Има друг на хоризонта

• 19 070
  • 663
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Познавам доста жени, как да го кажа ... далеч от понятието красива, със доста добре изглеждащи мъже, прекрасни семейства. Та, явно са могли да избират и то добре.

# 466
  • Далечният изток
Така де, никой не отрича, че меркантилни жени съществуват. Даже в новата реалност колкото по-млади, толкова по-меркантилни. Някакви поколенчески особености явно, не знам. Въпросът е защо мъже, които не могат да си ги позволят, се тикат там...
Аз като не харесвам ниски, въобще не ги забелязвам даже, да си живеят живота, не ми пречат, но нито им се натискам, нито ме интересуват.

# 467
  • София
Не е вярно, единици са, но все за тях се говори. Примерно, онази бившата на Мартин се оказа съученичка на дъщерята. Другите 20 момичета от класа учат и имат връзки с момчета на тяхната възраст.
Тъй че - изключението не е правило.

# 468
Безплатно няма никъде, колкото и да искат. И не е проблема в меракантилните жени,има ги,ще ги има,има и такива мъже. Както знаем, има и шугър мамита,така че няма прекарани по пол.
Въпроса е,защо мъжете смятат,че са неустоими в очите на жените и трябва да им пускат ей така? Дали ще е заради пари,чар,приятно изживяване и тн,винаги жената търси повече от секс от един мъж. Това,че много мъже не могат да предложат повече си е техен проблем.
Пак го пиша-мъжете искат най-доброто-красива,млада,умна самостоятелна нимфоманка. А предлагат в общия случай.....един гол. И се сърдят,че жените били такива и онакива. Еми така е и ние искаме и избираме топ оф дъ топ от мъжете. А тия,които могат да предложат само пари,много ясно,че ще ги използват.

# 469
Да бе, ти да видиш, в обикновени момичета се били влюбвали, ама по веднъж, де. То не може обикновените момичета да бъдат удостоявани често с тази чест да се влюбят в тях такива необикновени мъже като съфорумците в бг-мама. Последни, като проверих, Брад Пит, Илън Мъск и Джеф Безос още не се бяха регистрирали в бг-мама, ама карай.
Напротив, тук са и тримата, но с псевдоними.

# 470
Разкрихте ни Simple Smile
Ми на мен ей така са ми пускали, аз ква вина имам че към ден днешен тва не се харесва на някои потребителки?

# 471
Въпроса е,защо мъжете смятат,че са неустоими в очите на жените и трябва да им пускат ей така? Дали ще е заради пари,чар,приятно изживяване и тн,винаги жената търси повече от секс от един мъж. Това,че много мъже не могат да предложат повече си е техен проблем.
Ем как мъжът е със златно сърце и е готов да предложи секлюбовта си безкористно - само срещу любов отсреща ;-0
Пък за жената трябвало и нещо повече?
Да харесваш млади е едно, в смисъл по-млада жена от теб - напълно нормално. Да харесваш наборки на внучката си - гнусно...
Един дядка се хвалел на наборите как ударил някаква 25-годишна и те го питали "абе наборе, ти преди 10 години като беше на 50, пак се хвалеше, че с 25-годишни спиш, и преди 20 години пак - как става тая работа" - и той рекъл "ами наборе, и преди 10 години, и преди 20, и сега, 100 долара са си 100 долара".
За тебе гнусно, за него - има пари, угажда си. То не е съзнателен избор какви жени харесваш. Какъвто порив природата ти е заложила, по него се водиш.
Съзнателен избор е примерно за каква ще се ожениш и ще доведеш в къщи. Ако си на 50-60 и хванеш на 20-30, трябва да ти светне една лампичка тя за какво е с теб.
Но само на ниво привличане - винаги мъжете се привличат към жени в пика на младостта, красотата и фертилността.

# 472
  • Далечният изток
Тъй де, светва ли ви тая лампичка или не ви светва? Grinning

И каква фертилност за 60-годишния? За кво му е?

# 473
  • Обран бостан ;)
Така де, никой не отрича, че меркантилни жени съществуват. Даже в новата реалност колкото по-млади, толкова по-меркантилни. Някакви поколенчески особености явно, не знам. Въпросът е защо мъже, които не могат да си ги позволят, се тикат там...
Аз като не харесвам ниски, въобще не ги забелязвам даже, да си живеят живота, не ми пречат, но нито им се натискам, нито ме интересуват.

Това, че съм показал снимка на жена, която ми харесва не значи, че и се натискам.
Та, аз даже не знам дали е истинска или не. С този ИИ какви снимки се генерират, да не ти е работа. Наскоро даже имаше новина за ИИ Инфлуенсърка - Ахинора(бях писал в една тема за ИИ). Движи се, говори, води дискусия, пее, но зад нея стои екип от мъже. А, с'а де ? Wink

Споменавал съм  го, ще го кажа пак - снимки на жени с които съм бил НЕ пускам. Не, че нямам. Trollface

# 474
  • София
Движи се, говори, води дискусия, пее, но зад нея стои екип от мъже. А, с'а де ? Wink

Много интересно... Говори, дискусии води, пее... А аз си мислех, че мъжете ги интересува само да е красива Wink Ама като им падне възможността сами да си я направят, залагат и други качества... Мнооого интересно Grin

ПП: И за кво ги пазиш тези снимки на бивши, Бънди?

# 475
  • Обран бостан ;)
Ако случайно си ги поискат Wink

# 476

Абеее,ако си ги поискали 😂😂😂😂
Кажи,че от време на време си ги припомняш,за допълнителна стимулация, какво лъжеш сега.....

# 477
  • Обран бостан ;)

Абеее,ако си ги поискали 😂😂😂😂
Кажи,че от време на време си ги припомняш,за допълнителна стимулация, какво лъжеш сега.....

Това от личен опит явно го казваш. Trollface

# 478
Еми всъщност не,но не виждам нищо лошо в това. За какво са ти иначе? Аааа,да,ако си ги поискат 😂😂😂😂

# 479
Преди няколко месеца случайно намерих из снимките ми едни голи снимки на бившата ми, и се изкефих ква готина мацка на 24 съм ч*** кал. Навремето толкова ми беше писнало от нея, че бях изтрил всички по такива снимки, ама тези явно съм ги пропуснал, и няма да лъжа готино си е да си припомниш след такова години кви завоевания си имал

Общи условия

Активация на акаунт