способи, да. Аз говоря мъжа какво прави.
Иначе жена, харесала някого, му го показва, ясно...

# 445
  • София
Жената избира от мъжете, които са избрали да я поканят към свалка.

Да, пролича си колко знаеш Laughing И сме много предвидими, пък толко мъже не мож се оправите с нас (буквално и преносно) Joy Как му се вика на някой, който знае, ма не може? Smile

Ревоукър, жената има хиляди способи да привлече един мъж, който е харесала Wink Просто обикновено са по-дискретни от мъжките. Някои говорят, все едно жената има физиологична невъзможност да предприеме нещо към мъж, който не е предприел нещо към нея Joy

# 446
  • София
Както каза Бояна, жената има нужда от сигурност. С мъж, който ме е накарал да се почувствам сигурна, нито аз ще погледна настрани, нито той.

# 447
Гергьовден, най мъжкият празник, защото всеки мъж поне веднъж в живота си е мушил с копието си някой змей ... Simple Smile
На мен обаче ми се размина, дали случайно или щото съм бил във връзка през почти всичкото време от тийн годините нататък, дали щото както казва колегата по горе първото ми гадже беше топ мацка, първото момиче, което ме хареса също макар и без да бъдем гаджета..
Така че след тва как да свалиш нивото до някой крокозъбел?
Иначе съм се влюбвал много силно в съвсем обикновено момиче, даже приятелите ми се чудеха какво толкова и харесвам, но пак си беше привлекателна по стандартите за красота

# 448
  • Далечният изток
Тия дето много се грижат и орат, ги четем тука как се вайкат... Айде...
Много се грижил, всичко правил, тя кучката го зарязала. Бе джанъм, кой бяга от хубавото?!

# 449
  • София
То това и е на любовта, че човекът ти изглежда най-красив, дори и да не е. Като започнете с изискванията за красота и ще излезе, че човешкият род е пред затриване. Повечето хора, не само жени, далеч не са красиви. Красивите хора са рядкост.

Общи условия

Активация на акаунт