🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 007
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 135
Точно, всички са влезли, за да се популяризират.

# 136
Точно, всички са влезли, за да се популяризират.
Освен Ферай. Тя е вътре за безплатната луканка. 😁

# 137
Брей, Мартинчо на последно място. Нищо, Марти, ако не бях щастливо обвързана с две деца, от мен да мине, щях да те взема. Но... Нямам тунинг, тъй че май нямаше да стане работата. 😂😂🍻

# 138
Брей, Мартинчо на последно място. Нищо, Марти, ако не бях щастливо обвързана с две деца, от мен да мине, щях да те взема. Но... Нямам тунинг, тъй че май нямаше да стане работата. 😂😂🍻
Той ще те тунингова,само го вземи!

# 139
Щедра си. Ако трябваше да избирам от тези трима ергени, щях да обърна резбата. Нищо чудно, че жените в къщата са се награбили. 😁

# 140
Това е единственият ерген освен Гената, който ми харесва. 😅

# 141

Тц. Много нормална звучиш. Тряя нещо да ти хлопа дъската, за да те хареса Laughing

# 142
Непопулярно мнение, но единственият, който на мен ми харесва, е Александър. Ако не се плюнчеше с всички и не беше офейкал така накрая.

# 143
Споко, Гената е по-недолюбван. 😁

# 144
На мен пък, от всички ергени до тук, визуално харесвам най-много Виктор Дъ Секънд, т.е., настоящия.
По характер имам доста забележки, но в сравнение с Алфата ми е безапелационно за предпочитане. Васил физически ми е безразличен, иначе ми допада с действията си, нямам против.
Всеки с вкуса си.

# 145
На мен Виктор Първи най-много ми допада от всички ергени.

# 146
В You Tube ми излезе, че Слави Клашъра е качил видео 50 факта за Шри Ланка. Интересен избор на снимка е направил.😄 
Скрит текст:

# 147

Хич не ме е срам Grinning  да си кажа, че и на мен само тези двамата ми харесват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 148
Имаш вкус значи. Wink
Мъжът ми прилича на Туджаров, та не мога да определя дали си имам тип. 😅

# 149
  • София
Васил е много секси с цялата си тиха интелигентност. Много ми харесва цялостното му излъчване и начина, по който се изразява. 😏 Май ми е любимият ерген до момента. Тази година продукцията им е дала безкрайно повече свобода и само като си спомня принудителното фалшиво поведение на предходниците им...

Колко сме различни хората. На мен също ми допада в този сезон че бягаше от фалшивите, излъскани образи като на тези на предходните ергени, но пък ето - вкараха Васил, не виждам никаква естествена реакция в него, заблуждава жените. На мен с всяка следваща среща ми пада в очите, фалшив герой. Само на него продукцията ли не му е дала свобода или просто си е такъв и в живота? Не знам. А и за бизнеса му нещо не му вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт