🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 869
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 525
Сега Косара с чиста съвест може да отиде да целуне Марто и Виктор и да каже, че се пошегувала Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ако Виктор не избяга с писъци 😄
С Мартина са приятелки, иначе би опитала въздействието си върху Мартин, ако разбере за целувката.

# 526
  • София
Скъсаха синджира повечето на тоя купон и утре ми се струва, че ще са с дървените очила. Joy

Не ми хареса срещата на Васил и Косара, много измъчена работа. Той й прави комплименти, тя отговаря с "да", ужасно кринджаво и неадекватно беше, не стана никакъв диалог. Добре че Косара повдигна въпроса за Даниела и Мартин, та да потръгне приказката. Иначе:
В: - Харесвам те.
К: - Да.
В: - Забелязал съм очите ти.
В: - Имаш черти от характера, които ме изненадват приятно.
К: - Да, така е.
Добре че и неговата летва не е много висока - достатъчно е момичето да е симпатично и да го гледа в очите, докато говори. Явно другите не го правят това.
Ще ми се утре Косара да разбере по някакъв начин, че целувката не е спонтанно решение, а е вследствие на облог. Малко да се отрезви и да дойде на себе си, че нещо доста си е повярвала.

# 527
  • София
Последният ергенски запой, част 4 😀

Е, добър си беше купона.
Такова нещо досега 4 сезона не е имало.
Ще е тежък махмурлук през утрешния ден, хаха

Мале, колко е нагла пластмасата. Трябвало да се обосноват другите, така така и така и защо смятат, че е фалшива с Мартин.
Фалшива си, цяла България го вижда. Кажи за договорките преди формата и как Ники Николов те бута напред в режисираната ви ‘’любов’’ с Мартин.

Много се зарадвах на видеата от близките. 40 минути скип.

Виктор към Клаудия.
‘’Как си?’’ Отдавна не го бяхме чували. 😮
‘’Майка ти е най-големия пич’’
Офф, Виксааааа

Васил все повече се отпуска в присъствието на Косара. С другите моми се държи по-дистанцирано. А с нея се отпуска, смее се.

Мартине, Мартине, толкова си зле, мале мале мале. Завалията допуска, че онова меркантилно чудовище може да изпитва чувства към него. Доообреее.
Поне ще излезе с добри приятелки от формата. Силвия, Анна-Мария. Може би и други. И това е ценно.

Росица пред Васил, ''Дали не съм сгафила някъде'' Това момиче може да убие всеки един купон.

Васил целуна Косара. Очакваше се. Но не точно по този сценарий. Но пък това си е типично момчешко предизвикателство. Лошо няма. Стига след това да е откровен с нея. А и тя не бива да му се сърди според мен.
Досега имахме 5 целувки. Ако греша, някой да ме поправи. Мартин с Даниела и Мартина ; Виктор с Буба ; Васил с Косара.

# 528
  • Viena
Мартина яко танци раздаде.😊

# 529
В: - Харесвам те.
В: - Забелязал съм очите ти.
В: - Имаш черти от характера, които ме изненадват приятно.
К: - Да, така е.

излезе и видеото от обучението им: https://www.youtube.com/watch?v=u1yUP7GkrDc преди да влязат в предаването (crash course по 'да, така е')

# 530
  • в сърцето на един мъж...
Мартина си личи, че обича да танцува, доста е добра. Другите яко купонясваха, но Викчо беше най-идиотски Simple Smile изглеждащия. Тия движения ме убиха от смях. Марто си е Марти-Парти, купона тече с него. Не дадоха обаче защо е с превързан крак, на разговора с Мартина се видя, че му има нещо. Целувката на Васко беше малко странна, но си личеше, че от алкохола се отпусна и затова я награби Косара. Той с я хареса от началото, явно имаше отдавна желание за това. Паднаха му задръжките Simple Smile

# 531
  • София
От жените най-добре танцува Мартина, но според мен жени като Бранимира и Клаудия има какво да покажат, но някак си Мартина беше звездата на купона.

# 532
Защо е нагла , че пита защо мислят, че е във връзка?

# 533
Защото Даниела и като диша бива нагла, а Мартина е невинна и добричка само защото не може да върже две изречения (а и тя не е пластмасова лмао) 🙄
Защо е нагла , че пита защо мислят, че е във връзка?

# 534
Мхм и Ана Мария е много смела и умна , но след като си пусне хапливите забележки отказва да води разговор .

# 535
Изгледах и аз.
Ей, прииска ми се и аз да съм с тях на купон. Още повече, че за разлика от в БГ, нямаше чалга Grinning
Мен ме разчувства началото с близките.
И не смятам, че са им пресилени реакциите. В такава изолация емоциите се засилват. Още повече - колко от вас не чуват майка си или сестра си по два месеца. Не говоря да се виждате на едно място, а да нямате абсолютно никакъв контакт - без телефон, без съобщения, без имейли, без Месинджър? Моята майка ме влудява, много пъти се чудя как да я отсвиря като ми досажда, но ако не я чуя толкова време ще плача и аз.
Косара според мен сподели на Васил това за починалата си сестра. Или, другият вариант е, това, което се е случило, когато е била на 3 и загатна в писмото преди, когато беше в отбора на Виктор.
Тъпо е било от страна на момичетата да пускат това с писмото не на база дори на неща, които вярват, а просто за провокация. Както казаха Силвия и Мартин, така другите обвинения олекват.
Мартин ми домиля като се разплака на видеото към Силвия. Със сигурност и на него му липсват неговите момичета много. В началото мислех, че Мартин е абсолютен нарцисист. Ако накрая се окаже, че е играл Даниела през цялото време, ще си потвърдя това мнение (не че тя не го заслужава). Но истината е, че реално смятам, че под екстериора на Макиавели-бохем, Мартин е чувствителен и може да бъде много уязвим и раним.
Докато за прехваления Васил смятам, че той в живота ще е истински токсичен. Ако беше мъж на място, пиян или не, щеше да откаже облога. Сори, каквито и да са момичетата, грозно беше. Целуна Косара заради облог, ама после му се разбушуваха хормоните и ако можеше, щеше и да я просне на тревата там. Не го харесах особено от самото начало, имаше нещо много неприятно в излъчването му и се оказвам права. Все по-неприятен ми става.
Виктор за мен е глътнал по Любомира и там мачът е свирен вече. Ако не беше, ако още драпаше за Бранимира, според мен щеше да пробва да я целуне, а и тя щеше да му отвърне. Но той си търсеше Бебето. И за мен си отиват като двойка.
Искаше ми се да видя интеракция между Анна Мария и Мартин в този епизод. Следващият залагам, че ще е голяма скука.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 10:29 от holly_mac

# 536
Казвала съм го и преди - в Адриана има нещо фалшиво. Но не мога да определя какво? Някой да вижда нещо подобно?

Нещо в настроението й... Винаги е приповдигнато. Иска да изглежда лек и забавен характер, а може и да е, ама то сред толкова мадами това не е достатъчно.
Таз Косара какво се пени? Даниела била различна пред камерите. Косара мечи на Васко, но в къщата си държи на махленското поведение.
Браво, Васил!
Завъртя се на 360° с Косара, дано стигна там където си се запътил.

# 537
Иска ми се Мартин да избере друга жена или поне да прояви симпатии,...ще е хубав обрат.
Даниела голямата работа, книга, не обичала да е със стадото, ама да се кълчиш сам смотано,докато другите си дивеят и се веселят е показателно за нещо все пак...

# 538
  • някъде другаде
Даниела се кълчи сама за да се набива на очи на Мартин. Да го накара да мисли , че е отритната от другите. Да я кани на срещи и тя да му се обяснява.
Няма шанс Мартин да избере друга жена Данка ще се разсърди.

# 539
  • Ню Йорк
Даниела се кълчи сама за да се набива на очи на Мартин. Да го накара да мисли , че е отритната от другите. Да я кани на срещи и тя да му се обяснява.
Няма шанс Мартин да избере друга жена Данка ще се разсърди.

Тяхната история вече приключи. Според мен оформи ли се някоя двойка и би трябвало да напускат предаването.

Общи условия

Активация на акаунт