Има друг на хоризонта

• 19 155
  • 663
  •   1
Отговори
# 225
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Revoker, тя е най-голямата хищница в този форум, от нея съм чела най-сексуално разкрепостените коментари и просто мисля, че тази ѝ сексуалност няма как да се скрие и се забелязва по някакъв начин и в реала. Рядко пиша такива откровени комплименти за жени и то на тема колко са сексуални, между другото Joy Straight съм си Smirk

Така че аз си я представям точно с хищния изпепеляващ поглед на Преслава, който подкосява краката на мъжете, пък тя нека да си е друга Sweat Smile
О, симпатична потребителко ( да не се разбира "о, неразумни и юроде" Joy ), не знам защо си останала чак с такова впечатление, но ако тя е такава, то аз съм в мъжки род същият, просто съм сдържан, трайкам си и така леко скрита лимонка го раздавам. Но гледам ти също...Smirk
Иначе имай предвид, че ако реша една хищница мога да я държа цяло денонощие да се обяснява, и т.н., но няма смисъл. Simple Smile
Остани си straight, екстра си. Wink

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 16:52 от Revoker

# 226
  • София
Крис, сериозно ли си вярваш, че ще работиш и ще гледаш две деца 24/7? Grinning И то в твоя случай едното вече е самостоятелно, ама ако и двете бяха малки? На това много малко мъже са готови, дори по-малко могат да се справят, а ти не си от тези, които са готови за такова нещо. С твоето его, дето един лев отгоре не може да му се откъсне за настоящата жена, си представям да изнесеш всичко на гърба си сам, докато жената има цялото време и свобода за новия си живот. Даа, вярвям ти Smile Веднага ти оставям децата, такъв жертвоготовен баща ги заслужава Smile

# 227
Всъщност никой никого не съди и осъжда в повечето случаи. Напълно е възможно да се договорите пред адвокат, детето да е повече време при бащата и съответно майката да плаща издръжка.
Това е абсурд! Майка да иска да плаща издръжка 🤣🤣
Наскоро на колега бъдещата бивша поиска децата да се отглеждат от него, но тя да не плаща издръжка.
Може и да поиска компенсация, че му ги е оставила. Чудя се, защо раждат деца такива жени.

# 228
И кво, изтривайки мненията, съдържащи неудобните ви истини (а те никак не са малко), помогна ли ви да реализирате претенциите си?
Високите, руси и синеоки скандинавци си изпочупиха краката да тичат от хоризонта към вас?
Щеше да е тъжно, ако не беше смешно Simple Smile

# 229
Понеже се правят планове от мъжете как се залюбват с по-млади нови жени след развода (нищо, че и старите им май са чувствително по-млади от тях), е ясно, че това как си гледат 24/7 децата, с новата по-млада жена, едва ли е много реалистично, и ако не смятат да стоят вовекк веков без жена, едва ли ще имат думата да обясняват как бившата трябвало да живее без мъж, за да не би случайно нов мъж да им гледа децата.

Въртим, сучем, ясно е, че си държат гледането на децата да е няколко дни в месеца, в почивните дни, да не се напрягат много с ангажименти по децата, а да ги вземат и да се търкалят 2 дни вкъщи, мързелувайки с децата.

# 230
  • Out of the Mix
Лъвичка, има такива бащи, като моя приятел, за който разказах.
Добре, че някак си си е уредил поне гъвкавото работно време, и 2 дни е в офиса, 2 хоум, но си е с работното време 9.00-17.00. Става се рано, ясно, кара ги на градина, и оттам в офиса. Привечер минава, взима ги и вкъщи.

# 231
Крис, сериозно ли си вярваш, че ще работиш и ще гледаш две деца 24/7? Grinning И то в твоя случай едното вече е самостоятелно, ама ако и двете бяха малки? На това много малко мъже са готови
Ако това, ако онова, и ако баба ми беше мъж...
А междувременно моите деца голямото е на 16г, малкото е 4ти клас и от догодина само ще си ходи на училище (а досега все аз съм го водил и вземал, докато работя, представи си!).
И без да ме е оставила жена ми междувременно, явно барем 1-2 неща съм правил както трябва.

А до събратята: тук жените очевидно се опитват да ни шеймят, че не сме били достойни мъже, защото не сме били готови на това или онова (хипотетично, нали), но не казаха има ли и една от тях, която мъжът е изгонил от къщи - дали заради нова жена или защото му е омръзнала, и аз не знам кое е по-неприятно - и после е готова доброволно да му дава някакви компенсации за нещо си, което законът не предвижда?
Доколкото познавам жените, такъв мъж ще им е черен цял живот и няма да могат да го гледат и ще злословят само за него. Обаче ако мъж е по този начин изгонен, трябвало да предложи компенсации. Е той ако е такъв добър и благодорен човек, защо тогава е зарязан и изгонен? Като в същото време безброй жени пишат как мъжът им е пияница, комарджия или побойник, ама не могат да го напуснат защото го обичат и искат да му дадат шанс?
Да се чуди човек какво му е помогнал добрия характер на въпросния изгонен (ако въобще съществува).

# 232
  • София
Пак да попитам, защо приемате, че винаги мъжът е изгонен? Познавам равно количество изгонени жени.
Иначе ако изгониш мъж и той не се грижи за собственото си дете след това, то само показва основната причина да бъде изгонен. За какво и е на коя да е жена мъж, на когото не му пука и няма чувство за отговорност към собственото си дете?

# 233
Някоя от вас би ли искала живее на две места? Да трябва да си купи две жилища и по два комплекта от всички вещи и да се мести през 3 дена или през 2 седмици от едното в другото? Някоя да го е направила? Никоя, нали?
Аз не бих. Затова и на децата си не бих го причинил. Каквото не е добре за мен не мисля, че е добре и за децата ми.
Крис, аз съм живяла като дете и в млада възраст, но на сезони топло/студено и се местехме всички с двамата родители. То който има пари за 2 жилища, има пари и за дреболиите покрай тях.
Не е толкова страшно, вярвай ми. Има много предимства. Има и някои недостатъци.

И още нещо. Познавам жена, която остави временно родителските права на мъжа си (гледаше го главно свекървата) и жената плащаше издръжка. Реално беше почти споделено родителство, защото прекарваше с него от петък вечер до понеделник сутрин. След няколко години се размениха, за да може детето да учи в мечтаната гимназия. Така че, когато искат родителите, намират начин.

# 234
  • София
Крис, ами и ти какво обсъждаш тогава хипотетични ситуации на изгонени мъже, като ти не си Smile

# 235
  • София
Но никой не ви пречи да поискате и издръжка, двойна или тройна,
Да поискат?
Че то ако бащата сам не пожелае да дава повече от 300лв на детето си от злоба, че майката вече не иска да е с него, пиши го бегАл.
Айде после ми кажете, че в България бащите масово не ергенуват след развод. И като поостареят, се присламчват да "търсят връзка" с детето си, демек да ги гледа на старини, докато майката е бъхтала цял живот, а той е хвърлял по 200-300лв. Grinning

# 236
Не че съм изненадана от мъжете в темата,но да обобщим-ако жената ги напусне,да не очакват споделено родителство,да се оправят както намерят за добре,идеално го устройва да си виждат децата 4 дни в месеца,евентуално биха плащали 50% от разходите по децата(хаха) и повече от това да не очакват. Ако пък жените ги напуснат заради друг мъж,и толкова да не очакват. Нали,сами са си виновни....
Ето заради това,жените искат в брака всичко да е 50 на 50. Щото после,мъжа си взима дома,връчва им децата и да се спасяват.....Ако могат....

# 237
  • София /Абсурдистан
Много години съм работила с деца и най-отговорно казвам, че децата не са окей с това. Обаче нямат избор - възрастните са решили, че така е най-добре. То е добре за възрастните, но не и за децата. Няма да влизам в подробности.

# 238
Да поискат?
Че то ако бащата сам не пожелае да дава повече от 300лв на детето си от злоба, че майката вече не иска да е с него, пиши го бегАл.
Айде после ми кажете, че в България бащите масово не ергенуват след развод. И като поостареят, се присламчват да "търсят връзка" с детето си, демек да ги гледа на старини, докато майката е бъхтала цял живот, а той е хвърлял по 200-300лв. Grinning

То цялото е за подчертаване, но като помисли човек - безмислено е.
Масово е единствено в твоята глава и в склонността да обобщаваш на основа на лични, сериозно изкривени представи.
Мога само да пожелая мъничко разширяване на кръгозора извън запаметените поради някакви, вероятно не весели причини, клишета.
=================
Поздравявам тези от вас, които смятат, че живеят по-добре от предходното поколение - от майките си. От малкото щастливи изключения сте.

# 239
  • Out of the Mix
Крис, събрат, нещо си се фрустрирал, а толкова леко се живее, като си перде и не ти пука.
Не знам кой какво шеймва, аз суайпвам, чета и списвам с готини ми потребителки, без инкриминиране и излишни обяснения, другите не ги чета.
Обръгнал съм, и съм дебелокож, не ми дреме, данък обществено мнение не плащам, какво остава пък да се "впечатлявам" от анонимници.
Та, по-леко го карай.
Много хейтиш и спориш с Лъвица, но с нея не се излиза на глава, а се търсят допирни точки в анализите и споровете. Просто не всеки с всеки се разбира и има различни възгледи и мнение, нормално, пречупва през мироглед, и т.н. А, с който не се, повече от излишно е да се влиза във всякакви полемики. Иначе ще те държи 24 ч., докато те убеди в нейното. Хубавото при нея е, че е умна и разсъждава, запазва добрия, приятелски тон, няма махленство, простотия и комплекси, аз лично се забавлявам, може и още, но спазваме някаква "порядъчност" все пак.

Скрит текст:
Мъжете в темата не го осъзнават явно, но си имат голямо его, типично се изказват като български мъж, който милее за завръщане на българските патриархални отношения отпреди век и повече, и много му бърка в здравето, че жена му може изведнъж, каква нечувана наглост, да реши да го напусне. Сякаш някой му е гарантирал с документ, че ще са заедно вовеки веков, и едва ли не са полагали кръвна клетва да са заедно, докато смъртта ги раздели. Жените може да са отмъстителни често към бившите си партньори, но и мъжете не остават назад, и у тях има една уникална злоба, получаваща се от засегнато мъжко самолюбие, което ги превръщат и тях често в неприятни индивиди. Как е чудно още, в 21 век, 2025та, че все повече жени избират да са без партньор и деца, защото отдавна са отминали времената, когато жените са нямали избор, освен да търпят доживот съпруга си и да раждат като разпрани.
Реплики като онази за хуя и рая са също типични цинично-вулгарни български изрази от български мъже, които ако не вкарат инструмента докрая, после светът им е крив, жените най-вече.

М?
На всеки прав му път, като е решил, при мен вратите са 2, блиндирал съм се.
Дори изпращам, товаря куфарите и я закарвам, където е нужно, не ми е никакъв проблем.
Проблем имам, когато закуца комуникацията, диалогът, общуването, когато човек се промени, невиждайки проблемите, отказващ да действа, за да ги разреши, става инертен, пуска се по течението, отлага важните неща.
Когато се загаджвате, заживявате заедно не трябва да се приема, като период, а като знак какъв човек си приел, защо, и какъв искаш да е, но постоянно. Любовта не е сляпа, а иска грижа и отношение всеки ден. Изчезне ли, за мен смисълът от връзката се изпарява.
За потенциалната злоба, драма, или каквото си има съответни мерки, които се взимат, като този, който смята нещо да прави, трябва да е подготвен за последствията. Така че со кротце, со благо.

Общи условия

Активация на акаунт