🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 975
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 150
  • München
И аз тук 😇
Благодаря за темата 🌹
И аз като Lilly и Stella 🙈 и аз си харесвам Евгени и Алек 🙈🙈
По анкетата:
1 никой 🙈 Викторчо може да ми е син, ако бях започнала по-отрано 🙈 Марто ми е малко алкохолна гадинка 🙈 Васко е ок, ама ама...нещо там има
2 психолог ДА, но не госпожата със задгробния глас 🙏
3 ок, ама нещо не го дават често и явно там е само за почивката човечеца 😛

# 151
Само на него продукцията ли не му е дала свобода или просто си е такъв и в живота? Не знам. А и за бизнеса му нещо ме му вярвам.
Бизнесът е разтегливо понятие все пак. Може да препродава нещо в Алиекспрес или Амазон. Пак е дропшипинг…

# 152
Пак приписвате кръвожадни качества и чак пък ви е срам, че харесвате Марто. Ами като ви е срам не го харесвайте, малко се преекспонира тази негова лошотия...........
Ами да, срам ме е, че го харесвам, защото той не е много за харесване. Само че ние- жените често сме привлечени точно от такива типове като него и затова и връзките с подобни индивиди често завършват с раздяла. Той не е лош, напротив. Според мен в определени ситуации е даже добряк. Има трезво мислене и добра преценка още от ИВ. Просто обича известността, показността и хорското мнение му е важно. Обича да си пийва, да си ходи насам и натам и не е мъж за една жена. Та харесването на такъв тип мъже за мен не е добър атестат и точно затова написах, че ме е срам да си го призная.
Аз също за това казах, че не се гордея, че харесвам такъв типаж - главно защото си падат коцкари и бохеми. Социално са много чаровни, но малко работата е “ да не ти е в къщата”.

# 153
  • София
Само на него продукцията ли не му е дала свобода или просто си е такъв и в живота? Не знам. А и за бизнеса му нещо ме му вярвам.
Бизнесът е разтегливо понятие все пак. Може да препродава нещо в Алиекспрес или Амазон. Пак е дропшипинг…
Точно такова нещо си представям. Познавам няколко човека, които се опитаха да забогатеят така. Към днешна дата “работят на заплата” както би казала Даниела.

# 154
Васил е много секси с цялата си тиха интелигентност. Много ми харесва цялостното му излъчване и начина, по който се изразява. 😏 Май ми е любимият ерген до момента. Тази година продукцията им е дала безкрайно повече свобода и само като си спомня принудителното фалшиво поведение на предходниците им...

Колко сме различни хората. На мен също ми допада в този сезон че бягаше от фалшивите, излъскани образи като на тези на предходните ергени, но пък ето - вкараха Васил, не виждам никаква естествена реакция в него, заблуждава жените. На мен с всяка следваща среща ми пада в очите, фалшив герой. Само на него продукцията ли не му е дала свобода или просто си е такъв и в живота? Не знам. А и за бизнеса му нещо не му вярвам.
Изглежда ми като да си е такъв в живота. Ако визирате срещата с Ферай... ами то има ли смисъл да казваш на някой като нея очевидните неща? Защо да влиза в конфронтация? Все едно лекар да спори с антиваксър или физик с плоскоземец. Направил си е изводите набързо, надяваме се.
Занимава се с онлайн продажби, не се рекламира продуктите или сайтовете, какво толкова странно има.

# 155
  • София
Представете си - Мома пита Ергенът:
- Ти с какво се занимаваш?
- Мии, коминочистач съм…
- 😳 - мацката се чуди да побегне ли или да се отърка в него за късмет 😂

# 156
  • София
Визирам всяка една негова стеща. То не е до спор, а някаква реакция. Той е г- н ОК.

# 157
Валидирам една бира и сядам да гледам сеир.. не се трае..  Stuck Out Tongue Winking Eye  Innocent

# 158
Аз валидирам легена.Тая вечер ще се реве.Колко енергия трябва за това....

# 159
Нправих си таратор и салатка и ей ме нА.

# 160
  • Stockholm
Хаха, според анкетата Мартин е последен, дори и Виксата е преди него Joy  Радвам се, че тук мадамите са достатъчно умни и преценават адекватно.

# 161
Усетихме се. И аз ще пия една бира! 🍻

# 162
Мен друго мине чудно. Защо Васил след като е толкова "топ" ще влиза в реалити да си търси жена? Ако е толкова читав човек щеше да си намери някоя, но явно не го искат. Нещо му има.... Читавите мъже свършват бързо.
Сериозно ли все още някой смята , че форматът има за цел някой да си търси там жената/мъжа. Всичко е с цел да се популяризираш , пък ако стане и реална свалка си е бонус
И според мен никой от героите от риалитито не си търси половинка. С изключение на Мартина и Росица. Допускам, че Мартина познава Мартин отпреди, харесва го и е вътре заради него. Росица пък съвсем сериозно приема случващото се в шоуто. Може би наистина харeсва Виктор и е искала да се получат нещата.
Мартин и Виктор са инфантилни, Васил е поканен като контрапункт.

# 163
Ами в края на краищата Даниела може да е всякаква, но е дооооста ПРАВА. Дори Косара млъкна, защото не може да се обоснове, а като гледам “приятелките” на Косара замлъкнаха също.

# 164
Значи Елвира я изгониха за клюки, а сега Косара разпространява недоказани клюки, че Даниела била обвързана навън.

Общи условия

Активация на акаунт