🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 900
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 540
  • някъде другаде
Да трябва да си ходят. Той отдавна си я избра. Мартин кани Силвия и Ана-Мария само да ги разпитва.

# 541
Аз наивно очаквам обрат...Даниела каза, че Мартин е по-студен и той показа все пак интерес към Мартина. Според мен, той не се държи съвсем по същия начин. Дано не е Даниела избраната. След купона може би пак  ще има пак ултиматуми за гердани.

# 542
На мен ми направи впечатление, че някои момичета супер много се напъваха да им потекат сълзи. Не знам защо хората бъркат сълзите с нещо много показателно, че си се разчувствал, че нещо те е докоснало и едва ли не, ако не плачеш, нищо не изпитваш. Аз съм сигурна, че като са били известно време далеч от близките си, те им липсват и им е мъчно, но някак не беше нужно да се опитват толкова насила да плачат. Ако не плачеш, не означава, че не те боли вътрешно. Няма нужда от изкуствена показност, пък дори и в предаване.

Анна-Мария дори в думите на сестрата на Даниела намери някакви скрити послания - много е "умна" и "проницателна". Даниела май е права, че е завист и от конкретния човек тръгват нещата.

Иначе ергените наистина са ми по-разочароващи от момичетата тази година. И Мартин, и Виктор според мен много им личи, че и с изборите си няма да се задържат дълго. Не са се наживяли, не са и добри актьори да го прикриват... и честно казано не знам как са били избрани за ергени. Много лош избор.

Аз лично на Даниела повече доверие бих имала в една връзка, отколкото на Мартин. И виждам как той ги говори тези неща колко е несигурен пред останалите и супер лесно, ако не му се получат нещата с нея, ще се извърти и ще се представи като излъгана и заблудена жертва пред другите. А и като цяло пред зрителите. Просто от сега си постила сякаш.
За мен той просто би спал с 3-4 от жените вътре и нищо повече. И навън пак така с някакви жени. Не мисля, че някога ще има друг тип по-дълбоки взаимоотношения с някого.

Мартина никак не ми е чиста и искрена на мен, просто една идея по-приятна от хора като А-М и Косара. И, м-д, изобщо не мисля, че би се влюбила в мъж с по-скромни финансови възможности. Някак няма да успее да се влюби в такъв... случайност просто, разбира се... тя "въобще не се интересува от такава неща"...

Виктор много кофти постъпва с Любомира. И странното е, че тя поради някаква причина му влиза в тона. Не я разбирам какво толкова се целува с него, като предполагам го усеща, че вътрешно изобщо не му е избор.

На Роси ми се иска да й се скарам и да я изведа оттам. Защо ходи да се обяснява на човек, на когото видимо не му пука за нея. Ако някой те харесва, то се усеща. Ако не те харесва, няма абсолютно никакъв смисъл да се занимаваш с него, да правиш опити да се сближавате и тн. За какво ти е човек, който няма желание да бъде твоят човек така или иначе.

# 543
Прекалено е плюенето по Даниела в къщата. Каквото виждаме, тя страни от другите и не им обръща внимание. Те не млъкват- на синхрони, пред ергените, директно. Само злобни коментари от техните усти. Как може да отидеш на среща и да си говориш с възлюбения си за друга жена?

Васил и Косара за един за друг,  подмолни дървета, имащи претенции за нещо, което не са.

# 544
На Роси трябва да й се говори малко повече как да се държи в компанията на мъж, на срещата с Васил бе жалка, колкото и да не ми се иска да го напиша, защото я харесвам - излъчването й е приятно, интелигентна, но тази липса на елементарни комуникационни умения ме втрещява. Тя нямаше нужда да се изяснява, да подпитва и тн. Да беше заявила ясна позиция с държание, виждаше се, че Васил е отегчен.
Относно целувката - според мен Васил отдавна имаше желание да я целуне, алкохолът и другите ергени подпомогнаха нещата да станат по-бързо. Целувката сама по себе си бе несполучлива. Какво ми се превъзнасят всички как било избързано и тн. (Косара на синхрон за предстоящия епизод).
В реалния живот не знам дали съм имала толкова срещи преди първа целувка. Изкараха се девици, ш ма ‘убидиш…

# 545
  • София
Може Роси да се притеснява от камерите, но може и да си е просто дърво в общуването.
Опитах се вчера да се абстрахирам от това, че не харесвам Даниела и успях някак да й вляза в положението. Нима хората не се държим различно с всеки? Нали различните хора предизвикват у нас различни чувства и ни действат различно. Разбирам какво имат предвид момичетата, но не се аргументират правилно.
Някои изобщо не приличаха на майките си, при други намерих известна прилика. Странна идея беше това. Купонът също, но поне се отпуснаха. Предните сезони по коктейлите имаше само скандали, напрежение и целувки.

# 546
  • София
Според мен искат да кажат, че когато Мартин е при тях (и камерите), Даниела се държи с момичетата като кралицата от кулата, над нещата. А когато са насаме, ги хапе и пуска злобни коментарчета.
Но с пустата "провокация" на АМ си подляха вода...

Роси най-добре да се придържа към "Бъди красива и мълчи" и не защото е глупава, а защото хич я няма във флиртовете...

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 07:33 от лято!

# 547
Простотията с майките беше излишна. Те четат и сричат безизразно от някакви бележки, нашите реват, та се късат. Изобщо не ме интересува като зрител. Силвия какво циври и тя - още в началото ѝ казаха, че ще бъде само кон, да си ходи при децата като ѝ е толкова мъчно.
Мартина - мила, сърдечна и невинна, ангелчето ми то Joy Забавни сте в наивността си Joy
Беше тъпо Васил да целува Косара заради бас, но пък тя заслужава да я свалят на земята, не ѝ съчувствам.

# 548
Изгледах видеос от ЮТ за да навържа снощния епизод :
Партито много ми хареса, вече съм убедена, че Виктор не си пада по жени, целувката между Васил и Косара беше 🤮. Мартина и Мартин си отиват и двамата обичат да се забавляват, и им се получава. Даниела се клатеше много смешно и не става и за парти. Роси не може да чете стаята. Тези облози са за момчета в средното училище. Всички си пийнаха подобаващо-лошо няма.
Останалото предполагам от вас тук ще го науча.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 11:36 от Labubu8

# 549
За видеата с майките - леко криндж беше всичко. Коя майка чете това, което идва от сърцето и и иска да каже на детето си.
Просто не мога да си представя, че една майка, колкото и притеснена да е, няма да може да върже две приказки, които да отправи към детето си. Когато думите идват от сърцето, няма нужда от хартия, може да не са много подредени, но са истински и те докосват. Честно да си кажа литературното четене на майките не ме впечатли, даже гледах и не вярвах на ушите си Wink, викам си Wtf, бе, кво кво казА ъъъ прочете?! По скоро реакциите на дъщерите ме разчувства, ама то някой като реве и на мен ми се доревава, та...

Партито беше размазващо.
Напраиха си на мотики, тъй се напиха. Joy
Марто и Марта  - Пижо и Пенда, две половини на едно цяло по отношение на купонджийския живот, така да си пасват. Мартина много му подхожда на Мартин, ще си отживее той с нея, но на нея ще и отиде младостта, а накрая ще остане с празни ръце. Мартин ще се позабавлява и ще я ритне. И тя ще се забавлява, но до време, защото ще осъзнае, че живота не е безкраен купон и ще и трябва повече от мъж купонджия преситен от всичко и не търсещ нищо.

Васил как се хвърли да целува Косара, сякаш на живот и смърт. Joy
Разчупи му се восъчната маска.
Много глупаво постъпи, пък дори и наистина да е искал да я целуне. Не беше нито мястото, нито момента. И Косара май се усети. Всичко беше на юруш. Язък!, а можеше да бъде отиграно много по добре.

Пп Сестрата на Даниела ми се видя много хубавка. Много, много по хубава от Данка.

# 550
В този епизод се доказа едно нещо, че колкото и да се прави човек на това което не е рано или късно си показва истинската същност. От самото начало ми изглеждаше подозрително Васил, все да се хареса със заучените си фрази, уж много възпитани, уважителен. Смяташе, че ще  заблуди другите точно заради своята грешна самооценка и с този надменен поглед, който демонстрира при дълбоките разговори, които води. От къде идвал, учил, пък с бизнес, надут пуяк с псевдо мъжественост. Лапна въдицата и му се спука балона.

# 551
Хейтът по Даниела не е случаен и съвсем не е, защото олицетворява разбивачките на семейства. Даниела цинично неглижира и с принципите си отрича чисто емоционалната връзка между мъжа и жената. Отношенията според нея се състоят в покупко-продажба на жестове, в които тя дори не е измислила собствената си разменна монета. Издига просията и лицемерието в естествено женско поведение, монетизира проявата на положителни емоции във връзката, изкарва като единствена стойност за качеството ѝ парите. Нормално е да не се приема подобна жизнена стратегия, още повече, че се стреми и да бъде гуру на разпространението ѝ. Тя обезличава жената, позиционира я като паразит и зависима, лишава я от себестойност извън протекцията на мъжа.
За хейт си е Даниела, не я жалете.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 10:37 от usmihni_mi_se

# 552
На промото ми се видя, че Роси е канена на среща с тук-тук.
Умирам да видя момента, в който Козара разбира, че целувката е от облог 😎.

# 553
С тези облози на дребно, ергените много взеха да се излагат, във всеки случай. Направо да мятат покера и да започнат да си залагат жените  Laughing

# 554
Даниела не е никаква "разбивачка на семейства", повишавате я в йерархията на "ескорт-жените". До момента е дала заявка за компаньонка с или без консумация според портфейла на мъжа. За "разбивачка" ще трябва да поработи още по мъжката и женската си енергия.

Общи условия

Активация на акаунт