Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ - Да поговорим - Тема 91

• 25 492
  • 610
  •   1
Отговори
# 30
Semirra Моля, сподели какъв е този тест за реакция към стимулациите? Не съм чувала до сега, че има такъв. Би бил доста полезен. И къде го прави, виждам, че не си в БГ?

# 31
Lh-fsh polymorphism test - прави се в геника. Но по-скоро е нещо, за което да се консултирате с доктора си - ако не знае как да го изтълкува няма смисъл да си го назначавате сами. От Мемориал ми го назначиха.

# 32
Lh-fsh polymorphism test - прави се в геника. Но по-скоро е нещо, за което да се консултирате с доктора си - ако не знае как да го изтълкува няма смисъл да си го назначавате сами. От Мемориал ми го назначиха.
Колко време отнема и колко струва? Благодаря 🙂
Светли празници на всички 🙏❤️

# 33
Здравейте,във вторник ми предстои инсеминация,но никъде във Варна не мога да намеря таймиращата инжекция Хориомон 5000,дали ще стане проблем ако не успея да я намеря до понеделник,предвид и празничните дни?

# 34
Около 2 седмици може би докато излезе резултатът. Кръвен тест е. Не помня точно цената, може би към 600лв. Бая неща изследвах наведнъж и загубих сметка.

# 35
Здравейте,във вторник ми предстои инсеминация,но никъде във Варна не мога да намеря таймиращата инжекция Хориомон 5000,дали ще стане проблем ако не успея да я намеря до понеделник,предвид и празничните дни?
Таймира щата инжекция трябва да се постави точно навреме, за да има смисъл от инсеминацията/пункцията, тъй като тя е тригерът, който предизвиква спукване на фоликула.
Пишете в групите и чатовете във фейсбук за инвитро/инвитро в Турция , може някой да има налична.

# 36
Аз съм имала инсеминация и без таймиране. Зависи колко добре прецени момента доктора и дали по принцип ти се пукат фоликулите. Но щом ти е предписана, най-добре е да я сложиш.

# 37
Аз съм имала инсеминация и без таймиране. Зависи колко добре прецени момента доктора и дали по принцип ти се пукат фоликулите. Но щом ти е предписана, най-добре е да я сложиш.
По принцип ми се пукат,но за първи път имам инсеминация с три фоликула и затова се притеснявам дали ще я намеря

# 38
Кофти, че не ти я дават в болницата. Аз съм в София и директно с прегледите ми продават медикаментите. Освен да търсиш съдействие от репродуктивния ти лекар?

# 39
Кофти, че не ти я дават в болницата. Аз съм в София и директно с прегледите ми продават медикаментите. Освен да търсиш съдействие от репродуктивния ти лекар?
Да ще се допитам и до него,така или иначе трябва да го уведомя,че не я намирам.

# 40
Момичета, на стимулация по дълъг протокол кога сте започвали самите инжекции?
Около 20/21 ви ден ? Чакам отговор от доктора.

# 41
20-21-ви ден е стопиращата инжекция. На следващ преглед ме извикаха 17 дни по-късно, като ме предупредиха, че през това време задължително трябва да ми е дошъл МЦ и прегледа не се съоразява с него. На първия преглед след стопиращата ижнекция пуснах хормони и стартира стимулацията, която продължи 10 дни.
Момичета, на стимулация по дълъг протокол кога сте започвали самите инжекции?
Около 20/21 ви ден ? Чакам отговор от доктора.

# 42
здравейте, някой ползвал ли е ганиреликс? Може ли да спорделите и мнения за елонва

# 43
Здравейте. Предстои ми трансфер скоро ЗЕТ, след един неуспешет СЕТ.
Изчетох доста от темите, но има няколко въпроса, на които не мога да открия отговор. Виждам, че доста момичета пишат за нк клетки, кариотип, имунология, вливки. Понеже моят доктор като че ли не се фокусира върху тези неща и се чудя, в кои клиники се правят тези изследвания. Само в Надежда ли държат на тях? Има ли други клиники където да се изследват и трябва ли да са назначени от доктор или можеш свобдно да отидеш? Интересуват ме специално нк клетките и вливките. Отделно съм с хашимото, имам завишени мат и тат и четох, че това може да оказва влияние на имплантацията. Но изглежда дори ендокринолозите ми го пренебрегват и ми казват, няма проблем. Вече не знам на кой и в какво да вярвам. Аз ли се вманиачавам или наистина лекарите нещо пропускат.

# 44
annonymous 18, аз имах на 2ри ден от мц Елонва - знам, че има по-продължително действие и целта е нарастване на повече фоликули, чак няколко дни след това започнах ежедневно с инжекциите. Ганиреликс доколкото знам е активната съставка на Оргалутран, който потиска фоликулите да не овулират, на мен ми го включиха на 6-7 ден.

Luckyyy1322, много репродуктивни не признават изследванията за НК клетки, аз лично съм си ги пускала сама и след това консултация с имунолог. Относно завишените тат и мат, аз също съм с Хашимото и относно тях ендокринолози и на мен са ми казвали, че не са проблем, тъй като е трудно или невъзможно да се смъкнат, важно е тсх да е под 2.

Общи условия

Активация на акаунт