Има друг на хоризонта

• 18 595
  • 663
  •   1
Отговори
# 45
Грешки на младостта, Бънди. А и не може да предвидиш как човекът до теб ще се промени с годините, и появата на деца и отговорности.

# 46
достатъчно не ме слуша главата,като нищо ще си намери куфарите пред вратата. Нямам такива проблеми с него,но да си знае.
Ами намерила си послушко.
Няма мъж с достойнство, който ще търпи да си знае, че всеки един ден може да си намери куфарите пред вратата, защото жена му нещо я прихванало.
Най-малкото, няма да иде заврян зет, откъдето могат да му изкарат куфарите.

# 47
  • Обран бостан ;)
Грешки на младостта, Бънди. А и не може да предвидиш как човекът до теб ще се промени с годините, и появата на деца и отговорности.

Донякъде си права, но по мои наблюдения подобно осъзнаване на "грешките на младостта" идва най-вече в три случая:

1. При сериозни физически сблъсъци.
2. При изчерпване на финансовия ресурс.
3. При наличие на достатъчно финансов ресурс, който може да бъде усвоен при развод.

Основната причина за развод, която се изтъква е несходство в характерите, която е достатъчно основателна само при първия случай. В останалите два прилича повече на осребряване на отношенията.

# 48
достатъчно не ме слуша главата,като нищо ще си намери куфарите пред вратата. Нямам такива проблеми с него,но да си знае.
Няма мъж с достойнство, който ще търпи да си знае, че всеки един ден може да си намери куфарите пред вратата, защото жена му нещо я прихванало.
Е, хайде сега заврян зет. Тя може да му остави куфарите пред вратата на общото семейно жилище примерно. А и най-вероятно го пише образно казано, тоест мъжът й е наясно, че си има стандарти и не би търпяла каквото и да е и на всяка цена.

# 49
Скрит текст:
Изглежда страшно много хора, предимно мъже, смятат, че когато една жена оцени някой мъж като кофти материал, то има друг на хоризонта. Особено ако кофти материалът се явява вид партньор.
Защо е така ужасно неприемлива мисълта, че този човек в действителност за чеп не става? Някаква проекция на говорещия ли е? Нещо друго?
Защо не може една жена да погледне мъжа до себе си и да си каже - е тоя е егати загубеняка, я да ми се маха от главата?

По-интересен е въпроса как, въпреки безпогрешната женска интуиция и феноменалната женска прозорливост, този индивид е станал неин партньор ? Wink
Хората постоянно се променят, постоянно. Най-малкото остаряват.

И това обикновено не се случва изведнъж, но понякога точно изведнъж в един момент може да ти мине през главата - ама аз какво всъщност правя с този човек?

Нуждите ни се променят, интересите, социалния статус. Някои си променят външността до смяна на самоличност.

И много връзки се разпадат, което няма нищо общо с някаква си женска интуиция или екстрасенски способности. Не можем да придвидим всичко, не можем да не поемаме рискове.

# 50
Е, хайде сега заврян зет. Тя може да му остави куфарите пред вратата на общото семейно жилище примерно. А и най-вероятно го пише образно казано, тоест мъжът й е наясно, че си има стандарти и не би търпяла каквото и да е и на всяка цена.

Благодаря ти Манди,точно това имах предвид. Те с Revoker се хванаха за тия куфари и нищо не разбраха от това,което казах.

# 51
Мъж, на когото достойнството му зависи от това доколко може да НЕ вбеси една жена? Ама вие сериозно ли?

# 52
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Скрит текст:
Изглежда страшно много хора, предимно мъже, смятат, че когато една жена оцени някой мъж като кофти материал, то има друг на хоризонта. Особено ако кофти материалът се явява вид партньор.
Защо е така ужасно неприемлива мисълта, че този човек в действителност за чеп не става? Някаква проекция на говорещия ли е? Нещо друго?
Защо не може една жена да погледне мъжа до себе си и да си каже - е тоя е егати загубеняка, я да ми се маха от главата?

По-интересен е въпроса как, въпреки безпогрешната женска интуиция и феноменалната женска прозорливост, този индивид е станал неин партньор ? Wink

И това обикновено не се случва изведнъж, но понякога точно изведнъж в един момент може да ти мине през главата - ама аз какво всъщност правя с този човек?

Нуждите ни се променят, интересите, социалния статус. Някои си променят външността до смяна на самоличност.

И много връзки се разпадат, което няма нищо общо с някаква си женска интуиция или екстрасенски способности. Не можем да придвидим всичко, не можем да не поемаме рискове.

И с това съм съгласен, но прочети все пак предния ми пост (преди твоя).

Апропо: Забелязвам, че всички мнения на жени в темата касаят случая, когато жената напуска мъжа. Надявам се да сте също толкова разбиращи и ако вас ви напускат, но честно казано, личния ми опит показва, че не проявявате показаното тук разбиране и широкоскроеност.

# 53
Две 'оставени' жени знам, и то задочно във форума. Много добре го приемат уж.
За сметка на това оставените мъже са трицифрено число и всичките са някъде между 'ма аз ко съм напрайл толкоз', 'тая няма да се оправи без мъж' (или друга селяния ± котки) и директни шамари. Т.е. жените го приемат добре, а мъжете са между просто малоумен и малоумен бияч.
А и жените имат повече право на кофти реакция, защото често остават с някое забравено ремарке.

# 54
Две 'оставени' жени знам, и то задочно във форума. Много добре го приемат уж.
За сметка на това оставените мъже са трицифрено число
Ми знам ли за България - за САЩ ми е попадала статистиката и тя казва, че 70% от разводите са по инициатива на жените (разбира се, пак по вина на мъжа, той си го е заслужил!) ама все пак е 70:30
Тука пък било, викаш, 200:2 някъде?
Чак не ми се вярва.

А относно куфарите: има си начин да кажеш на мъжа си, че ако пусне шкембе или еди-какво си ще се разведеш от него, и този начин не е "опичай си акъла, че да не си намериш куфарите пред вратата!". На мен така ако ми кажат, сам ще се разведа - а най-първо въобще няма да се женя за такава жена. Конфронтационен тон не ми понася.

# 55
  • Out of the Mix
Много добре разбирам всичко.
Правя уточнението, че отново разбирам това човек да си пази личното пространство, но коментираме хипотетично, въпреки това отговор няма, и правилно се посочи, че има и мъжка страна, участник в процеса.

Ако е семейно никой никого не може да изгони, там е въпросът.
Аз в никакви конфигурации не бих се поставял под форма на зависимост от когото, за каквото и да било, камо ли пък някакви идилии.

Именно, защото има стандарти, и се знае, че не може да се "изфирясва", "да те цапва" нещо, или каквото, просто защото знаеш, че всичко ще приключи. Най-разумното и зряло нещо е още в зародиш каквото има да се обсъжда и изговоря, и никога да не се стига до ексцесии и точка на кипене.

Нека, чудесно, но в сговор, уважение и по възможност в здраве, и като виното
. Wink

Не съм съгласен, процес с натрупване е.
Зададеш ли си го този въпрос, вече е късно
.

Нека се променят. Отново, влюбена, щастлива, влезла по любов двойка преминава през живота заедно.

По второто, много риалита гледаш
. SmileWink

Не можем да предвидим, защото много обстоятелства не зависят от нас, но отново - изпитанията и тези ситуации, поставящи двойката под стрес, показват има ли заедност.

За рисковете зависи. Много хубави неща се случват именно с малко доза умерен риск, а някои директно се хвърлят, но с акъл, разум, едно наум, наблюдават, не стоят статично. Wink

# 56
  • София
Крис, в Щатите има такива издръжки, че само лудите 30% мъже биха иницирали развод, дори и те да са се изнесли. Кой доброволно стартира процедура, за да дава пари?

Иначе мъжът може и да става, а отношенията да не стават. Хората не се развеждат само, защото единият е отвратителен.

# 57
Крис, в Щатите има такива издръжки, че само лудите 30% мъже биха иницирали развод, дори и те да са се изнесли. Кой доброволно стартира процедура, за да дава пари?
Ха-ха, така си е - но има и мъже, които инициират - например тези на Бритни Спиърс, Джесика Симпсън, и кои още бяха бедни мъже на богати звезди, които после вземат издръжка от нея.

# 58
Ясно, там всичко опира до издръжката. Който трябва да плаща, си стои мирно, а този, който трябва да получава, напира Joy

Любов, какво да се прави?

# 59
  • София /Абсурдистан
Отиват и още как.

Общи условия

Активация на акаунт