Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ - Да поговорим - Тема 91

• 25 477
  • 610
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, току-що видях че заповедите за този месец са одобрени и вече ги очакваме. Имам въпрос към вас. Моята лекарка ме посъветва когато си получа заповедта за финансиране да отида в клиниката за преглед и да се направи план как да се действа от тук нататък. Възможно ли е още от началото на следващия цикъл да се започне със стимулация и вие правили ли сте нещо преде нея?

Да, при мен дойде заповедта на втория ден от цикъла ми и доктора искаше да започнем веднага, но отказах,защото имах нужда от психическа нагласа Simple Smile

# 601
При мен имаше силни болки след четвъртата пункция. Бях с 8 фоликула. В деня на манипулацията и следващите два не можех да ходя от болки. За сравнение предходните 3 нямах толкова голямо неразположение. А на първата ми пункция бях с 16 фоликула. Моята докторка ме съветва след пункция до първата менструация да не се претоварвам, тъй като има риск от усукване на яйчниците.

# 602
Момичета, току-що видях че заповедите за този месец са одобрени и вече ги очакваме. Имам въпрос към вас. Моята лекарка ме посъветва когато си получа заповедта за финансиране да отида в клиниката за преглед и да се направи план как да се действа от тук нататък. Възможно ли е още от началото на следващия цикъл да се започне със стимулация и вие правили ли сте нещо преде нея?
Аз също получих заповедта и на определен ден от цикъла започнахме, аз бях по дълъг протокол, на 21ви ден от цикъла ми беше първата инжекция. Но това го бяхме уточнили с доктора още като кандидатствахме по фонда, какви ще бъдат следващите ни стъпки. Ако сте по къс протокол- идва ви цикъла и започвате Simple Smile успех!

# 603
Фонда не финансира вече започнали процедури. Имайте го предвид.

# 604
Leda* , аз съм приемала зафрила по друга причина. Бяха ми спряли цикъла понеже ми бяха объркали една диагноза , но по-късно разбрах и ми казаха , че е по-добре да си изкарам три месеца курса за да не ми се разбутат хормоните ( в последствие и това се оказа грешка) Но от този мой опит разбрах, че това е лекарство за ендометериоза и идеята е
да не се разраства лигавицата . Беше около 4-5мм. Абе вкарват те в менопауза. Не съм лекар, но на мен лично ми се струва логично. Отделно като хормонално те вкарат в такъв покой, мисля че после по-лесно ще могат да маневрират докторите с хормоните за да направиш хубави и равномерни фоликули, а това е изключително важно!!! Дълъг период период е три месеца, но от сърце ти желая нещата да се развият по най-добрият за теб начин . Моят съвет към теб е да пиеш коензим (убиквинол). Аз го пия и при мен мисля, че действа. Отделно доктор Михайлова също ми го беше препоръчала. Стискам ти палци! Надявам се по някакъв начин да съм ти помогнала с този пост. Simple Smile

# 605
  • Sofia
Здравейте, бях си пускала имунологични изследвания и това са резултатите. Почти всички са си в стойности, нормални за лабораторията, но гледам повечето са или на горна или на долна граница. Какво мислите? Дали се налага да направя някое друго измерение? Ето ги и резултатите:

Не ми е много ясно какво значи всичко това, но ако има някой който разбира ще се радвам да сподели.

# 606
Mихайлова най-добре може да посъветва има ли нужда от допълнителни изследвания като чуе и предистория и т.н.
Иначе да, изглеждат в граници или съвсем малко извън, при дори по-лоши при мен първоначално беше казала, че са ОК.
Имунологията е сложна материя и според мен смисълът да се пуснат такива изследвания е, ако после се коментират в по-широк контекст със специалист.

# 607
  • София
Здравейте, и аз да споделя за болничните след пункция и трансфер.
Всеки път е различно, понякога си взимам 5- те дни, понякота си пускам само отпуска за самия ден. Един път обаче получих силни болки в корема, странното е че след пункцията си бях ок, но вечерта вече се гърчех от болки. Приеха ме в болницата и лежах две нощи да ме наблюдават. Така, че всеки път е различно. След трансфера си ползвах 15- дни отпуска.
Успех на всички.

# 608
Аз в деня на пункцията се чувствах много добре, обаче следващите дни имах доста подут корем даже няколко човека ме питаха дали съм бременна, но след 10 дена се въстанови и спадна, по скоро по време на стимулацията се чувствах зле и за тогава трябваше да си взема отпуска отколкото след пункцията, нямах болки никакви, извадиха 15 яйцеклетки

# 609
Заповядайте в новата тема , мили момичета  и да ни е на късмет 🍀🍀🍀🍀:
https://bg-mam.ma/t/1799946

# 610
Тази сутрин в бързината вместо да махна тапичката на инжекцията отпред махна направо буталото на инжекцията и доста голяма част от лекарството се разсипа. Все пак остана малко и успях да го бия, но не знам дали това е проблем. Днес клиниката не работи няма кои да ми вдигне. Лекарството е ДЕКАПЕПТИЛ. Дали е проблем. Не ми е последната инжекция имам за още 6 дни.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 08:51 от bobi_bs

Общи условия

Активация на акаунт