Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 572
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Абе и ти си прав, но е видимо, че Артлайн продават специални красиви издания с твърди корици на същите цени, на които Сиела, примерно, продават книги с меки корици. Идеята ми е, че има издателства, които държат нормални цени.

# 511
https://shop.sbb.bg/category/38/spetsialni-i-kolektsionerski-izdania.html
Съкровища на знанието: до -38% комплекти колекционерски издания

# 512
Тези издания са много красиво оформени - илюстрации, синтезирана информация за най-важното. Аз от няколко години използвам лятното намаление и купувам подаръци за Коледа на 2-ма тинейджъри /по-голям и по-малка/, които не познавам много добре /син на племенника ми и доведената му дъщеря/. Дали им харесват, сестра ми казва че да, но за мен е улеснение - издържан и интелигентен подарък.

# 513
# 514
Hrisi ето тук https://shop.sbb.bg/category/239/30-lyato-2025.html
Има и безплатна доставка над 40лв

# 515
  • Варна
Чудя се есента, дали Сиела ще пусне оня код за онлайн  книжарницата си. По спомен някъде ноември го пускаха и траеше до февруари.

# 516
Първата българска готварска книга от Петко Славейков
със промокод 390145 в количка  вземете книгата на половин цена.  Славейков представя разнородни гозби и напътствия, много от които днес вероятно са забравени.

https://bulgarianhistory.shop/product/parvata-balgarska-gotvarsk … &utm_medium=email

# 517
  • Бургас
Книжки в Лидъл по 7.99лв
Аз си взех двете на Артър Конан Дойл.
Замислих се и за Кралица Марго, ама я имам на Киндъла. Има и още интересни, но не ги снимах, че охраната ме гледаше странно Grinning

# 518
Много ми е смешно книги в супермаркет... И всички на една цена. Сякаш имат еднаква стойност и са еднакви. Още малко и книги на килограм ще продават.

# 519
  • Бургас
И какво. Щом има гащи, що да няма и книги. Цената е изгодна, тъй като на някои от книгите оригиналвата им цена е към 20лв, лично проверих по сайтовете.
А това, че е еднаква цената - ами то не винаге цената отговаря на качеството на съдържанието.
На мен ми е много удобно да купувам книги от супермаркет поради липсата на книжарница наоколо.

# 520
Да, ясно. Просто е  странно как приравняват труда на различни писатели, с различни по качество произведения ... и всичко, сякаш продават круши.  Но е хубаво, че има намаления, разбира се.

# 521
  • Бургас
Е, Сиела и Колибри като пускат цяла секция със книги за 5лв. Същото е.

# 522
Да, така е. В случая ми направи впечатление, понеже е и в супермаркет с хранителни продукти. И тази комбинация допълнително обезценява книгите, поне в моите представи . По същия начин като видя дрехи да се продават в Лидл ми се струва странно. Викам си "кой нормален ще си купи дреха от хранителен магазин и за какво качество ще претендира изобщо"... щом има магазини за дрехи.  Не ми прави впечатление когато е на Панаир на книгата, кашон с книги за 5 или 10 лв, но в Лидл ми се струва сякаш е нещо подценено и пренебрегнато, ей така, на безценица. Но нищо де, сега нали ще комбинираме пощите с хранителни продукти, така че.. Вече всякакви комбинации са възможни.

# 523
всеки магазин търси начини да направи по-голям оборот и съответно печалба. така и в Била има книги на сиела и други издателства( даже имаха отстъпка за 24 май). издателствата също печелят от това, че повече потребители могат да разгледат продуктите, а ние потребителите получаваме още едно достъпно място да намерим любима книга, вестник и т.н.
особено ако ни е по-близо от физическа книжарница

# 524
Ще се изненадате колко хора си купуват дрехите в лидл, същото и с книгите. Аз съм вземала от книгите на Арт с големи букви оттам.
Да, така е. В случая ми направи впечатление, понеже е и в супермаркет с хранителни продукти. И тази комбинация допълнително обезценява книгите, поне в моите представи . По същия начин като видя дрехи да се продават в Лидл ми се струва странно. Викам си "кой нормален ще си купи дреха от хранителен магазин и за какво качество ще претендира изобщо"... щом има магазини за дрехи.  Не ми прави впечатление когато е на Панаир на книгата, кашон с книги за 5 или 10 лв, но в Лидл ми се струва сякаш е нещо подценено и пренебрегнато, ей така, на безценица. Но нищо де, сега нали ще комбинираме пощите с хранителни продукти, така че.. Вече всякакви комбинации са възможни.

Общи условия

Активация на акаунт