🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 243
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде другаде
Брей , Косара замълчала за да защити приятелките си. Ми кажи , че ти си написала въпроса и поеми вината сама.

# 166
Много са жалки Ана Мария и Косара .

# 167
  • София
Не трябваше Любка да чете онова писмо, грам не ѝ се получава, доста ефирно време ѝ дават.

Много са жалки Ана Мария и Косара .
За мен не са. Просто са си паснали и явно се дразнят на някакви несправедливости, едва ли е толкова розово в тази къща.

# 168
Ох  Ана Мария , може да пита глупости , дори няма смелостта да пита директно .

# 169
Анна-Мария се оказа един обикновен пинчер. Ако нещо не ѝ изнася - “тоя разговор приключва” или “тоя разговор е излишен”.
Умилително е как Косара не може да стигне селските децибели от разговора с Росица. Защо ли Trollface

# 170
Косара ти ако искаше да “защитиш” приятелките си, нямаше да изтъкнеш, че те са ти казали да го напишеш…

# 171
АМ, Косара и там които мислят , че са прави ако бяха наистина прави щяха да се защитят и аргументират както самата Даниела каза. АМ си млъкна, Мартин беше прав, тя наистина няма умствен капацитет, джавка само на синхрон. Явно някои от момичетата са свикнали да ги дундуркат и да получават специално внимание от всеки…. 🤣🤣🤣 Любомира не разбрах защо излишно влиза в спор , където изобщо не ѝ е работата

# 172
Даниела е меркантилна, но не ми е направило впечатление да се държи различно с тях пред Мартин и като го няма - все не ги бръсне за каквото и да е било 😂

# 173
Косара и Любка са истински махленки.

# 174
Сега започва цирк ''Глобус''. Преекспонирани драми, сълзливи обяснения и рееееееееееев...
Тамън ергените ще видят тъщите.

# 175
На мен ми е по-интересно днес, защото мм гледа за първи път с мен, коментарите му са безпристрастни и каза "ама те нямат право да ѝ държат сметка"!

# 176
Маги собственоръчно може да срине рейтинга на едно предаване със земята.

# 177
Искам да видя дали майката на Косара ще има по-брутален акцент от нея. Слагам 5 лв. че "да".

# 178
Имаш вкус значи. Wink
Мъжът ми прилича на Туджаров, та не мога да определя дали си имам тип. 😅
Тип не знам, но вкус имаш. 👍

# 179
Брей, Мартинчо на последно място. Нищо, Марти, ако не бях щастливо обвързана с две деца, от мен да мине, щях да те взема. Но... Нямам тунинг, тъй че май нямаше да стане работата. 😂😂🍻
Какво ли не прави любовта с хората. Дори един Мартин , може да бъде симпатичен , като влюбен

Общи условия

Активация на акаунт